Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#43348 matgab Előzmény: #43296

az anyját az OTP-nek! Nélkülem itt ne száguldozzon! Inkább zuhanjon velem a mélybe...!

#43296 matgab Előzmény: #42769

2820-on lenoymtam egy OTP vételt, de elnyomtam a mennyiséget egy nullával és kiírta, hogy nincs fedezet...Szerencsére, mert megint azt hiszem a maximumot csíptem volna meg...most várok...

#42762 Kissherceg Előzmény: #42755

tőkeemelésnél nincs szükség külön longra, a piac számára az is elég elrettentés.

Nos, most, hogy a tőkeem…

#42694 matgab

Nos, most, hogy a tőkeemelésemet követő szokásos esés úgy látszik megtörténik, kicsit pánikolva eladtam a Richterem...

na jó, inkább realizálok még pozitívban elbukva a nyerő nagy részét, mint beragadjak...

Tudtam, hogy a GM vagy akármi meg fogja borítani ezeket az árfolyamokat, már reggel akartam eladni, de sajnos dolgozni kellett...

Nincs richter, csak a történelmi flax és freesoft.

#40306 matgab Előzmény: #40251

hihetetlen hogy milyen érzékkel választom ki mindig a legszarabb blue-t...

I feel blue...

#40272 TrogerBroker Előzmény: #40270

:)) Matgab véget vethetne már ennek a szenvedésnek...:)

Matgab ! Lődd már be úgy a vételeidet hogy 2300 körül tudjunk venni otit..:))

A Faktorodat igazítsd hozzá...:D

#40270 Kissherceg Előzmény: #40268

már előre látom, hogy gusztustalan méreketet fog elérni a puncsozás ebben a topikban :D

#40251 matgab Előzmény: #40157

elegem van az OTP emelkedésből, hétfőn kinyírom egy minimális vétellel!

#40157 matgab Előzmény: #40152

OTP szerinted ha poziban lennék, akkor menne napi +3-5%-okat egymás után 3 héten keresztül??

Ricsi: sztem akár 60 k is lehet még az idén.

#40152 csapa Előzmény: #39771

Ez kicsit túlzottnak érzem, már mint a 40K-t! Igaz az ERSTE elemzői is 40 körül prognosztizálják, ha jól tudom az éves célárat.

OTP-ben hogy állsz, poziban vagy?

#40141 matgab Előzmény: #40117

nem nagyon figyelem...Schreier nem a nagyvonalúságáról híres az ingatlan válság és a turizmus válsága nem segít a Danubiusnak...

Bár mióta eladtam nem nagyon esik...