Jövő hét hétfőtől lesz NYESZ számla. Én is sokáig gondolkodtam, hogy mitévő legyek, mert az EQ-nál már 10 éve ott vagyok, a díjakkal kb. elégedett voltam, a szolgáltatással teljesen (jó a nemzetközi lehetőségeket és az EUR számlatartást hiányoltam). Ott vannak a kimutatásaim , a múltam.
De, hogy szarabb szolgáltatást akarnak letolni a torkomon (FIFO) jóval drágábban az nekem nem tetszik. Kicsit hülyének nézik az embert.
Olyan érzésem van, mintha egy frissen kinevezett balga belga vezető ránézett volna hirtelen a díjakra és azt mondta volna:
"Hát az nem lehet, hogy a nemzetközi KBC ilyen olcsón szolgáltasson! Itt a nemzetközi rendszerünk, ez tökéletes (minden külföldinek a saját rendszere tűnik tökéletesnek, akkor is , ha elmondod, hogy miért szar a rendszere. Ebben az esetben nem fogja fel, hogy miért van neked olyan funkciókra egyáltalán szükséged, ami neki nem is kell), ebbe behúzzuk ezeket az ügyfeleket és megemeljük a díjaikat!"
Hát ezzel a lépéssel gyakorlatilag kidobták azt a pénzt, amit az EQ megvételére fordítottak, hiszen ott olyan potenciális (fiatal, költségérzékeny, dinamikus, igényes) klientúra alakult ki amilyet az EQ a stratégiája mentén kialakított.
Én anno 500e ft-tal nyitottam meg a számlát, függő lettem és ma már majdnem ennyi brókerdíjat szednek le tőlem (na jó csak a felét).
A Random Capital nagy hátránya, hogy a BEVA csak 20.000 EUR-ig garantál, de az EQ-nál sem volt banki háttér!
Szóval sztem most az összes EQ-s megy át a randomhoz, akinek sok pénze van azért, akinek kevés, az azért, aki igényes az azért.
Az EQ-nak nem OTP-s ügyfélköre van, ezt a KBC-nél elfelejtették.
Sztem a Random ezzel az egy otromba KBC-s tranzakcióval több ügyfelet és marketing értéket teremt, mit amit eddig összesen 2007 óta, de lehet, hogy többet.
Gratulálok KBC, esettanulmány lesztek a KÖZGÁZ-on!