Volt röhögni?
:))
ezt is megfogják csinálni, ez biztos...
jól kezdtek! heti 5%, de minden héten, vagy átlag?...))
mert ha csak átlag, lesz 10% is....::
új csúcsra viszik az indexeket, nem ideire, szerintem....
Volt röhögni?
:))
ezt is megfogják csinálni, ez biztos...
jól kezdtek! heti 5%, de minden héten, vagy átlag?...))
mert ha csak átlag, lesz 10% is....::
új csúcsra viszik az indexeket, nem ideire, szerintem....
Milyen módszert basszus, meghekkelik a kereskedési rendszert hogy ilyen számokat mutasson?
minden tetves ellenálláson úgy megy át napok óta mint a ott se lettek volna. órás, napos, negyedórás, minden...
szavam se lehetne persze, én mondtam itt ma hogy kitörni készül, de ezt azért én se vártam. persze nem is kereskedtem le. :(
Az avatarod, mintha olyasmit mondott volna, most olyan módszert alkalmaznak majd, amit még soha...
Az a vicc, hogy egy árva pontot nem adnak vissza. :))) kemény, az egész hét az...
Le is zártam az sp500 Longot egyenlőre...nem volt pofám tovább tartani...1281-1338.
Kizárt hogy ezt ne vegyem vissza olcsóbban a jövő héten...:) Nyílegyenesen ment fel még 4 óráson is.
Azt mondom húzzák fel ATH-ra minek pöcsölni itt még 1-2 évig, úgyis az lesz a vége nagy valószínűséggel , előbb utóbb.
agyhalottak :)
Ezek bevettek valamit, 2 hónap esését ledolgozzák majdnem egy hét alatt. Nem bánom, de általában az esés szokott gyors lenni, ez elég különleges amit művelnek. :)
ha van igazság, akkor a jobb vállat rajzolják csak meg :)
ezeknél nincs olyan, hogy ellenállás, csak támasz létezik...
Egész nap ezen gondolkodtam, hogy ennyi minden mellett, hogyan is nézne ki, ha ma esés következne be. Valahogy nem illik a képbe:)
ki van ez találva...félév vége..hétvége..hétfő ünnep....megnézték a naptárat, és igy lett elrendezve..ma még emelkedünk..mert itt a hétvége, ünnep..majd jövő héttől esünk. :-)))
A Függetlenség Napjába rossz szájízzel mennének vajon bele:)?
mondjuk annak ellenére BÉT meg egyhelyben áll szinte..csak az OTP megy..az se nagyon..
bepótoljuk amit lefele nem tudtunk esni..akkor most felfele se megyünk.
Jobb lett a feldolgozóipari ISM index, szerintem ezért lőttek ki.
De tényleg, most mire lőttek ki kb. 12 másodperc alatt? Mi az ami ennyi idő alatt megfordult?
Vagy csak megszokás? Ránéztek az órára, hogy basszus, ilyenkor már +0.9%-en szoktunk állni?
ezen a héten nagyon belehúztak... Lesz itt még új csúcs, talán már jövő héten :D
egyszerűbb volna adt kivetni az eladásra és olcsóbb. Minden eladott mennyiséget értékének 50%-t kitevő adóval terheljük. Ennyi a kulcs és a dow 20 lesz őszre.