Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: szűrés

#393490 Rowan Előzmény: #393477

nagyon egyszerű: nincs még éles számlám :)

eddig még akármelyik cég demoját próbáltam, mindenhol lehetett kereskedni

előtte meg akartam nézni a felületet, esetleg kipróbálni.

Baktathatok el a tescoba.

#393477 Zotya32 Előzmény: #393471

gondolom demo-ban nem lehet kereskedni; de ha már van "éles" számlád, miért nem azt használod?

#393471 Rowan Előzmény: #393462

kösz mindkettőtöknek, közben kínomban megtaláltam :))

még csak annyit, hogy egyenlőre csak a demot nézegetem.

A kereskedést viszont nem tudom kipróbálni, nem enged semmit kötni.

Valamit nem jól csinálok? Vagy itt demon nem lehet kereskedni?

#393462 kelvin Előzmény: #393460

igen, de demó módban nem menti el a változtatásokat

megnyitod a kerinfót, fejlécre jobb klikk és tulajdonságok, majd a jobb oldali tulajdonságok ablakban instrumentumok szűrése

#393461 Zotya32 Előzmény: #393460

pl. ha a kerinfo-t nézed, jobb gomb, tulajdonságok, instrumentumok, szűrés, részvények melletti háromszög, és egyesével tudod kiválasztani, hogy mit mutasson.

szűrés

#393460 Rowan

Aki már használja,

van ebben a Randiban szűrési lehetőség?

Első ránézésre nem találom.

Vigyázz nem minden arany…

#393449 TÓDI

Vigyázz nem minden arany ami fénylik.A méreg a sértődöttség könnyen elvakítja az embert.Amit nyersz a vámon könnyen vesztheted a réven. A kondíciós listát az utolsó vesszőig átkel tanulmányozni. PL:hogy tudok befizetni és menyiért, hogy jutok a pénzemhez és menyiért!

Re: nincs cím

#393218 zeeh_ Előzmény: #393191

Én is jobban szeretem, ha látom, hogy melyiket adom el, mint utólag párosítgatni, ahogy nekem tetszik. Én holnap megyek Tescoba. :)

#393191 Zotya32 Előzmény: #393156

random számla élesítve; KBC-től transzfer elintézve; számla viszont nincs megszüntetve;

KBC-vel semmi bajom, a díjakkal sem, az 500 ft havi díj nem oszt nem szoroz, nekem csak a készletértékeléssel volt bajom; hiába mondja mindenki, hogy nincs jelentősége, de én spec. megszoktam, hogy ki tudom választani mit adok el, és lusta vagyok variálni, saját nyilvántartást vezetni.

Úgyhogy hagytam kb 3-400e ft-ot a kbc-nél és amivel nem akarok kereskedni azt átnyomtam a randomhoz. Aztán a többit majd meglátjuk.

#393156 zeeh_ Előzmény: #392462

Gyorsabban összejött, mint reméltem. :)

KBC hatalmas öngólt rúgott. Innentől az a kérdés, hogy beismerik-e és próbálják menteni a menthetőt egy 4. díjcsomaggal külföld nélkül jelenlegi díjak mellett vagy marad a büszkeség és elveszítenek egy csomó ügyfelet.

#393153 matgab Előzmény: #393131

Jövő hét hétfőtől lesz NYESZ számla. Én is sokáig gondolkodtam, hogy mitévő legyek, mert az EQ-nál már 10 éve ott vagyok, a díjakkal kb. elégedett voltam, a szolgáltatással teljesen (jó a nemzetközi lehetőségeket és az EUR számlatartást hiányoltam). Ott vannak a kimutatásaim , a múltam.

De, hogy szarabb szolgáltatást akarnak letolni a torkomon (FIFO) jóval drágábban az nekem nem tetszik. Kicsit hülyének nézik az embert.

Olyan érzésem van, mintha egy frissen kinevezett balga belga vezető ránézett volna hirtelen a díjakra és azt mondta volna:

"Hát az nem lehet, hogy a nemzetközi KBC ilyen olcsón szolgáltasson! Itt a nemzetközi rendszerünk, ez tökéletes (minden külföldinek a saját rendszere tűnik tökéletesnek, akkor is , ha elmondod, hogy miért szar a rendszere. Ebben az esetben nem fogja fel, hogy miért van neked olyan funkciókra egyáltalán szükséged, ami neki nem is kell), ebbe behúzzuk ezeket az ügyfeleket és megemeljük a díjaikat!"

Hát ezzel a lépéssel gyakorlatilag kidobták azt a pénzt, amit az EQ megvételére fordítottak, hiszen ott olyan potenciális (fiatal, költségérzékeny, dinamikus, igényes) klientúra alakult ki amilyet az EQ a stratégiája mentén kialakított.

Én anno 500e ft-tal nyitottam meg a számlát, függő lettem és ma már majdnem ennyi brókerdíjat szednek le tőlem (na jó csak a felét).

A Random Capital nagy hátránya, hogy a BEVA csak 20.000 EUR-ig garantál, de az EQ-nál sem volt banki háttér!

Szóval sztem most az összes EQ-s megy át a randomhoz, akinek sok pénze van azért, akinek kevés, az azért, aki igényes az azért.

Az EQ-nak nem OTP-s ügyfélköre van, ezt a KBC-nél elfelejtették.

Sztem a Random ezzel az egy otromba KBC-s tranzakcióval több ügyfelet és marketing értéket teremt, mit amit eddig összesen 2007 óta, de lehet, hogy többet.

Gratulálok KBC, esettanulmány lesztek a KÖZGÁZ-on!

Most jött: " Társaságun…

#393131 zeeh_

Most jött:

" Társaságunk rendszerében jövő hét hétfőtől elérhető mind a négy készletértékelési mód, továbbá a NYESZ számla."

Oléééé! :) Leütötték a KBC által feldobott labdát! Helyes! :)

#393124 zeeh_ Előzmény: #393119

Plusz ha a Start számláról nem kereskedsz, akkor 500 Ft/hó a számlavezetési díj. Nem éri meg ezt az alszámlát megnyitni részben ezért, részben a magas utalási 5000 Ft-os díj miatt...

#393119 holnor Előzmény: #392716

nyitottam szlát: délelőtt online reg, du Tesco, ma reggelre minden aktív. a webes felület nagyon hasonlít az Eq. webbrókeréhez, a Randit még nm néztem.

az ajándék 5k-hoz start szlát kell nyitni (neten lehetséges), viszont az erről a szláról való kiutalás, transzfer díja 5k.

#393090 Rozsdáskilincs Előzmény: #392732

a Radomos progi adatai hogy kerülnek be a amib rokerbe? Vagy ez még várat magára. Megnéztem a szoftverüket nagyon olyan szaga van hogy lenyultak sokmindent a petiből. A hasonlóság a meg a cimlista meg egy volt kbc dolgozó a véletlen műve lehet:D

#392716 zeeh_ Előzmény: #392709

Hamarabb sem ártott volna meglépni, pedig tavaly is filóztam rajta, de végül nem lett a Randomos számlanyitásból semmi. Elnézve a brokidíjat, simán megérte volna váltanom, de jobb később, mint soha...

RC nagyon nagyot profitálhat a KBC látványos öngóljából, főleg, ha leütik a labdát és FIFO mellé behozzák gyorsan a másik 3 készletértékelési módot. Majd rákérdezek a Tescoban kíváncsiságból, hogy mennyivel ugrott meg a számlanyitók száma.

Nem az RC csinált jó kampányt, hanem a KBC rosszat szvsz.

De lehet fokozni a helyzetet egy új RC számlanyitási akcióval is akár, ha van eszük, meglépik. Az idő nekik fog dolgozni javarészt a hónap végéig.

#392709 pepe01 Előzmény: #392705

Szinte hihetetlen számomra milyen jó kampányt csinált a RC, majdnem mindenki hozzájuk szeretne átmenni a KBC-től.

Egy ideig kétséges volt, most már talán az RC nem fog a Vodafone sorsára jutni.