Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mi lesz a CHF hitelesekkel - EURHUF/EURCHF = CHFHUF

Hát elképesztő... Kiván…

#404344 hosszhuszár

Hát elképesztő...

Kiváncsi vagyok, meddig tart ez a baromság....és, hogy ki áll a háttérben....

Re: Hazai GDP és a CHF/HUF

#404343 akpo7 Előzmény: #404336

Na, en akkor ma reggel kiszalltam egy jo nagy adag CHF-bol. Most egy kicsit szunetelek ebben a mufajban.

Re: Hazai GDP és a CHF/HUF

#404324 zeeh_ Előzmény: #404319

Az eddig nullszaldó körül vegetáló kkv-k lehúzhatják a rolót, ha itt marad 240 felett tartósan.

Nem elég, hogy egy elszaboptt SZJA rendszer is csökkentette a nettókat a dolgozók többségénél, hanem még a CHF is rátesz egy nagy lapáttal. Azt viszont nem hittem volna, hogy ennyire dilettáns, fajankó lesz az új brigád is a szocik után.

Lassan jönni fognak megi…

#404323 zeeh_

Lassan jönni fognak megint az extra akciós betéti kamatok, ha ez így folytatódik...

Hazai GDP és a CHF/HUF

#404319 Karesssz

Az országban az emberek 83%-a van CHF/HUF hitelben!

Eddig 12%-a kérte az árfolyamrögzítést!

Na és mi van a maradék 71%-kal!

Ha mindaz a pénz ami a belső fogyasztást próbálta élénkíteni, most a megnövekedett törlesztő részletre 10, 15, 20, 30 évig hiányozni fog a gazdaság motorjából, RGO eltűnik a gazdaságból, vajon mennyivel fogja lelassítani, visszavetni, a gazdaságot?

(Ez olyan, mintha egy uszodába bedobnák a feltörekvő ország résztvevőit egy versenyre, ám a magyar versenyzőnek azt mondanák, hogy ne aggódj barátom, szeretünk téged, és milyen finom is a magyar gulács, és a fűszerpaprikád is egy kincs, és mosolyogva odamondják, hogy azért felvennéd ezt a téli kabátot, bár a versenytársaid nem kapnak, de majd meglátod, hogy azért menni fog neked is "barátom"! VAGY NEM!

Re: nincs cím

#404306 kosami Előzmény: #404305

Örök optimista vagyok. :) Persze mindamellett hogy van hitelem, és kínomban már csak röhögni tudok ezen az egész kabarén ami a CHF körül megy.

#404305 Zotya32 Előzmény: #404301

Gondolod? Fene sem tudja. Most kezdődik csak a cirkusz, vagy ez már a finálé? Beadnak 1-2 'jó' hírt hazánkkal kapcsolatban, aztán az még alárúg a chf árfolyamnak.

Utolsó 6 Hónap EUR/CHF árfolyama

#404300 Karesssz

Jól látható, hogy a begyorsuló esés a EUR/CHF tekintetében növekvő forgalmat indukál, vajon az alja körül milyen forgalom lesz?

AZ utolsó 6 hónap árfolyamdiagramja forgalommal (EZ CSAK A DUKASCOPY-FORGALMA)

FONTOS INFO ENNEK A DIAGRAMNAK A TÉNYLEGES MEGNYITÁSÁHOZ!

Ennek a linknek a megnyitása csak úgy lehetséges, ha kimásolod és beilleszted a saját böngésződbe!

Ha itt klikkelsz erre a linkre nem fog megnyílni!

Teház CTRL+C MAJD CTRL+V

LINK:

http://freeserv.dukascopy.com:8080/ChartServer/chart?stock_id=511&interval=86400&points_number=182&view_type=candle&width=1200&height=700&show_labels=true&osc_type=Volume&rfi=true&osc_height=100&p1=2&p2=3&p3=7&c=2191942

#404298 Atticus Előzmény: #404296

csak lődd be reggel valamelyik szenny kereskedelmi tévé adását, és alul olvashatod csíkban az sms-eket, ott leolvasható a szentiment chf ügyben. egyesek kötelet, mások havi 80k-ért eladó vagyok, minek szüljek gyereket és sok egyéb hasonlót írogatnak jókedvükben.

Most nézem, hogy reggel …

#404297 Karesssz

Most nézem, hogy reggel 239 Ft körül volt a CHF, most meg mindjárt a 251 Ft-ot üti!

Szerintetek, amikor ma b…

#404296 Karesssz

Szerintetek, amikor ma bemondták a Médiákban, hogy 245 Ft fölött a Svájci frank, miként feküdhettek le az emberek?

Na és ha holnap felkelnek és úgy kapcsolják be a rádiót, vagy TV-t, hogy 251-252 Ft a CHF/HUF milyen napjuk lesz?

Gyakorlatilag a lakosság 83%- CHF/HUF hitelben figyel!

Hát kíváncsi vagyok, hogy holnap mennyi családban lesz ezáltal, TRA....IA!!!

DE JOBB ERRE NEM IS GONDOLNI!

#404294 Zotya32 Előzmény: #404266

Az jelent vmit a forintra nézve, ha pénzes emberek a 9 számjegyű ft megtakarításukért chf-et vesznek? Ma volt szerencsém ilyet látni.