Re: nincs cím
Formerplayer Előzmény: #395768Ok, éljünk az ártatlanság vélelmével és a régi-új nick által biztosított megújulás lehetőségével....
Igen, magam is június végére vártam egy felhúzást, de többször,nyomatékosan írtam-kértem, hogy erre, csak erre senki ne vásároljon. Ha jobban belegondolok, s egy kicsit a beszállni, pakkot bővíteni szándékozó alap(ok) fejével gondolkozok, valóban nem biztos, hogy most célszerű a tépegetés.
Egyébként számomra teljesen indifferens, hogy felhúzzák-e vagy sem, hiszen ha csak "egy napos csoda" akkor úgyis visszajön erre a szintre, s akkor újra csak a károgók kórusát lehetne hallani...
A lényeg: a július izgalmasabbnak ígérkezik.....ha nem lesz eladó, nagyobb csomag itt, akkor bizony feljebb kell jönniük a vevőknek, s nem látom be, miért akarna itt valaki 10e darabokat eladni. Az idő pedig fogy, hiszen szeptemberben akár újabb projektek is jöhetnek....
Ja még valami:miért várnának a külföldiek az új papírok bevezetésére? MÁR MEGKAPTÁK ŐKET, HISZEN Soós Cs. pont ezért adott nekik kölcsön, hogy az új papírok már hozzá kerüljenek. Így a külföldiek már tulajdonolják a papírokat, de cserébe már fizetniük is kellett értük.