nagyon egyszerű: nincs még éles számlám :)
eddig még akármelyik cég demoját próbáltam, mindenhol lehetett kereskedni
előtte meg akartam nézni a felületet, esetleg kipróbálni.
Baktathatok el a tescoba.
nagyon egyszerű: nincs még éles számlám :)
eddig még akármelyik cég demoját próbáltam, mindenhol lehetett kereskedni
előtte meg akartam nézni a felületet, esetleg kipróbálni.
Baktathatok el a tescoba.
gondolom demo-ban nem lehet kereskedni; de ha már van "éles" számlád, miért nem azt használod?
kösz mindkettőtöknek, közben kínomban megtaláltam :))
még csak annyit, hogy egyenlőre csak a demot nézegetem.
A kereskedést viszont nem tudom kipróbálni, nem enged semmit kötni.
Valamit nem jól csinálok? Vagy itt demon nem lehet kereskedni?
igen, de demó módban nem menti el a változtatásokat
megnyitod a kerinfót, fejlécre jobb klikk és tulajdonságok, majd a jobb oldali tulajdonságok ablakban instrumentumok szűrése
pl. ha a kerinfo-t nézed, jobb gomb, tulajdonságok, instrumentumok, szűrés, részvények melletti háromszög, és egyesével tudod kiválasztani, hogy mit mutasson.
Aki már használja,
van ebben a Randiban szűrési lehetőség?
Első ránézésre nem találom.
Vigyázz nem minden arany ami fénylik.A méreg a sértődöttség könnyen elvakítja az embert.Amit nyersz a vámon könnyen vesztheted a réven. A kondíciós listát az utolsó vesszőig átkel tanulmányozni. PL:hogy tudok befizetni és menyiért, hogy jutok a pénzemhez és menyiért!
Én is jobban szeretem, ha látom, hogy melyiket adom el, mint utólag párosítgatni, ahogy nekem tetszik. Én holnap megyek Tescoba. :)
random számla élesítve; KBC-től transzfer elintézve; számla viszont nincs megszüntetve;
KBC-vel semmi bajom, a díjakkal sem, az 500 ft havi díj nem oszt nem szoroz, nekem csak a készletértékeléssel volt bajom; hiába mondja mindenki, hogy nincs jelentősége, de én spec. megszoktam, hogy ki tudom választani mit adok el, és lusta vagyok variálni, saját nyilvántartást vezetni.
Úgyhogy hagytam kb 3-400e ft-ot a kbc-nél és amivel nem akarok kereskedni azt átnyomtam a randomhoz. Aztán a többit majd meglátjuk.
Gyorsabban összejött, mint reméltem. :)
KBC hatalmas öngólt rúgott. Innentől az a kérdés, hogy beismerik-e és próbálják menteni a menthetőt egy 4. díjcsomaggal külföld nélkül jelenlegi díjak mellett vagy marad a büszkeség és elveszítenek egy csomó ügyfelet.
Jövő hét hétfőtől lesz NYESZ számla. Én is sokáig gondolkodtam, hogy mitévő legyek, mert az EQ-nál már 10 éve ott vagyok, a díjakkal kb. elégedett voltam, a szolgáltatással teljesen (jó a nemzetközi lehetőségeket és az EUR számlatartást hiányoltam). Ott vannak a kimutatásaim , a múltam.
De, hogy szarabb szolgáltatást akarnak letolni a torkomon (FIFO) jóval drágábban az nekem nem tetszik. Kicsit hülyének nézik az embert.
Olyan érzésem van, mintha egy frissen kinevezett balga belga vezető ránézett volna hirtelen a díjakra és azt mondta volna:
"Hát az nem lehet, hogy a nemzetközi KBC ilyen olcsón szolgáltasson! Itt a nemzetközi rendszerünk, ez tökéletes (minden külföldinek a saját rendszere tűnik tökéletesnek, akkor is , ha elmondod, hogy miért szar a rendszere. Ebben az esetben nem fogja fel, hogy miért van neked olyan funkciókra egyáltalán szükséged, ami neki nem is kell), ebbe behúzzuk ezeket az ügyfeleket és megemeljük a díjaikat!"
Hát ezzel a lépéssel gyakorlatilag kidobták azt a pénzt, amit az EQ megvételére fordítottak, hiszen ott olyan potenciális (fiatal, költségérzékeny, dinamikus, igényes) klientúra alakult ki amilyet az EQ a stratégiája mentén kialakított.
Én anno 500e ft-tal nyitottam meg a számlát, függő lettem és ma már majdnem ennyi brókerdíjat szednek le tőlem (na jó csak a felét).
A Random Capital nagy hátránya, hogy a BEVA csak 20.000 EUR-ig garantál, de az EQ-nál sem volt banki háttér!
Szóval sztem most az összes EQ-s megy át a randomhoz, akinek sok pénze van azért, akinek kevés, az azért, aki igényes az azért.
Az EQ-nak nem OTP-s ügyfélköre van, ezt a KBC-nél elfelejtették.
Sztem a Random ezzel az egy otromba KBC-s tranzakcióval több ügyfelet és marketing értéket teremt, mit amit eddig összesen 2007 óta, de lehet, hogy többet.
Gratulálok KBC, esettanulmány lesztek a KÖZGÁZ-on!
Most jött:
" Társaságunk rendszerében jövő hét hétfőtől elérhető mind a négy készletértékelési mód, továbbá a NYESZ számla."
Oléééé! :) Leütötték a KBC által feldobott labdát! Helyes! :)
Plusz ha a Start számláról nem kereskedsz, akkor 500 Ft/hó a számlavezetési díj. Nem éri meg ezt az alszámlát megnyitni részben ezért, részben a magas utalási 5000 Ft-os díj miatt...
nyitottam szlát: délelőtt online reg, du Tesco, ma reggelre minden aktív. a webes felület nagyon hasonlít az Eq. webbrókeréhez, a Randit még nm néztem.
az ajándék 5k-hoz start szlát kell nyitni (neten lehetséges), viszont az erről a szláról való kiutalás, transzfer díja 5k.
és a reál adattal milesz? fizetem csak nem látom a progimban,hmm nem hangzik jól
feltelepíted a petit
a demoban ott le lehet tölteni az adatokat
a Radomos progi adatai hogy kerülnek be a amib rokerbe? Vagy ez még várat magára. Megnéztem a szoftverüket nagyon olyan szaga van hogy lenyultak sokmindent a petiből. A hasonlóság a meg a cimlista meg egy volt kbc dolgozó a véletlen műve lehet:D
Hamarabb sem ártott volna meglépni, pedig tavaly is filóztam rajta, de végül nem lett a Randomos számlanyitásból semmi. Elnézve a brokidíjat, simán megérte volna váltanom, de jobb később, mint soha...
RC nagyon nagyot profitálhat a KBC látványos öngóljából, főleg, ha leütik a labdát és FIFO mellé behozzák gyorsan a másik 3 készletértékelési módot. Majd rákérdezek a Tescoban kíváncsiságból, hogy mennyivel ugrott meg a számlanyitók száma.
Nem az RC csinált jó kampányt, hanem a KBC rosszat szvsz.
De lehet fokozni a helyzetet egy új RC számlanyitási akcióval is akár, ha van eszük, meglépik. Az idő nekik fog dolgozni javarészt a hónap végéig.