Mindenkinek irtal? Mert en nem kaptam emailt....
Ljubljana
Mindenkinek irtal? Mert en nem kaptam emailt....
Ljubljana
Tegnap reggel már írtam egy terjedelmes mail-t...
Nem mondod, hogy nem kaptad meg..:-(
Ez a saját részvény vásárlás elég jó hír, itt má a Cég is veszi saját magát, ez jelzésértékű! Múltkor is itt 10 100-10 200 Ft-on vettek saját részvényeket! Kőkemény támaszok ezek itt 10 000 Ft környékén!
Szia Former!
Ahogy tegnap ígértem, írok még. (A munka kicsit csúszott, ezért fórumozok hajnalban. :-)
Jól van, értelek én. Bocsi kérlek, ha félreérthetően fogalmaztam volna, nem akartalak én semmivel megbántani Téged!! Szóval Béke van befektetőtársak között!
Kiváncsian várom a júliusi izgalmakat!
(Írtam mailt amúgy, de a reagálással nem akarlak siettetni, majd amikor kedved, időd engedi.)
Üdv.
Jó hétvégét és pihenést kív.!
Max. az OTP tudja beszopatni.De ő miért tenné?Befektetésnek vette.Mindenki 10-11k körül vásárolt,a régebbiek kiszálltak nagyjából.Még az Erste vette a pakkját 8500-9500 között.Itt ő se hiszem,hogy kiszállna.Esetleg a lengyel konkurenciának nem tetszhet az E-Star jelenléte.Ettől függetlenül nem tudják beszopatni a tőzsdén.Már előre van bőven lóvéja a további terjeszkedéshez és a jelenlegi érdekeltségek megtartásához.Kár lenne nagy pénzeket beleölni,csak hogy alárakjanak.Azzal már elkéstek
az sok pénz a cégnek, csak nehogy beszopassák...
Ez az 5007 db a közelmúlt vásárlása.De előtte vett 8k vagy 9k körül is több mint 100k-t amit határidőre kötöget
Tegnap az E-star srv. vásárlása a teljes forgalom 29%-át adta.
Talán a tízezres nagy csomag határozta meg a bázist . Így is úgy is felmegy .
Valaki nagyon jól eljátszik. Odaszögelték az 10100-10300 közé. 10700 körüli bázis azért jobban nézne ki.
Igen, ez kérdés. Valószín nem túl sokára. Utálom én is nézni, de ismétlem, minden eladással az alap szilárdul. Aztán a hírek majd vezérlik az emelkedést.
Az OTP nem fog bohóckodni ilyen mennyiségekkel.Szerintem befejezték vagy egy időre felfüggesztették az eladást.Most nem az az időszak van mikor nekik lehet adni
Egyszer elfogy, najah, de mikor? Ekkora darabszámokkal és ilyen forgalommal? Csak viccből írom, de ha az OTP szeretne így kiszállni, akkor az ő mennyiségükkel, ilyen forgalom mellett elég sokáig tartana :D
Nemsokára zárás, mennyire teszik le a végén?
Csak kérdés ki az eladó és mennyi van még neki.Ilyen forgalom mellett sokáig fogja még támasztani
Az eladó meg nagyrészt ugyanaz hosszú napok óta. Egyszer elfogy neki. Egy szereplővel kevesebb,lesz, azokból akik olcsón vették, és szívfájdalom nélkül eladják. Akik most megveszik, mind a jövő szilárd alapját erősítik. Egy ilyen esetben , mikor ekkora emelkedés volt rövid idő alatt, a " vérátömlesztés " elkerülhetetlen, és egészséges.
Hihetetlen! Valaki 300db-ot vett.
Hát ma nem húzták meg az árfolyamot. Viszont a háttérben hatalmas munka folyhat, hiszen nyáron más nem is lehet! Én még kíváncsi lennék arra is, hogy a romániai helyzet javul-e (azaz a fűtés szezonig lesznek-e visszalépők és ha igen, mennyien), mert ott most a fejlesztések mehetnek gőzerővel. Az akvizíció meg lezárulhatna (persze ez nem megy ilyen gyorsan), de örülnék egy ilyen bejelentésnek még a Q2 előtt, hogy ott megjelenjenek a számok is. Plusz a cég életképébe nem illő EETEK cégek eladása is fontos lenne.
Tartok tőle, hogy az Erste nem kapkodja el, a múltkor is vártunk rá pár hónapot!
Nem azért,de én hiányolom az akvizició lezárásáról a bejelentést és a részleteket amit május végére hirdettek.Már július van.Az Erste is igért egy célárat.Ezek csak úgy eszembe jutottak most.
Nem mondtam én semmit, felőlem 20Kra is mehet, én csak pszcihot vizsgálok, így szurkolok az emelkedésnek is. Nekem 8 merre megy, bár lefele mindenki olcsóbban kap.