Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

E-Star

#400143 royals

Sziasztok!

Nagyon ritkán veszem rá magam, hogy írjak a fórumba, viszont állandóan olvaslak Benneteket. De most én sem tudok szó nélkül elmenni a hozzászólások mellett. Senkit nem érdekem védeni vagy kritizálni. Former hozzászólásai hasznosak, viszont 1 dolgot nem szabad elfelejteni:

"...Ha mások véleménye alapján kereskedünk végképp ne kövessük el azt a hibát (még magunkban sem, hát még hangosan kinyilatkoztatva!), hogy esetleges kudarc esetén azt vádoljuk, aki a tippet, ajánlatot adta! Ez ugyanis elég amatőr megoldás, és ha véletlenségből ilyenen kapnánk magunkat, akkor egyetlen teendőnk, hogy visszamenjünk az "iskolapadba" tanulni a tőzsdézést, mert még igencsak a kezdeteknél tartunk! ..." (idézet a tőzsdei kereskedés alapvető szabályai (9. rész)-ből.

Minden felelősség a miénk, bárki bármit ír.

Továbbra is várom Former és természetesen mások véleményét is, ez így egészséges. DE. A rv nem napi kereskedésre alkalmas. Aki meg hosszútávra vette (itt nem 1-2 hónapot értek, hanem minimum 1-2 évet), annak nem lenne szabad itt izgulni nap mint nap. Én is bukóban vagyok, kb Taresz-el egy időben vettem, mégsem izgulok - bízom a cégben. Én kb novemberre várom a 14-15 ezres árat. Ami most megy a világban, persze nem tesz jót semminek sem, no és a nyári nihilt sem szabad elfelejteni. Ez mindig is így volt, és ezután is így lesz. TÜRELEM.

További szép napot mindenkinek.

Üdv Royals

Re: fórum

#400135 Bendeguz Előzmény: #400134

ja, mert a cég tokkal-vonóval 2.640.000 Ft-ot ér... holnap kiveszem a fundamentából a pénzt és megveszem az egész estart!

Re: topik

#400133 exmnbs1 Előzmény: #400102

árfolyam garanciát reklamálni meglehetősen sajátságos

volt egy ilyen időszak ősszel is mikor lenézett 9800-ról kb 7400ra, aztán ismét ath-kat ütött nap mint nap

tegnapelőtt nagyon rövid volt a közlemény, majd kiderül előbb-utóbb hogy állnak

az az érdekesebb fele a storynak szvsz

fórum

#400131 Bodzaszedő

Nem kell senkit se számon kérni!Mindenki magának kereskedik.A papirban senki nem kételkedik.Formernek sokminden bejött amit eddig ő mondott,most jött valami,amire bizonyára nem számitott és ő is beszívott.Ennyi.A fórum meg kötetlen csevelyre való egy adott témában.Most a két hónapja tartó irreális esés az aktuális esemény (ami igen,sokakat zavar és aggaszt) igy a téma is erről szól néhány offoló kivétellel.Nem vettem magamra,de ha ez valakiket esetleg zavar,akkor én kész vagyok befejezni a fórumozást.Ezzel szerintem le is lehet ezt a személyeskedős vitákat zárni.Üdv

#400106 Bendeguz Előzmény: #400104

Légy szíves, szépen kérlek, fejezzétek be! Nyaralj, pihenj, kapcsolódj ki, ne foglalkozz ennyit a fórummal. Meglátod, utána kisimult ráncokkal, nyugodt idegekkel fogod újrakezdeni a kereskedést.

#400104 VadSpeki Előzmény: #400102

Bocsáss meg, de a Te hozzászólásod tényleg sértő rám nézve, így nem is kívánok érdemben hosszan reagálni rá. Nem kéne a másikat teljesen hülyének nézni...Stratégiám is van, de azt nem árulom itt el... Majd akkor is ilyen hülyének fogod nézni a máikat, amikor mondjuk 1 éven belül komoly Tőzsdei szakvizsgával a zsebében, és sok éves gyakorlati tapasztalattal a háta mögött privátbankárként, befektetési tanácsadóként kereseni a kenyerét?

Üdv.! Légy szíves máskor tartózkodj az ilyen lenéző stílusú beírásoktól. Köszi! A moderátor ilenkor hol van??

"Mi lenne veled és a hozzád hasonlókkal, ha nem lenne itt former és a saját eszetekkel kellene kereskednetek?"

Ez nem személyeskedés és a másik lenézése?

Mondjuk nem veszem magamra, de azért kemény, hogy egyesek ennire hülyének nézik a másikat, úgy, hogy nem is ismerik őt igazán...

#400102 zeeh_ Előzmény: #400100

Csak ismételni tudnám az egyik lényeges kérdésem:

"Mi lenne veled és a hozzád hasonlókkal, ha nem lenne itt former és a saját eszetekkel kellene kereskednetek?"

Igen, megvédtem, mert szerintem már kissé túlzás ez a boszorkányüldözés, amit művelsz vagy amit műveltek itt páran.

Leírt valamit korábban, amit most számon kérsz/kértek rajta. Ő sem jós vagy látnok.

Ha látnoki képességekkel rendelkező usert akarsz, akkor hívd valamelyik telejóst 240 Ft+ÁFA/percért vagy keress egy sámánt vagy kuruzslót.

A tőzsdén semmi sem biztos és elég nagy hiba, hogy nincs stratégiád (ez abból látszik leginkább, hogy beírásokra veszed a papírt).

bocsi a hibákért. merés…

#400101 VadSpeki

bocsi a hibákért.

merészeltem picit...na üdv. Én léptem!bocs, ha hosszúra sikerült volna az írásomelőbb, de megszóltottak nyilvánosan engem itt a fórumban, nem is egy fórumtárs, így természetesen válaszoltam Nekik. Remélem ez még belefér a fórumozásba. :-)

#400100 VadSpeki Előzmény: #400095

Kedves zeeh!

Szerintem semmibaj nincs a kérdéseimmel és ha ez baszogatásnak tűnik, akkor sajnálom és azzal a személlyel van a nagy baj, aki az ilyen normálisan és jogosan!! föltett kérdéseket kifogásolja. Nyilván én sem napra pontos számonkérésre gondoltam. Kis cszúszás belefér, viszont a kérdéseket Neki szántam, gondolom tud magától is válaszolni, semmi bántó nincs a kérdéseimben.

Én pedig igen is nagyon bízom Formerben és 1-1,5 hete is amiko írta itt a fórumban nem is egyszer, hogy má lehet csipegetni a részvénből, akkor 10 600- 10 700 Ft körül járt az árfolyam, én akkor vettem is még belőle, azóta jól lejött az árfolyam sajnos.

Ezért lennék kiváncsi, hogy van-e olyan a háttérben, amire Ő netán csak a napokban jött voln rá (és ő sem gondolt erre a dologra), hisz 10 700 Ft-on csipegetésre ajánlotta a papírt.

De ez csak zárójeles téma.

Én soha nem nyaltam neki, tévedsz nagyon is! Azért mert normálisna kérdezek megtisztelve a másikat??

Ha má azt írja az ember megszólítva a másikat, hogy "Tisztelt, t., Kedves, Üdv., stb." az már nyalának számít Nálad? Meg az intelligens módon, udvarisan föltett kérdések?? Ha így van,akkor azt tudom mondani ez elég gáz, és talán nem velem van a baj.

Üdv.!

Egyébként meg részvénesként miért ne kérdezhetnék Foermetől? Ja és ha a nyaláról beszélsz, szerinted az nem nyalás, hogy állandóan megvéded Formert? Hozzáteszem semmi okod, aggodalmad a megvédésére, hisz semmi olyat nem írtam, amivel gáz lenn. Őszinte, Formert is idéző kérdések, számonkérés, ahogy Ő is írta. Én csak merészelmegy picikét számonkérni Őt! Persze nyilván nem napra pontosan.

#400099 taresz Előzmény: #400096

"Vittem a Laptopomat is"

Kár volt.

"legfeljebb csak számonkérni"

De mit? A jó Isten áldjon meg! MIT? Önálló döntésed volt mikor megnyomtad az entert.

"elszámoltatás és számonkérés két különböző fogaolom"

Elnézést Grétsy tanár úr.

#400097 Előzmény: #400094

Megtalálták?! Kik?! Emberek tucatjai hallgattak rá, bízván a szakértelmében, most szintén a szakértőt látván Benne nem kérhetik ki a véleményét , bízván abban, hátha jobban értesült, mint legtöbbünk ?! Furán hangzik...

#400096 VadSpeki Előzmény: #400093

De azt ígértem, én nyaralásból írok jelenleg is!!!! Vittem a Laptopomat is, sok lóvém van az E-Starban, azért figyelgetem a tőzsdét nyaralá alatt is. Napozás közben is lehet fórumizgatni. :-) Minden nap amúgy nem tudok írni ide, a fontosabb kérdéseimet leírtam.

No és Former hiteles, gerinces ember, ezért az általam leírt kérdések is normálisan lettek feltéve, semmi bántó szándék nincs benne, ahogy látni lehet!

Taresznek üzenem: Az elszámoltatás és számonkérés két különböző fogaolom. senki sem akarja Formert elszámoltatni (nem is állna jogomban), legfeljebb csak számonkérni a már általa leírt várakozásait, jóslatait, elgondolásait, stb.

Üdv.!

#400095 zeeh_ Előzmény: #400092

VadSpeki mi lenne veled és a hozzád hasonlókkal, ha nem lenne itt former és a saját eszetekkel kellene kereskednetek? Gondolom, úgy teljesen meg lennétek lőve...

Kicsit már kezd unalmas lenni, hogy először jó alaposan nyalsz neki, majd utána neki esel, ha esetleg nem minden úgy jött össze, ahogy leírta és rendre eljátszod ugyanezt egymás után.

A tőzsdén nincs olyan, hogy biztos. Legfeljebb a mutyi szerű, illikvid tolvajrészvényekben, ahol a büfik pénzére fáj a foga a menedzsmentnek, eredmény pedig nuku. Ez nem az a papír.

Tiszteletben tartom formerplayer véleményét és érdekel engem is, hogy miket ír, de hogy egy ember beírására adjak-vegyek valamit és még utána állandóan b*szogassam is őt, ha nem jön be szó szerint, napra/hétre/hónapra pontosan egy előre jósolt dolog, ez finoman szólva is gáz...

(...és itt most nem former szavahihetőségével kapcsolatban mondom, mert szerintem már bebizonyította ezt az elmúlt években még odaát a PF-en és letett valamit az asztalra, hanem úgy általában.)

Tehát, állandó bszogatás és számonkérés helyett inkább vegyél vissza te is és a hozzád hasonlók is. Türelem! Ez a papír nem egy geni, eco szerű pénzégető szrkupac, hanem még mindig messze a BÉT legjobbja. Eljön ennek is az ideje.

#400093 Bendeguz Előzmény: #400092

Ne bánd, reális képet festett le. VadSpeki meg nem azt ígérte tegnap, hogy 3 hétre elmegy nyaralni?

#400092 taresz Előzmény: #400088

Hagyjátok már szerencsétlen jóembert az elszámoltatással. Eddig nem jött be a július, akkor be jön az augusztus, ha az sem akkor később. Ennyi.

A PF-ről kitiltották, de ha sokat b@sztatjátok akkor innen önkéntes száműzetésbe vonul, ami azért nem kéne.

Bár én idéztem meg egy vélemény erejéig, de már bánom.