Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #398004

Alakul rendőrségi ügyem, felhívtam őket, eltelt 1 hónap rákérdeztem, kiderült megvan a határozat , vétlennek találtak, viszont addig nem kézbesítik amíg a másik két fél át nem veszi, és utána van 8 napjuk fellebbezni. Ha elfogadják akkor kapok határozatot, és mehet tovább az ügy. Mi lesz még ebből nem tudom, de ennek is örülök most.

Óratekerés kapcsán nem sok értelmét látom, ha szervízkönyves fiatal autó Mo-n forgalomba helyezett akkor ki lehet szűrni. Ha meg egy idősebb 10+ os akkor vsz olyan mindegy mennyi km van benne 150 vagy 250 kaszni úgy is elkezd szétrohadni stb, persze nyilván típusfüggő is. Vsz az autó mellett a tulajt is meg kell nézni, nem szívesen vennék olyan embertől aki nem túl bizalomgerjesztő, ha meg normális akkor az autóval is valószínű jól bánhatott. Kárpitra, pedálokra, váltóra, műszerfalra ránézel, ha tiszta karc, szétszakadva kopva akkor felejtős. Láttam egy mazda 6-ot kitűnő állapot stb , odamegyek a műszerfal végigkarcolva, de úgy mintha kaszát szállítottak volna benne, már nem is volt kedvem kipróbálni. A tulaj meg magyaráz , hogy de hát használt autó stb. Fárasztó. :)