Bökényföldi uton.
ha a kamion felől jössz, az ujszász utcai lámpa után az első lámpánál balra, de ott már észre veszed.
Ha a kerepesi felől, akkor az első lámpa.
Bökényföldi uton.
ha a kamion felől jössz, az ujszász utcai lámpa után az első lámpánál balra, de ott már észre veszed.
Ha a kerepesi felől, akkor az első lámpa.
Ott laktam vagy 3 évig (99-2001) de, erre nem emlékszem..
Nem ismerem, de majd megnézem akkor. Az említett Szamóca merre van?
Üllői út majdnem a végén, a béke térnél, ha kifelé megyünk, a tér előtti utcában, balra, van egy gépi fagyis, van gombócos is, azt még nem ettünk ott, de a gépi...olyat még nem sikerült sehol ennem....
kis helyiségből nyomja a néni a fagyit, a saját kertjében levő üzletből, kb negyed órás sor van hétvégenként....
Látom csinálnom kell egy jó cukit a Belvárosban Nektek jó fagyival ,-)
Különben nem tudom minek készíteni ilyen beruházásokkal, amikor készen dobozokban kihozzák, és nincs semmi gond, tuti finomak azok a fagyik, csak nem jut eszembe a nevük most, csk ki kell mérni.. nem cornetto, nem algida.. mi a fene a neve... nem tudom most, késő van, és még egy bux elemzésen is gondolkodom ki blogba, ami nálam két órás munka kb.. pedig több mindent is áttekinetenék, de arra 8óra is kevés lenne ,-)
Rákóczi-Baross sarkon van, drága, és szerintem már nem jó. Üres az üzlet mindig, nem jó helyre mentek.
Bocs, baross utca....
Nem rossz a Szamos sem a környéken.
Igazán szerettem az Andrássy úton a Spaghetti Ice-t csak most ott GAS üzlet van...
Budán a Daubner a kedvencem, de a Pasaréti téren is van egy noname fagyizó, ami nekem ízlik.
Én igazából mindig a csokifagyi színe alapján döntöm el, hogy veszek-e fagyit valahol.
Ha az elég sötét és jó állagúnak néz ki, akkor veszek 2-4 gombócot.
Nem tudom, ismerted e a Garayn, a pálmai cukrászdát?
igazi retro volt....
Most ők is itt vannak a 16. kerületben azt hiszem józsef utca....
Fagyi, süti, nagyon finom!
Vári cuki teszt eredményes volt, télleg nagyon finom. Én a 250 ft-ot nem drágállom, máshol ugye 170-200, de itt azon kívül, h milyen választék van, s tele van díjnyertes fagyival, az adagok is nagyobbak sztem, legalábbis én sokáig elvoltam vele. A bnőm a chiliset próbálta, az jó csípős.. :-) Fogok még menni tesztelni ide, az tuti.
Én 200kmeket kerülgettem M1-esről bud miatt és megéri :)
ha extrát akarsz akkor New York palota :)
belvárosi helyet tudtok? körúton környékén, v beljebb. jégbüfét dicsérik, vtunk is párszor, de annyira nm éreztem extrának.
A napokban, az Oktogonon láttam ekkora böszme nagy fagylalt adagoló gépeket, és nem a mekdönci volt, hanem a burger king mellet egy fagylaltos boltban :)
fertő tó kb. 40-50 km. onnan le lehet jönni..nem olyan nagy kitérő..majd írjál ha jöttök.
Na jól van. Ma leteszteljük a Várit (a bnőm Csömörön lakik, közel van), a többinek is kérem a lokációját objektív összehasonlítás végett. :-)
De a szamóca 1 gombóc, beatrix 2 gonbóc...
beatrixba mi is voltunk már, tényleg jó..
Szamócában nem 150 a fagyi, hanem 230.
Mi többször a Beatrixbe megyünk a Veres Péterre a Bökényföldi előtt, én szeretem.. nincs tömeg, le lehet ülni normálisan, van vagy 15asztal, kényelmes, lehet előtte parkolni, üres, így nem taposnak le.. árak közepesek.
Én is megyek juli 10.-én a Fertő tóhoz 30fős baráti körrel, gyerekekkel..
lehet bemegyünk felpörgetni a forgalmatokat.
Meg kell néznem hova estek onnan.
itt Sárváron a flextronics 2 műszakra fizet Netto 68.000 forintot..sajnos ez az éhenhalásra is kevés..nemhogy süteményre, tortára, vagy fagyira....ez van...
úgyhogy akárhány reklámújságos jön most ide kuncsorogni mindet elhajtom most :-)
OFF
Ricsi hívott éppen...itt van közel a Fertő tónál...csak ez még mindig elég messze van hozzám...majd máskor kóstol fagyit .-))