én shorttal kezdtem 17,7k-ról. csapkodásra számítottam...
18k-n zártam, de nem mertem fordítani, pedig lassan visszahozta volna a bukót :S
én shorttal kezdtem 17,7k-ról. csapkodásra számítottam...
18k-n zártam, de nem mertem fordítani, pedig lassan visszahozta volna a bukót :S
Lassan 80 milliárd bukó az 500 milliárdos MOL pakkon. Gondolom, ezzel nem nagyon fognak dicsekedni a Hír TV-ben, Magyar Nemzetben.
Ha 790-en akkor lehet tőlem :))
Ráadásul normál eladásra kattintottam már megint dt helyett...
Ennyit erről, dobva ... Már akkor kellett volna amikor a 3000db ot elnyűtték 890-en.
Longos perverzióm kielégítésére eszközöltem egy kis vételt 19900-on. De úgy látom mindig töltögetik vissza ahogy elfogy.
nyitó forgalom 21db volt :))
Persze értem mit szeretnél mondani.
Azért írtam mellé peremfeltételt is, hogy a szint törését követően elvethetjük a lehetőségét.
Másrészt szerény megfigyeléseim alapján 5 perces charton elég pontos a sikeres kereskedéshez ( persze csak likvid papírokban).
tegnapiak egész jók felét szórtam most,másik fele stop nullában(KEDVES PRESLEY)22300 minimum céllal.
elliott és én régi ismerősök vagyunk
mondjuk a sling shoot ritkán szokott bejönni, nem is hiszek benne
1000 példát mutatnék ami nem jött be és ami bejött
sajnos a mai shortom nem néz ki jól :( pedig usákia ........
elég jól küzd 20k körül.
Pedig volt jó hír is.
Jöhetne egy fajsúlyos spekuláns, aki víz alá nyomná.
Sziasztok!
Háborúban szoktak beszélni rugalmas elszakadásról, mikor a védők az éjszaka leple alatt elszivárognak a véd állásokból. A MOL-nak még ez sem megy rendesen. Amíg nem töri le szignifikánsan a 20000-et addig nem foglalkozom vele, bár utána maradnak a partizánok.
Még nem tettem le teljesen a papírról, figyelem a forgalmi adatokat, lehet a legnagyobb meglepetésemre felmutyizzák.