az anyját az OTP-nek! Nélkülem itt ne száguldozzon! Inkább zuhanjon velem a mélybe...!
az anyját az OTP-nek! Nélkülem itt ne száguldozzon! Inkább zuhanjon velem a mélybe...!
2820-on lenoymtam egy OTP vételt, de elnyomtam a mennyiséget egy nullával és kiírta, hogy nincs fedezet...Szerencsére, mert megint azt hiszem a maximumot csíptem volna meg...most várok...
tőkeemelésnél nincs szükség külön longra, a piac számára az is elég elrettentés.
Nos, most, hogy a tőkeemelésemet követő szokásos esés úgy látszik megtörténik, kicsit pánikolva eladtam a Richterem...
na jó, inkább realizálok még pozitívban elbukva a nyerő nagy részét, mint beragadjak...
Tudtam, hogy a GM vagy akármi meg fogja borítani ezeket az árfolyamokat, már reggel akartam eladni, de sajnos dolgozni kellett...
Nincs richter, csak a történelmi flax és freesoft.
hihetetlen hogy milyen érzékkel választom ki mindig a legszarabb blue-t...
I feel blue...
sávos vételnek hívják..:)
:)) Matgab véget vethetne már ennek a szenvedésnek...:)
Matgab ! Lődd már be úgy a vételeidet hogy 2300 körül tudjunk venni otit..:))
A Faktorodat igazítsd hozzá...:D
már előre látom, hogy gusztustalan méreketet fog elérni a puncsozás ebben a topikban :D
Már vehetsz most is! :D Légyszi gyorsan.
isten áldjon!
elegem van az OTP emelkedésből, hétfőn kinyírom egy minimális vétellel!
OTP szerinted ha poziban lennék, akkor menne napi +3-5%-okat egymás után 3 héten keresztül??
Ricsi: sztem akár 60 k is lehet még az idén.
Ez kicsit túlzottnak érzem, már mint a 40K-t! Igaz az ERSTE elemzői is 40 körül prognosztizálják, ha jól tudom az éves célárat.
OTP-ben hogy állsz, poziban vagy?
nem nagyon figyelem...Schreier nem a nagyvonalúságáról híres az ingatlan válság és a turizmus válsága nem segít a Danubiusnak...
Bár mióta eladtam nem nagyon esik...
Okés nagyfőnök.
elnézést komám, matgabnak akartam írni, Ő és Krapu figyelte folyamatosan anno.