Így igaz..fel is fogják számolni őket ne aggódj...csak lélegzetvételnyi időhöz jussanak a politikusok ezekben a nagy országcsődökben :-)
Így igaz..fel is fogják számolni őket ne aggódj...csak lélegzetvételnyi időhöz jussanak a politikusok ezekben a nagy országcsődökben :-)
Meddig szeretnétek, hogy essen? Én már dax-ban belongolódtam, és tartom is. Persze foglalkozom vele a saját módomon, de valahogy az az érzésem, kb vége az esésnek. És most, irány a csillagos ég. Aztán majd októberben lehet egy nagyobb esés is, de ez így nagyon egyszerű lenne. Mindenki negatív híreket sugároz, ilyenkor nagyot esni nem üzlet a nagyoknak. Persze bármi lehet, de én így gondolom most.
Azért azt vegyük észre, hogy az történik az USA- val, mint már oly sok világbirodalommal (beleértve a Római-birodalmat) is:
Túlvállalta magát azért, hogy világhatalmi szerepének meg tudjon felelni, eközben egyre több kiadásba hajszolta bele magát, és ennek határásra most gyengül.
Természetesen az adósságválságnak és az adósságplafon megemelésének sok más (akár erkölcsi) olvasata is lehet.
micsoda egy ótvaros manipulátor banda ez is. az összes ilyen hitelminősítő szemetet fel kellene számolni. a szándékos károkozáson és manipuláláson kívül az égvilágon semmi hasznuk nincs.
akkor hát venni kell mindent?
na neee
A Moody's kedd éjszaka közölte, hogy megerősíti az Egyesült Államok államadósságára vonatkozó AAA besorolást, a minősítéshez viszont továbbra is fenntartja a negatív kilátást.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_moodys_megkegyelmezett_amerikanak_egyelore.153256.html
kiváló meglátás, remek összefoglalás....ezt 2008-ban én is megtanultam...aki akkor nem volt még itt, az most fogja....azzal, hogy szerintem most nagyobb a baj....qe1-2 kifújt, eur,usd kifújt, lassan kína is kifúj...marad a chf,jpy,és társai
NEM, főleg nem ilyen zivataros időszakban!!!!!! A lentebbnél mindig van lentebb. A 2Ft is tud felezni! Bikapiacon kell aljvadászni, medvén tetővadászat van. Illetve, ha már indikátoroknál tartunk, akkor pánikos időszakban az RSI-t el kell felejteni. Miért? Mert attól hogy valami túladott, a pánikban lehet még túladottabb. Azért még nincs pánik, de eléggé borús a hangulat.
Pánik akkor lesz ha a dow 4-5% közötti mínuszt csinál az oti meg 10-15%-ot, mint 3 éve.
felőlem lehet, de részese szeretnék lenni, akár 5kval is :D
hetes macd-k lefele tekernek kint (is)
az aljkeresés jó stratégia?
talán, de az impulzív mozgás most nem felfele mutat
Ha meg 20K bux törik, akkor 15K célba lesz véve.
Na de ne igyunk előre a medve bőrére.
Bár nem bánnám ha ihatnánk, de majd inkább 15Kn.
Felbontjuk a megnyert Stokis pezsgőt :)
szvsz sp 1400 is lehet még szeptember végére, én long vagyok egyelőre. vettem ma sp-t eurchf-et, minden mi szem-szájnak ingere. asszem ha még az usdjpy-re is rányomok, ahogy terveztem, már beszámíthatatlanak ítél meg a környezetem :)
Ha ez hetes chart, akkor meg nem tort, mert nincs vege a hetnek. :)
Amugy sztem fog. Az egesz mar recessziorol es nem holmi allamadossagokrol szol...
:))
rövidre nézed.. az csak a fej-váll célára, háttérben ott a nagy fej váll az esésben, azt viszont most nem rajzolom fel, mert fent van a bolgban.
Viszont felrakom hete képet is:
A csatorna is tört a mai nappal, ami 2009-től emelkedett.
viszont ha ez törik akkor még 100-150 pont benne lesz a SP-ben lefelé
küld el mindenkinek :)))
na léptem...holnap izgalmas napunk lesz megint ..zsozsót előkészíteni !! :D
Na kérem szépen!!!!!
Elérkeztünk a hármas csúcs nyakvonalára!!
Első csúcs dupla csúcs, majd egy fej-váll a második csúcs, harmadik pedig megint egy dupla csúcs,aminek célára kb.elkészült!
Ez a képem sokat mond szerintem, iszonyat bearish jel, he letöri ezt a nyakvonalat!!
A három csúcs egyben egy nagy fej-váll, mint trendfordító alakzat, azaz bull piacpot fordíthatja. Talán a nagyok is így látják a helyzetet!
http://postimage.org/image/t0s7wtdw/full/
Ezt bemásolom a mai blogomba, ami erről szólt napközben
na végre esés, csak a gond, hogy pont azok a részvények estek a legkevesebbet, amiket kiszemeltem buy-ra :DD illetve ma adtam egy vételi megbízást, ami nem teljesült, me 1 másodperccel előtte ugrott az árfolyam, sikerült volna +25%ot fognom 40 perc alatt... peches nap volt ez is számomra :D