Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#396806 akpo7 Előzmény: #396767

Ez a het egy vicc volt. Szinte biztos voltam benne, h. a 200 napos fog majd, de h. minden ellenallast elsore atvigyenek felfele, az meg sem fordult a fejemben. Ez igy mar nalam nem is az eses korrekcioja.

#396787 kelvin Előzmény: #396785

Van (előző hozzászóló avatarja pl), de ilyenekről nem beszél senki, mert minek? Tudják, hogy szarban van mindenki és innen kell összeszedni a bónuszt!

#396785 BudFox Előzmény: #396777

rendesen meg vannak zakkanva az tuti...

csak lenne valaki olyan elemző aki a dolgok mögé lát...és látná hogy éppen melyik bank, melyik guru irányítja a piacot..stb...

érdekes , szaftos elemzés lenne az biztos

#396781 hosszhuszár Előzmény: #396777

Volt röhögni?

:))

ezt is megfogják csinálni, ez biztos...

jól kezdtek! heti 5%, de minden héten, vagy átlag?...))

mert ha csak átlag, lesz 10% is....::

új csúcsra viszik az indexeket, nem ideire, szerintem....

#396780 Lovax Előzmény: #396774

Milyen módszert basszus, meghekkelik a kereskedési rendszert hogy ilyen számokat mutasson?

minden tetves ellenálláson úgy megy át napok óta mint a ott se lettek volna. órás, napos, negyedórás, minden...

szavam se lehetne persze, én mondtam itt ma hogy kitörni készül, de ezt azért én se vártam. persze nem is kereskedtem le. :(

Az a vicc, hogy egy árva…

#396772 Donoo

Az a vicc, hogy egy árva pontot nem adnak vissza. :))) kemény, az egész hét az...

#396769 lackok Előzmény: #396764

Le is zártam az sp500 Longot egyenlőre...nem volt pofám tovább tartani...1281-1338.

Kizárt hogy ezt ne vegyem vissza olcsóbban a jövő héten...:) Nyílegyenesen ment fel még 4 óráson is.

#396767 banyaiz Előzmény: #396764

Azt mondom húzzák fel ATH-ra minek pöcsölni itt még 1-2 évig, úgyis az lesz a vége nagy valószínűséggel , előbb utóbb.

#396763 banyaiz Előzmény: #396744

Ezek bevettek valamit, 2 hónap esését ledolgozzák majdnem egy hét alatt. Nem bánom, de általában az esés szokott gyors lenni, ez elég különleges amit művelnek. :)

#396698 zsozso Előzmény: #396692

Egész nap ezen gondolkodtam, hogy ennyi minden mellett, hogyan is nézne ki, ha ma esés következne be. Valahogy nem illik a képbe:)

#396692 BudFox Előzmény: #396674

ki van ez találva...félév vége..hétvége..hétfő ünnep....megnézték a naptárat, és igy lett elrendezve..ma még emelkedünk..mert itt a hétvége, ünnep..majd jövő héttől esünk. :-)))