Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #399724

élesben toltam meg gázt meg aranyat.. a pozimat nem adom meg pontosan.. de nem jelentősen..leírtam..kiscsóka végignézte illikvid gáz kötéslistát..oszt rámpirított.. utána beíttam a valósat..2Ft eltérés volt akkor már ügyeskedett maszatolt..ez nem lackok volt..általában akkor adom/tam meg a pozimat amikor már beraktam.. de soxor volt beraktam fölém álltak fillérekkel elfedték az 5-ös listát.. ez nem csak certi részvény is.. persze nem láttam ha fölém bekerült egy nagyobb puffer,amire reagálni kellene..most már csak azt írom be általában ha vettem..ez sem pontosan mert sokan csak kotorásznak..mekkora pakk is lehetett..

nincs jelentősége.. nem lehet tudni kiben mi lakik..tán vonza a srácot a japán misztikum.. lehet többet tudok róla..mi a szamuráj szellem egyáltalán.. egy darabig ez volt az életem..sokat szívtam a túlzott igazságérzetemmel..de nem érdekelt..még ma sem...bár a "köz" érdekéért már kevesebbet állok ki..mint öreg indián én már ufftam..most uffanak a fiatalok..uff..

ha az ember idősödik..egyre inkább tudja mi fontos mi nem..mérlegeket von..mostanában valóban kevésbé tolerálom a butaságot rosszindulatot.. megyek hamarosan pár hétre pihenni.. kiváncsi leszek mi lesz a hozadéka..mit vált ki belőlem...mi marad..housés mogorvaság lecsupaszított logikával?..