Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vállalkozás

Re: nincs cím

#395411 hosszhuszár Előzmény: #395409

Bökényföldi uton.

ha a kamion felől jössz, az ujszász utcai lámpa után az első lámpánál balra, de ott már észre veszed.

Ha a kerepesi felől, akkor az első lámpa.

Üllői út majdnem a végén…

#395404 hosszhuszár

Üllői út majdnem a végén, a béke térnél, ha kifelé megyünk, a tér előtti utcában, balra, van egy gépi fagyis, van gombócos is, azt még nem ettünk ott, de a gépi...olyat még nem sikerült sehol ennem....

kis helyiségből nyomja a néni a fagyit, a saját kertjében levő üzletből, kb negyed órás sor van hétvégenként....

#395403 Hathor Előzmény: #395400

Látom csinálnom kell egy jó cukit a Belvárosban Nektek jó fagyival ,-)

Különben nem tudom minek készíteni ilyen beruházásokkal, amikor készen dobozokban kihozzák, és nincs semmi gond, tuti finomak azok a fagyik, csak nem jut eszembe a nevük most, csk ki kell mérni.. nem cornetto, nem algida.. mi a fene a neve... nem tudom most, késő van, és még egy bux elemzésen is gondolkodom ki blogba, ami nálam két órás munka kb.. pedig több mindent is áttekinetenék, de arra 8óra is kevés lenne ,-)

#395402 Hathor Előzmény: #395401

Rákóczi-Baross sarkon van, drága, és szerintem már nem jó. Üres az üzlet mindig, nem jó helyre mentek.

#395400 matgab Előzmény: #395377

Nem rossz a Szamos sem a környéken.

Igazán szerettem az Andrássy úton a Spaghetti Ice-t csak most ott GAS üzlet van...

Budán a Daubner a kedvencem, de a Pasaréti téren is van egy noname fagyizó, ami nekem ízlik.

Én igazából mindig a csokifagyi színe alapján döntöm el, hogy veszek-e fagyit valahol.

Ha az elég sötét és jó állagúnak néz ki, akkor veszek 2-4 gombócot.

#395398 hosszhuszár Előzmény: #395393

Nem tudom, ismerted e a Garayn, a pálmai cukrászdát?

igazi retro volt....

Most ők is itt vannak a 16. kerületben azt hiszem józsef utca....

Fagyi, süti, nagyon finom!

#395393 KawaBazsy Előzmény: #395227

Vári cuki teszt eredményes volt, télleg nagyon finom. Én a 250 ft-ot nem drágállom, máshol ugye 170-200, de itt azon kívül, h milyen választék van, s tele van díjnyertes fagyival, az adagok is nagyobbak sztem, legalábbis én sokáig elvoltam vele. A bnőm a chiliset próbálta, az jó csípős.. :-) Fogok még menni tesztelni ide, az tuti.

#395377 holnor Előzmény: #395218

belvárosi helyet tudtok? körúton környékén, v beljebb. jégbüfét dicsérik, vtunk is párszor, de annyira nm éreztem extrának.

#395375 Koffein Előzmény: #394972

A napokban, az Oktogonon láttam ekkora böszme nagy fagylalt adagoló gépeket, és nem a mekdönci volt, hanem a burger king mellet egy fagylaltos boltban :)

#395233 BudFox Előzmény: #395177

fertő tó kb. 40-50 km. onnan le lehet jönni..nem olyan nagy kitérő..majd írjál ha jöttök.

#395227 KawaBazsy Előzmény: #395218

Na jól van. Ma leteszteljük a Várit (a bnőm Csömörön lakik, közel van), a többinek is kérem a lokációját objektív összehasonlítás végett. :-)

#395181 Hathor Előzmény: #394949

Szamócában nem 150 a fagyi, hanem 230.

Mi többször a Beatrixbe megyünk a Veres Péterre a Bökényföldi előtt, én szeretem.. nincs tömeg, le lehet ülni normálisan, van vagy 15asztal, kényelmes, lehet előtte parkolni, üres, így nem taposnak le.. árak közepesek.

#395177 Hathor Előzmény: #395170

Én is megyek juli 10.-én a Fertő tóhoz 30fős baráti körrel, gyerekekkel..

lehet bemegyünk felpörgetni a forgalmatokat.

Meg kell néznem hova estek onnan.

#395170 BudFox Előzmény: #395005

itt Sárváron a flextronics 2 műszakra fizet Netto 68.000 forintot..sajnos ez az éhenhalásra is kevés..nemhogy süteményre, tortára, vagy fagyira....ez van...

úgyhogy akárhány reklámújságos jön most ide kuncsorogni mindet elhajtom most :-)

OFF

Ricsi hívott éppen...itt van közel a Fertő tónál...csak ez még mindig elég messze van hozzám...majd máskor kóstol fagyit .-))