Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: A Moody's megkegyelmezett Amerikának, egyelőre

#404591 Amatoregy Előzmény: #404359

annyira, hogy élelmes emberek már le foglalták a QE4 kifejezést egészen QE100-ig.

:DDDD

#404587 BudFox Előzmény: #404548

kis pluszban fognak zárni..nem hiszem el hogy ennyire felrángatták -20 pontról..de ez van...

#404548 TrendMan Előzmény: #404359

Szerintem komoly, lehet azért esnek most ennyire, hogy majd egy kellemesebb alapról tudjanak várásolni.

Az a kérdés, hogy a nyár…

#404544 TrendMan

Az a kérdés, hogy a nyári érdektelenség miatt ilyen kevés a vevő (a nagy forgalom ez ellen szól) vagy ősszel ez még fokozódni fog?

#404542 BudFox Előzmény: #404535

Dow - 11.800

SP - 1245.5

picit felrángatták..a végére a miénket is....pont mikor USA is feljött picit....

401 részvény új alj

85 részvény új csúcs.

#404535 Donoo Előzmény: #404531

az a szerencse, hogy nyár van, ha ez ősszel jött volna...

#404531 BudFox Előzmény: #404459

Óriási forgalommal esnek...nem lesz megálló egyhamar....szerintem.

már 10 ponttal túl is esték magukat a számított célártól.

#404454 Waszeitung Előzmény: #404450

Nem panaszkodom,szép köröm volt :D Arra gondoltam hogy ekkora esés után vmennyi felfelé is dukálna :D

#404450 Hathor Előzmény: #404449

na nehogy már most meg a nagyobb esésért panaszkodj ,-)

szerintem még nem sok minden történt.

Várom a folytatását.

#404359 Waszeitung Előzmény: #404334

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed hamarosan elindítja a likviditásbővítés újabb szakaszát, a várhatóan még ebben a hónapban elindított QE3 mellett a jegybanki kommunikáció is meg fog változni, egy speciális inflációs céllal - véli Bill Gross, aki a CNBC-nek adott interjút. A gazdasági bizonytalanság és a részvénypiacokon kialakuló agresszív esések következtében nincs más választása a jegybanknak, egyszerűen be kell jelentenie a QE3-at.

Ez most komoly lenne?

#404339 BudFox Előzmény: #404315

Így igaz..fel is fogják számolni őket ne aggódj...csak lélegzetvételnyi időhöz jussanak a politikusok ezekben a nagy országcsődökben :-)

#404334 Ricsi Előzmény: #404312

Meddig szeretnétek, hogy essen? Én már dax-ban belongolódtam, és tartom is. Persze foglalkozom vele a saját módomon, de valahogy az az érzésem, kb vége az esésnek. És most, irány a csillagos ég. Aztán majd októberben lehet egy nagyobb esés is, de ez így nagyon egyszerű lenne. Mindenki negatív híreket sugároz, ilyenkor nagyot esni nem üzlet a nagyoknak. Persze bármi lehet, de én így gondolom most.

Azért azt vegyük észre, …

#404332 TrendMan

Azért azt vegyük észre, hogy az történik az USA- val, mint már oly sok világbirodalommal (beleértve a Római-birodalmat) is:

Túlvállalta magát azért, hogy világhatalmi szerepének meg tudjon felelni, eközben egyre több kiadásba hajszolta bele magát, és ennek határásra most gyengül.

Természetesen az adósságválságnak és az adósságplafon megemelésének sok más (akár erkölcsi) olvasata is lehet.

#404315 shortos Előzmény: #404310

micsoda egy ótvaros manipulátor banda ez is. az összes ilyen hitelminősítő szemetet fel kellene számolni. a szándékos károkozáson és manipuláláson kívül az égvilágon semmi hasznuk nincs.