Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#399767 Ibiza Előzmény: #399195

"""""2011.05.13 09:18 El Kebir (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Ibiza

Ibiza írta:

certit vettem 31,5 a kiütése.. ezek az esések sztem sorosfélék belenyúlása..

kösz a tippet, erre hozzászólásodra tettem be egy megbízást 450-re. (akkor még 600 felett volt)

most eladtam az 1/3-át, ha kiütik, akkor is nyerek már rajta... :)"""

ezüst topik..emléxel?

akkor kvittek vagyunk ,)

tovább shortoltam aranya…

#399765 Ibiza

tovább shortoltam aranya még 1/3-ad pakkal..meg ezüstöt 1/3-al.. kezd kaszinó lenni..

de azért azt érzem 1600 komoly fal lehet.. pszichésen..

de bejött amit mondtam kitört fel.. ebből látszik legenda az,hogy arany nem menekülő "valuta"

mitől ne lenne az.. dollár higított eur válságban.. nem mintha a mostani ijedelem oka pl olasz ír eladósodottság eddig titok lett volna.. **** minősítgető cégek befolyásolják a piacokat.."máséban a szálkát.." ijedelem a baromfi udvarban..

teljesen megy olajjal.. talán holnapra megnyuxik...

több van a háttérben mint gondolnánk..sok a jólértesült..

pár napja hatalmas huf longok reppentek..most hatalmas huf shortokat láttam.. számomra nem látható előzmények nélkül..

Re: ???

#399746 JP Előzmény: #399734

Ja , és mint európai, aként tartom, hogy a FED lesz az amelyik túl löki magát a ló túloldalára ebben a túllökdödődős harcban, pedig a gyengébbik fél azok mi vagyunk. Persze, akkor így nem jön össze a paritásom :-)

De jó volna jól gondolkodni, ls jól cselekedni, egyaránt

#399734 JP Előzmény: #399446

Szerintem sem elképzelhető,bár eurusd paritás párti volnék :-) , mivel úgy veszem észre, hogy FED és az ECB közt arra játszanának, hogy melyiket sikerül a ló túloldalára lendíteni a pénznyomatás terén. Egyszerü közgázas fejjel, azt gondolják a legtöbben, hogy a FED lehetőségei - de ugyanígy az ECB-é is - körülbelül most tart ott valahol a véges pontnál. Hát ez minden bizonnyal tévhit, ugyanis elég csak az Euró-zónás tesónál valami gond akadjon, valami valós vagy valótlan, amire természetesen a devizapiaci spekulánsok hajlamosak egymást taposva ugrani, s az általam is várt eur/usd paritást elkerülendőleg, nyugodtan folytathatja a pénzkibocsátási stratégiáját. Görög-csőd, Spanyol-csőd, Olasz csőd stb, a jelenlegi határokkal rendelkező Euró-zónát megkavarhatja, de a két deviza közti értékfennállóságot , a médialármázók gyors kifutáásu csapkodásain kívül nemigen befolyásolja. Ha a görögök kiesnek az euró-zónából, az mit változtat a dolgon? A sebesült túl lesz egy életmentő műtéten, és élheti világát a következő karambolig.

#399724 Spade Előzmény: #399106

lackok:

az világos h te vagy a stocky élő lelkiismerete a beíró stilusok hiperérzékeny fürkészője és mint szamuráj vagy mi vagy ez rendben is van, de jobban járna mindenki ha a szakmait tolnád ilyen lendülettel, mert az Ibiza beidézéséből láthatóan nem sok értelmest juttattál ide ezen a területen, több floating pozi ide vagy oda..:)

Amúgy nem értem miért fáj mégha esetleg Ibiza nem élesben tolta meg a zaranyat, az csak neki rosszz mert akkor nem nyert rajta mástnak attól h "rajtakapja" nem lessz zsirosabb a pozija...szal hülyeség ezen lovagolni, szerintem

#399722 Spade Előzmény: #399446

nem képzelhető el, egyrést Börni várhatóan ismét beindítja a a dodó nyomtatást, másrészről az Euro súlyos probémái igazából az eur/$ keresztet lökik le, de nem növelik a jegybankok dodó iránti éhségét mert az meg a nagy nyomtatósdi miatt egyre inkább sz@rt se ér, inkább még erősíteni fogja a hard currency zarany keresletet...

???

#399446 TrendMan

Elképzelhető egy olyan szenárió, ahol az Euro zóna gyengélkedése miatt olyan jelentős dollár erősödés következik be, amely a nagy bizonytalanság ellenére az arany dollárban számolt árát mégis jelentősen lenyomja?

Én is erről beszéltem. …

#399372 TrendMan

Én is erről beszéltem.

Ha nem vok poziban, akkor mindig nagyon okos vok:-)

Szerintem tényleg hagyjá…

#399311 Amatoregy

Szerintem tényleg hagyjátok egymást.

Még a végén a maradék társaságot is elüldözitek.

Meg mindenki (én is) azt gondol amit akar.

#399304 lackok Előzmény: #399257

Vagy dupla Top....ha szakad a részvénypiac az arany se kell egy darabig, hiába menekülő instrumentum. Az USD erősödés megint csak nem fog neki kedvezni, márpedig ha Európa mégis egy mini recesszió felé veszi az irányt a $ erősödni fog.

Szerintem tipikusan bázi…

#399257 TrendMan

Szerintem tipikusan bázisépités, amit most csinál.

Re: Arany Janos: Leteszem a longot...

#399235 Damn Jones Előzmény: #399233

a video szerint 47 fontert vette a pacak az 1gramm aranyat, a visszavasarlasrol melyen hallgatnak...:)

10 percenkent frissit a gep az uncia vilagpiaci aranak megfeleloen, azert ez nem csunya!

Arany Janos: Leteszem a longot...

#399213 Damn Jones

Aranyapaim! Mint Londonba kikuldott tudosito jelentem, hogy itt mar lehet aranyat vasarolni bankautomatabol. ( Barclays ) A forras nem mas, mint egy limuzinsofor! No marmost tozsdei olvasmanyombol ugy remlik, Koszto szerint ha a sarki zoldseges ( pl: buxer :) ) es a taxis is a reszvenyekrol beszel, akkor ideje megszabadulni toluk. Talan atvetitheto az aranyra is. Az uriember szerint 73 £-ert adott az ATM ( arany tranzakcios masina ) 1 gramm aranyat, amit szepen kiadagolt. Nincs certim se mas pozim, fizikai keszletem van, amire stoppot se tudok betenni. Mindenesetre elgondolkodtato, mennyire sozzak a parasztra az elemzok a jovobeni arany arakat es a veteli ajanlatokat...