Arany ember, 20-ról, eddig lefordult...
Arany ember, 20-ról, eddig lefordult...
Drága ember:)
Ha még egyszer ide szemetelsz, akkor kiraklak innen. Előre is köszi:))
Én úgy tudom minden hónap harmadik péntek, az múlt héten volt.
Ezek szerint vagy nem volt határidős kifutás, vagy én számoltam rosszul:-DDD
Látszik, hogy egy ideig kimaradtam, köszi a linket.
Az lehet, de szeretném érteni, hogyan vehetek belőle kiütés után úgy, hogy ezután még 2 napig kereskednek vele?
Történt már ilyen valakivel?
Bármilyen tapasztalat?
Most nézem csak, hogy lehet, hogy az AranyTurboShort 15 certi kiütődött 19-én, ha én 20-án még vettem belőle?
( http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html)
És még tegnap is ment a jegyzés több oldalon is???
Holnapután határidős kifutás?
Jól számolom?
Amennyiben igen, akkor addigra szerintem beadják szépen középre, valahová 1530-1560 közé.
igen volás ismét, de lefelé..
Hasonlít....
szépen megy fel ahogy egyre szarabb az arany egyre jobb.
amikor én vettem 400dollár volt
Ügyes!
valahogy, most az ezüst aktívabb, persze többet is esett...
Arany 2000 elég lesz..:)), ezüst, 45...
10.000 elég kerek?
Vagy csak 8.000 :DDD
Minden esetre az ezüst longban benne voltam, a tegnapi visszaesés ütött ki...
megint, csak támasza van, ellenálása nem nagyon...hacsak nem a kerek szám pszicho:
:))
Én nem tudom, hogy jó-e az amcsiknak vagy sem, de gondolom abból amit tesznek,azt kell higyjék, azt a maguk jójuk érdekében teszik. Ez olyan, hogy következményként vagy bánni fogják, vagy áldani. Azt is gondolom, hogy jelenleg a korábbi intézkedéseiket áldják :-)
Amíg a nyersolajat pédáúl, dollárban értékelik, meg mindent ami nem az USA-ban terem, addig a pénzpumpa jó biznisz. Ez már messze nem azon a közgazdász alapfelfogáson működik,hogy az USA export-piac szereplőinek jó. Ha belegondolunk, , az USA-n kívül egy bármelyik valamire való állam is csak azt akarhatja, hogy az ő pénznyomdájának benkjegyei vehessék át a dollár domináns szerepét. Qrvára mindegy,hogy mi van.