Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

E-Star

#396282 VadSpeki

Ez a saját részvény vásárlás elég jó hír, itt má a Cég is veszi saját magát, ez jelzésértékű! Múltkor is itt 10 100-10 200 Ft-on vettek saját részvényeket! Kőkemény támaszok ezek itt 10 000 Ft környékén!

Re: nincs cím

#396281 VadSpeki Előzmény: #395786

Szia Former!

Ahogy tegnap ígértem, írok még. (A munka kicsit csúszott, ezért fórumozok hajnalban. :-)

Jól van, értelek én. Bocsi kérlek, ha félreérthetően fogalmaztam volna, nem akartalak én semmivel megbántani Téged!! Szóval Béke van befektetőtársak között!

Kiváncsian várom a júliusi izgalmakat!

(Írtam mailt amúgy, de a reagálással nem akarlak siettetni, majd amikor kedved, időd engedi.)

Üdv.

Jó hétvégét és pihenést kív.!

#396278 Bodzaszedő Előzmény: #396276

Max. az OTP tudja beszopatni.De ő miért tenné?Befektetésnek vette.Mindenki 10-11k körül vásárolt,a régebbiek kiszálltak nagyjából.Még az Erste vette a pakkját 8500-9500 között.Itt ő se hiszem,hogy kiszállna.Esetleg a lengyel konkurenciának nem tetszhet az E-Star jelenléte.Ettől függetlenül nem tudják beszopatni a tőzsdén.Már előre van bőven lóvéja a további terjeszkedéshez és a jelenlegi érdekeltségek megtartásához.Kár lenne nagy pénzeket beleölni,csak hogy alárakjanak.Azzal már elkéstek

#396268 Bodzaszedő Előzmény: #396241

Ez az 5007 db a közelmúlt vásárlása.De előtte vett 8k vagy 9k körül is több mint 100k-t amit határidőre kötöget

#396229 Előzmény: #396212

Talán a tízezres nagy csomag határozta meg a bázist . Így is úgy is felmegy .

#396212 taresz Előzmény: #396125

Valaki nagyon jól eljátszik. Odaszögelték az 10100-10300 közé. 10700 körüli bázis azért jobban nézne ki.

#396140 Előzmény: #396129

Igen, ez kérdés. Valószín nem túl sokára. Utálom én is nézni, de ismétlem, minden eladással az alap szilárdul. Aztán a hírek majd vezérlik az emelkedést.

#396131 Bodzaszedő Előzmény: #396129

Az OTP nem fog bohóckodni ilyen mennyiségekkel.Szerintem befejezték vagy egy időre felfüggesztették az eladást.Most nem az az időszak van mikor nekik lehet adni

#396129 Nessuno Előzmény: #396125

Egyszer elfogy, najah, de mikor? Ekkora darabszámokkal és ilyen forgalommal? Csak viccből írom, de ha az OTP szeretne így kiszállni, akkor az ő mennyiségükkel, ilyen forgalom mellett elég sokáig tartana :D

Nemsokára zárás, mennyire teszik le a végén?

#396128 Bodzaszedő Előzmény: #396125

Csak kérdés ki az eladó és mennyi van még neki.Ilyen forgalom mellett sokáig fogja még támasztani

#396125 Előzmény: #396121

Az eladó meg nagyrészt ugyanaz hosszú napok óta. Egyszer elfogy neki. Egy szereplővel kevesebb,lesz, azokból akik olcsón vették, és szívfájdalom nélkül eladják. Akik most megveszik, mind a jövő szilárd alapját erősítik. Egy ilyen esetben , mikor ekkora emelkedés volt rövid idő alatt, a " vérátömlesztés " elkerülhetetlen, és egészséges.

#396114 Nessuno Előzmény: #396103

Hát ma nem húzták meg az árfolyamot. Viszont a háttérben hatalmas munka folyhat, hiszen nyáron más nem is lehet! Én még kíváncsi lennék arra is, hogy a romániai helyzet javul-e (azaz a fűtés szezonig lesznek-e visszalépők és ha igen, mennyien), mert ott most a fejlesztések mehetnek gőzerővel. Az akvizíció meg lezárulhatna (persze ez nem megy ilyen gyorsan), de örülnék egy ilyen bejelentésnek még a Q2 előtt, hogy ott megjelenjenek a számok is. Plusz a cég életképébe nem illő EETEK cégek eladása is fontos lenne.

Tartok tőle, hogy az Erste nem kapkodja el, a múltkor is vártunk rá pár hónapot!

#396103 Bodzaszedő Előzmény: #396100

Nem azért,de én hiányolom az akvizició lezárásáról a bejelentést és a részleteket amit május végére hirdettek.Már július van.Az Erste is igért egy célárat.Ezek csak úgy eszembe jutottak most.

#396100 Hathor Előzmény: #396099

Nem mondtam én semmit, felőlem 20Kra is mehet, én csak pszcihot vizsgálok, így szurkolok az emelkedésnek is. Nekem 8 merre megy, bár lefele mindenki olcsóbban kap.

#396099 Bendeguz Előzmény: #396079

Azt ne mondd, hogy 6000-re várod...

Megmondom a tutit, most vagyunk a 14-ben, látszik a charton is a dupla lógós csöcs..