Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#398913 KawaBazsy Előzmény: #398909

Kiegyezünk. De - mint már írtam - azért nem veszek ilyet, mert nem értem, h miért ilyen drága használtan. Ugye a Saab-om 12M volt, 10 évesen 2M-ért kelt el. Ez 10M volt, de nincs 3 alatt..

Szerk: Viszont ha már roadster, nagyon nézegetem az MX-5 NB-ket a mobile.de-n, 2500-tól indulnak. Ha felhúzom magam, a 7en kimegyek egy ilyenért.. :-)

#398912 KawaBazsy Előzmény: #398907

Az általad felsorolt autók mind - viszonylag olcsó - alsó közepes, keménytetős kabriók (ezekből csak az Eos-t kedvelem a nyitható üvegtető miatt). Az E meg egy prémium, nagykategóriás cabrio, szigorúan (és helyesen) vászontetővel. S mivel tudom, h a szélfogó nélkül ezek használhatatlanok nyitva, ezért értékelem, h a Mercinél megoldották, h 4 üléssel is viszonylag szélmentes legyen. 8-10 év múlva ilyenem lesz! :-)

#398907 Sumér harcos Előzmény: #398899

http://www.hasznaltauto.hu/auto/lexus/is/lexus_is_250_sport_mark_levinson_automata_full-full_extra._magyarorszagi-4919099

egy ismerős ilyet számoltatott be a kedvenc mercidre:)most ilyen új cabrio E-vel szaladgál,de még csak a leghalványabb nyálcsorgást sem éri el nálam.....vhogy,nemtom...mi az oka...

ilyenek jutnak róla eszembe,mint peugeot 307 cabrio,megane cabrio....vagy eos...ilyen keménytetős négyüléses kompromisszum autók:)

#398899 KawaBazsy Előzmény: #398888

Nekem naggyon begyere, ez az egyetlen cabrio, ahol a hátsó ülés is viszonylag szélmentes a szélvédőbe operált szélfogó miatt. S az a piros bőr..

#398677 Áki01 Előzmény: #398620

Köszi!

Nem látni a min árat azt írja,hogy elrejtve a tippelők elöl.Mindegy mert nemsokára lejár nekem meg November környékén lenne aktuális.Csak hát az a mustár bőrbelső:-o

#398620 hosszhuszár Előzmény: #398616

Be lehet állítani egy minimálárat, Te licitálhatsz, de nem érvényes a licit, amíg az eladó által beállított árat, el nem érték a licitálók.

pl, ha 10 ft a minimálár, te licitálsz 8 ft-ot, fogsz kapni egy üzenetet, hogy oké, jó a licited, de nem érted még el a minimálárat.

Az eladó, ha nincs minimáláras licit az aukció végéig, nem adta el az autót, valószínűleg újra felteszi, ha esze is van, alacsonyabb minimálárral..

Üdv mindenkinek! Valaki…

#398616 Áki01

Üdv mindenkinek!

Valaki vett már az e-bay-on valami komolyabb dolgot?Esetleg tapasztalatok,tanácsok?

Én speciel autókat nézegetek,mert ami nekem kéne az nem nagyon van a környéken,a hahun egy se,a mobilén csak kettő,de az se az igazi,számomra.

Mi van akkor amikor az eladó által kívánt árat nem éri el a licit de lassan vége az aukciónak és azért az árért nem akarja odaadni?Az utolsó pillanatban leüti magának,azt marad minden a régiben,majd megpróbálja később?Vagy,hogyan megy ez?

Konkrétan BMV 535i-t szeretnék,más nem igazán jöhet szóba.

Pl: http://www.lotvantage.com/gallery/vehicle/4137032#15407839

Re: suzuki lj80...ennyiben lehet benne is van neki...ahogy kinéz..

#398236 kerikoma Előzmény: #398224

Pipec az biztos! Ilyeneket néztem anno papír nélkülieket off road céljából.... Ponyvásakat nem szeretem, ömlik be a por mindenhol sajna...

#398224 Sumér harcos Előzmény: #398221

de másfél -2 misibe tuti benne van neki........nekem is tetszik,mondjuk a levehető kemény tető mellé már igazán szerválhatott volna vmi ponyvát is.....:)

ezt teljesen le lehet vetkőztetni,még a szélvédőt is,ajtókat is....vagány....

#398221 kerikoma Előzmény: #398212

81-es?!! Korához képest brutál jól néz ki....

#398218 kerikoma Előzmény: #397641

Szia Ricsi!!

Rég láttalak erre. Te is tudod, hogy örök vita ez. Mindenre van példa és ellenpélda is. Én nem foglalkozom vele, mindenki tudja a dolgát:)

Nem gurultok felénk valamikor?