Hát elképesztő...
Kiváncsi vagyok, meddig tart ez a baromság....és, hogy ki áll a háttérben....
Hát elképesztő...
Kiváncsi vagyok, meddig tart ez a baromság....és, hogy ki áll a háttérben....
Na, en akkor ma reggel kiszalltam egy jo nagy adag CHF-bol. Most egy kicsit szunetelek ebben a mufajban.
Az eddig nullszaldó körül vegetáló kkv-k lehúzhatják a rolót, ha itt marad 240 felett tartósan.
Nem elég, hogy egy elszaboptt SZJA rendszer is csökkentette a nettókat a dolgozók többségénél, hanem még a CHF is rátesz egy nagy lapáttal. Azt viszont nem hittem volna, hogy ennyire dilettáns, fajankó lesz az új brigád is a szocik után.
Lassan jönni fognak megint az extra akciós betéti kamatok, ha ez így folytatódik...
igen. Mint annó akik 315-ös eurnál a pénzüket abba tették.
Az országban az emberek 83%-a van CHF/HUF hitelben!
Eddig 12%-a kérte az árfolyamrögzítést!
Na és mi van a maradék 71%-kal!
Ha mindaz a pénz ami a belső fogyasztást próbálta élénkíteni, most a megnövekedett törlesztő részletre 10, 15, 20, 30 évig hiányozni fog a gazdaság motorjából, RGO eltűnik a gazdaságból, vajon mennyivel fogja lelassítani, visszavetni, a gazdaságot?
(Ez olyan, mintha egy uszodába bedobnák a feltörekvő ország résztvevőit egy versenyre, ám a magyar versenyzőnek azt mondanák, hogy ne aggódj barátom, szeretünk téged, és milyen finom is a magyar gulács, és a fűszerpaprikád is egy kincs, és mosolyogva odamondják, hogy azért felvennéd ezt a téli kabátot, bár a versenytársaid nem kapnak, de majd meglátod, hogy azért menni fog neked is "barátom"! VAGY NEM!
Örök optimista vagyok. :) Persze mindamellett hogy van hitelem, és kínomban már csak röhögni tudok ezen az egész kabarén ami a CHF körül megy.
Gondolod? Fene sem tudja. Most kezdődik csak a cirkusz, vagy ez már a finálé? Beadnak 1-2 'jó' hírt hazánkkal kapcsolatban, aztán az még alárúg a chf árfolyamnak.
nem work
chfhuf van itt ezeknek?
Jól látható, hogy a begyorsuló esés a EUR/CHF tekintetében növekvő forgalmat indukál, vajon az alja körül milyen forgalom lesz?
AZ utolsó 6 hónap árfolyamdiagramja forgalommal (EZ CSAK A DUKASCOPY-FORGALMA)
FONTOS INFO ENNEK A DIAGRAMNAK A TÉNYLEGES MEGNYITÁSÁHOZ!
Ennek a linknek a megnyitása csak úgy lehetséges, ha kimásolod és beilleszted a saját böngésződbe!
Ha itt klikkelsz erre a linkre nem fog megnyílni!
Teház CTRL+C MAJD CTRL+V
LINK:
csak lődd be reggel valamelyik szenny kereskedelmi tévé adását, és alul olvashatod csíkban az sms-eket, ott leolvasható a szentiment chf ügyben. egyesek kötelet, mások havi 80k-ért eladó vagyok, minek szüljek gyereket és sok egyéb hasonlót írogatnak jókedvükben.
Most nézem, hogy reggel 239 Ft körül volt a CHF, most meg mindjárt a 251 Ft-ot üti!
Szerintetek, amikor ma bemondták a Médiákban, hogy 245 Ft fölött a Svájci frank, miként feküdhettek le az emberek?
Na és ha holnap felkelnek és úgy kapcsolják be a rádiót, vagy TV-t, hogy 251-252 Ft a CHF/HUF milyen napjuk lesz?
Gyakorlatilag a lakosság 83%- CHF/HUF hitelben figyel!
Hát kíváncsi vagyok, hogy holnap mennyi családban lesz ezáltal, TRA....IA!!!
DE JOBB ERRE NEM IS GONDOLNI!
Az jelent vmit a forintra nézve, ha pénzes emberek a 9 számjegyű ft megtakarításukért chf-et vesznek? Ma volt szerencsém ilyet látni.