annyira, hogy élelmes emberek már le foglalták a QE4 kifejezést egészen QE100-ig.
:DDDD
annyira, hogy élelmes emberek már le foglalták a QE4 kifejezést egészen QE100-ig.
:DDDD
kis pluszban fognak zárni..nem hiszem el hogy ennyire felrángatták -20 pontról..de ez van...
Szerintem komoly, lehet azért esnek most ennyire, hogy majd egy kellemesebb alapról tudjanak várásolni.
Az a kérdés, hogy a nyári érdektelenség miatt ilyen kevés a vevő (a nagy forgalom ez ellen szól) vagy ősszel ez még fokozódni fog?
Dow - 11.800
SP - 1245.5
picit felrángatták..a végére a miénket is....pont mikor USA is feljött picit....
401 részvény új alj
85 részvény új csúcs.
az a szerencse, hogy nyár van, ha ez ősszel jött volna...
Óriási forgalommal esnek...nem lesz megálló egyhamar....szerintem.
már 10 ponttal túl is esték magukat a számított célártól.
Dupla top célára elkészült!
Nem panaszkodom,szép köröm volt :D Arra gondoltam hogy ekkora esés után vmennyi felfelé is dukálna :D
na nehogy már most meg a nagyobb esésért panaszkodj ,-)
szerintem még nem sok minden történt.
Várom a folytatását.
Pár nap alatt zúztunk közel 1000 pontot,ilyen tempóban azért gyorsan elfogyunk és ugye most elvileg uborkaszezon is van..
Napon belüli kettős csúcs:
Az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed hamarosan elindítja a likviditásbővítés újabb szakaszát, a várhatóan még ebben a hónapban elindított QE3 mellett a jegybanki kommunikáció is meg fog változni, egy speciális inflációs céllal - véli Bill Gross, aki a CNBC-nek adott interjút. A gazdasági bizonytalanság és a részvénypiacokon kialakuló agresszív esések következtében nincs más választása a jegybanknak, egyszerűen be kell jelentenie a QE3-at.
Ez most komoly lenne?
Így igaz..fel is fogják számolni őket ne aggódj...csak lélegzetvételnyi időhöz jussanak a politikusok ezekben a nagy országcsődökben :-)
Meddig szeretnétek, hogy essen? Én már dax-ban belongolódtam, és tartom is. Persze foglalkozom vele a saját módomon, de valahogy az az érzésem, kb vége az esésnek. És most, irány a csillagos ég. Aztán majd októberben lehet egy nagyobb esés is, de ez így nagyon egyszerű lenne. Mindenki negatív híreket sugároz, ilyenkor nagyot esni nem üzlet a nagyoknak. Persze bármi lehet, de én így gondolom most.
Azért azt vegyük észre, hogy az történik az USA- val, mint már oly sok világbirodalommal (beleértve a Római-birodalmat) is:
Túlvállalta magát azért, hogy világhatalmi szerepének meg tudjon felelni, eközben egyre több kiadásba hajszolta bele magát, és ennek határásra most gyengül.
Természetesen az adósságválságnak és az adósságplafon megemelésének sok más (akár erkölcsi) olvasata is lehet.
micsoda egy ótvaros manipulátor banda ez is. az összes ilyen hitelminősítő szemetet fel kellene számolni. a szándékos károkozáson és manipuláláson kívül az égvilágon semmi hasznuk nincs.
akkor hát venni kell mindent?
na neee
A Moody's kedd éjszaka közölte, hogy megerősíti az Egyesült Államok államadósságára vonatkozó AAA besorolást, a minősítéshez viszont továbbra is fenntartja a negatív kilátást.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_moodys_megkegyelmezett_amerikanak_egyelore.153256.html