Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: topik

VadSpeki Előzmény: #400079

Kedves Formerplayer!

Tisztelve téged, hitelesnek tartva mindenféle rosszindulat, beszólás és kötekedés nélkül kérdem én is Tőled, amit az előttem szóló is kérdezett már:

1. Hol vannak a júliusi izgalmak, amit 1-2 hete említettél meg a fórumban? Vagy ezt negatív vonatkozásban értetted? Ha így vesszük, ez is izgalom, hogy állandóan esik és már 10 ezer altt van az árfolyam, sőt tegnap 9600 Ft körül volt az alja. Végülis a benne ülő részvényeseknek ez is elég izgalom! Lehet Te is a negatív értelemben vett izgalmakra gondoltál? Szerintem több részvényes úgy gondolta, hogy inkább pozitív értelemben gondolod, amit leírtál.

2. Hol van a június végére általad jósolt nagybüfik általi felhúzás legalább 11 ezerre?

3. Tovább jelezted pár hete a portfolio.hu RFV topikjában, hogy számon lehet kérni az általad leírtakat július elején! Már július közepe van.

4. Netán valami olyan esemény következett be, amire Te sem számítottál és emiatt van ilyen alacsony szinten az árfolyam? Gondolok itt valaki nagybüfi kiszállására, biztos naiv és butuska gondolat persze ez tőlem

Szívesen olvasunk, amikor írsz ide a fórumba, kiváncsian várjuk válaszaidat.!

Előre i köszi szépen!

Üdv.!