Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: topik

VadSpeki Előzmény: #400095

Kedves zeeh!

Szerintem semmibaj nincs a kérdéseimmel és ha ez baszogatásnak tűnik, akkor sajnálom és azzal a személlyel van a nagy baj, aki az ilyen normálisan és jogosan!! föltett kérdéseket kifogásolja. Nyilván én sem napra pontos számonkérésre gondoltam. Kis cszúszás belefér, viszont a kérdéseket Neki szántam, gondolom tud magától is válaszolni, semmi bántó nincs a kérdéseimben.

Én pedig igen is nagyon bízom Formerben és 1-1,5 hete is amiko írta itt a fórumban nem is egyszer, hogy má lehet csipegetni a részvénből, akkor 10 600- 10 700 Ft körül járt az árfolyam, én akkor vettem is még belőle, azóta jól lejött az árfolyam sajnos.

Ezért lennék kiváncsi, hogy van-e olyan a háttérben, amire Ő netán csak a napokban jött voln rá (és ő sem gondolt erre a dologra), hisz 10 700 Ft-on csipegetésre ajánlotta a papírt.

De ez csak zárójeles téma.

Én soha nem nyaltam neki, tévedsz nagyon is! Azért mert normálisna kérdezek megtisztelve a másikat??

Ha má azt írja az ember megszólítva a másikat, hogy "Tisztelt, t., Kedves, Üdv., stb." az már nyalának számít Nálad? Meg az intelligens módon, udvarisan föltett kérdések?? Ha így van,akkor azt tudom mondani ez elég gáz, és talán nem velem van a baj.

Üdv.!

Egyébként meg részvénesként miért ne kérdezhetnék Foermetől? Ja és ha a nyaláról beszélsz, szerinted az nem nyalás, hogy állandóan megvéded Formert? Hozzáteszem semmi okod, aggodalmad a megvédésére, hisz semmi olyat nem írtam, amivel gáz lenn. Őszinte, Formert is idéző kérdések, számonkérés, ahogy Ő is írta. Én csak merészelmegy picikét számonkérni Őt! Persze nyilván nem napra pontosan.