Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#393156 zeeh_ Előzmény: #392462

Gyorsabban összejött, mint reméltem. :)

KBC hatalmas öngólt rúgott. Innentől az a kérdés, hogy beismerik-e és próbálják menteni a menthetőt egy 4. díjcsomaggal külföld nélkül jelenlegi díjak mellett vagy marad a büszkeség és elveszítenek egy csomó ügyfelet.

#393153 matgab Előzmény: #393131

Jövő hét hétfőtől lesz NYESZ számla. Én is sokáig gondolkodtam, hogy mitévő legyek, mert az EQ-nál már 10 éve ott vagyok, a díjakkal kb. elégedett voltam, a szolgáltatással teljesen (jó a nemzetközi lehetőségeket és az EUR számlatartást hiányoltam). Ott vannak a kimutatásaim , a múltam.

De, hogy szarabb szolgáltatást akarnak letolni a torkomon (FIFO) jóval drágábban az nekem nem tetszik. Kicsit hülyének nézik az embert.

Olyan érzésem van, mintha egy frissen kinevezett balga belga vezető ránézett volna hirtelen a díjakra és azt mondta volna:

"Hát az nem lehet, hogy a nemzetközi KBC ilyen olcsón szolgáltasson! Itt a nemzetközi rendszerünk, ez tökéletes (minden külföldinek a saját rendszere tűnik tökéletesnek, akkor is , ha elmondod, hogy miért szar a rendszere. Ebben az esetben nem fogja fel, hogy miért van neked olyan funkciókra egyáltalán szükséged, ami neki nem is kell), ebbe behúzzuk ezeket az ügyfeleket és megemeljük a díjaikat!"

Hát ezzel a lépéssel gyakorlatilag kidobták azt a pénzt, amit az EQ megvételére fordítottak, hiszen ott olyan potenciális (fiatal, költségérzékeny, dinamikus, igényes) klientúra alakult ki amilyet az EQ a stratégiája mentén kialakított.

Én anno 500e ft-tal nyitottam meg a számlát, függő lettem és ma már majdnem ennyi brókerdíjat szednek le tőlem (na jó csak a felét).

A Random Capital nagy hátránya, hogy a BEVA csak 20.000 EUR-ig garantál, de az EQ-nál sem volt banki háttér!

Szóval sztem most az összes EQ-s megy át a randomhoz, akinek sok pénze van azért, akinek kevés, az azért, aki igényes az azért.

Az EQ-nak nem OTP-s ügyfélköre van, ezt a KBC-nél elfelejtették.

Sztem a Random ezzel az egy otromba KBC-s tranzakcióval több ügyfelet és marketing értéket teremt, mit amit eddig összesen 2007 óta, de lehet, hogy többet.

Gratulálok KBC, esettanulmány lesztek a KÖZGÁZ-on!

Most jött: " Társaságun…

#393131 zeeh_

Most jött:

" Társaságunk rendszerében jövő hét hétfőtől elérhető mind a négy készletértékelési mód, továbbá a NYESZ számla."

Oléééé! :) Leütötték a KBC által feldobott labdát! Helyes! :)

#393124 zeeh_ Előzmény: #393119

Plusz ha a Start számláról nem kereskedsz, akkor 500 Ft/hó a számlavezetési díj. Nem éri meg ezt az alszámlát megnyitni részben ezért, részben a magas utalási 5000 Ft-os díj miatt...

#393119 holnor Előzmény: #392716

nyitottam szlát: délelőtt online reg, du Tesco, ma reggelre minden aktív. a webes felület nagyon hasonlít az Eq. webbrókeréhez, a Randit még nm néztem.

az ajándék 5k-hoz start szlát kell nyitni (neten lehetséges), viszont az erről a szláról való kiutalás, transzfer díja 5k.

#393090 Rozsdáskilincs Előzmény: #392732

a Radomos progi adatai hogy kerülnek be a amib rokerbe? Vagy ez még várat magára. Megnéztem a szoftverüket nagyon olyan szaga van hogy lenyultak sokmindent a petiből. A hasonlóság a meg a cimlista meg egy volt kbc dolgozó a véletlen műve lehet:D

#392716 zeeh_ Előzmény: #392709

Hamarabb sem ártott volna meglépni, pedig tavaly is filóztam rajta, de végül nem lett a Randomos számlanyitásból semmi. Elnézve a brokidíjat, simán megérte volna váltanom, de jobb később, mint soha...

RC nagyon nagyot profitálhat a KBC látványos öngóljából, főleg, ha leütik a labdát és FIFO mellé behozzák gyorsan a másik 3 készletértékelési módot. Majd rákérdezek a Tescoban kíváncsiságból, hogy mennyivel ugrott meg a számlanyitók száma.

Nem az RC csinált jó kampányt, hanem a KBC rosszat szvsz.

De lehet fokozni a helyzetet egy új RC számlanyitási akcióval is akár, ha van eszük, meglépik. Az idő nekik fog dolgozni javarészt a hónap végéig.

#392709 pepe01 Előzmény: #392705

Szinte hihetetlen számomra milyen jó kampányt csinált a RC, majdnem mindenki hozzájuk szeretne átmenni a KBC-től.

Egy ideig kétséges volt, most már talán az RC nem fog a Vodafone sorsára jutni.

#392705 zeeh_ Előzmény: #392695

Szerintem sem.

Ment a PR, hogy jaj, de sok pozitív visszacsatolást kaptak, jóval többet, mint negatívat, de akárhogy olvasom a Portfólión, itt vagy a Facebookon, a kommentek döntő többsége arról szól, hogy pápá KBC Equitas...

Kár, hogy váltásra kényszerítenek, mert én meg voltam elégedve velük, egyetlen esetben kaptak egy rossz pontot, amikor a Plotinus debütáláskor nem lehetett kereskedni a papírral vagy 1-1.5 órán át az első nap nyitás után.

Jövő héten elmegyek a Tescoba Random számla miatt. KBC pedig visszakapja a digipasst. Random számláró is csak egy bankszámlára lehet utalni lóvét, mint a KBC-nél vagy tetszőlegesen megadható?

Jól értem, hogy a Randomnál 2 számla van? Van egy normál és van ez a Start számla, amire most 5000 Ft-ot adnak?

http://www.randomcapital.hu/pdf/Kondicios_lista.pdf

Kondíciós lista szerint Start alszámla esetén a számlavezetési díj 500 Ft/hó.

"A számlavezetési díj minden hónap első napján kerül levonásra a START számláról, kizárólag abban az esetben, ha a megelőző naptári hónapban nem történt tőzsdei tranzakció a START számlán."

Tehát, ha valaki akar nyári szünetet tartani vagy egyszerűen valamilyen okból nem kereskedik hónapkig, az számoljon ezzel is, de nem vészes, mert azért a havi 1 tranzakciót nem nehéz összehozni. :)

#392704 Alexander Előzmény: #392693

Személyes vélemény:

Tavaly év végéig Equitasnal voltam. Sok bajom nem volt velük, amit elcsesztek, utólag rendezték. De a vesztességem fele az ő jutalékuk volt, ami sok. Ezért év végén úgy döntöttem, átmegyek a Random Capitalhoz.

Egyetlen kockázatos pont hogy a Beva garancia nem túl nagy összegre terjed ki, de elmondták hogy az ügyfelek pénzéhez nem nyúlnak, emiatt ne aggódjak...

A cég ügyfélszolgálata rendkivül segitőkész! A rendszerük jó, és nagyon rugalmasak. Kicsit elfogult vagyok pozitiv értelemben, mert ahoz képest hogy jutalékban még nem is hagytam ott nagy összeget, múlt héten mégis elhivtak egy golf partira! Maga a figyelmesség, az elv hogy éreztetik a figyelmességet.

Mind üzletileg, mint emberileg csak jót tudok írni róluk!

#392695 Koffein Előzmény: #392482

Nem fognak kihozni semmit sem, ahhoz nagyképűek, hogy bármit is kihozzanak... ez látszik az fb kommunikációból is... én is lépek onnét, hogy hova még nem tudom, még csak nézelődöm...

Random Capitalról mit ke…

#392693 Koffein

Random Capitalról mit kell tudni? A díjak jónak tűnnek, a rendszer hogy muzsikál? Gyors, vagy lassú, vagy akadozik?

#392686 Bendeguz Előzmény: #392678

Oké, kösz szépen! Az én haverom is elszámolta és neki se lett belőle gondja. Jövőre már nem fogom levonni.

#392678 bugi5 Előzmény: #392456

Bandeguz!

'az egyik haverom' tavalyi bevallásában elszámolta a real time adatszolgáltatás költségét, és nem lett semmi következménye, úgyhogy szerintem ne aggódj.

Átköltözés

#392677 Sumerologo

A TESCO-ban történt adategyeztetést követően mikortól kereskedhetek az új rendszerben?

Az értékpapír transzfer elindításától számított hány napon belül válik hozzáférhetővé a részvény a rendszerben?

Hogyan megy a transzferálás folyamata? from Equitas to Random Capital

#392482 zeeh_ Előzmény: #392478

Ha lenne esze a KBC-nek, nagyon gyorsan kihoznának egy 4. csomagot hétfőre,amiben minden maradna a régiben.

#392478 Csezso Előzmény: #392473

A facebookon írják, hogy ma valaki nyitott számlát. Az ügyintéző azt mondta, hogy rég nem csinált ilyet, de ma már hármat is. Ha egyszer egy üzlet beindul... Az a vicces az egészben, hogy nem is kellett semmi pluszt csinálniuk érte.