There were more Hungarian on the pitch than English.... 5 refs, 1 back-up ref, and a free-rider prime minister in the vip balcony :-)...our biggest success in football since Puskas...
There were more Hungarian on the pitch than English.... 5 refs, 1 back-up ref, and a free-rider prime minister in the vip balcony :-)...our biggest success in football since Puskas...
Gratulálok!
Csúnya verést kaptunk, nem is csak az eredmény játék képében ekkora különbség a 2 csapat között. Pff.
Legalább sportszerű meccs volt ha pozitívumot akarok keresni.:)
Barca az isten!!!
kivéve fradi :)
mondjuk a pesti csapatokkal előszeretettel trükköznek már sok évtited óta benttartás vonalon......pff..
a legelső emlékem erről 1989...mikor is....a Szeged fogadta osztályozón a Vasast..szegeden....vmi 98.percben fújtak a vasas javára 11-est akkor.......18.000 szegedi szurkolo előtt...
még biró kergetés is lett belőle......még a rendőrök is csak lestek....
ami érdekes az első meccsen Vasas-Szeged: 1-1 lett azt Puhl vezette,mindössze 5000néző volt.....
a visszavágó Szeged -Vasast Németh Lajos vezette-ő futhatott:)
NB II Nyugati csoport
A pécsi megyei lap online kiadása, a bama.hu egy egyre gyorsabban terjedő pletykával foglalkozott. A bama.hu cikke szerint miután az első helyen jelenleg Nyugaton a Videoton tartalékcsapata áll az NB II-ben, az utóbbi időben érdekes pletykát lehetett hallani. Eszerint ha a székesfehérváriak nyerik a bajnokságot, akkor - miután ők nem juthatnak fel - a Magyar Labdarúgó-szövetség nem a második helyezettnek ajánlja fel az NB I-et, hanem benntartja az egyik élvonalbeli kiesőt. A lap azonban leszögezi, hogy a versenykiírás világosan rendelkezik. Az élvonalbeli klubok tartalékcsapatai nem kerülhetnek fel, s ha mégis ilyen csapat nyeri az NB II-es bajnokságot, akkor első körben az ezüstérmesnek ajánlják fel a feljutást. Ha nem vállalja, a harmadik, majd a negyedik és az ötödik következik - lejjebb viszont nem mennek.
A vasnepe.hu beszámolója szerint autóbalesetet szenvedett szerda este Stieber Zoltán, a Mainz magyar légiósa. A futballista a vétlen kocsi anyósülésén foglalt helyet, és kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.
A zalaiak új szerzeménye, Manu Hervás a zalaihirlap.hu-nak mutatta be magát a ZTE szurkolóinak.
– Az Atletico Madrid együttesében futballoztam négy évet, 16 éves koromtól. A madridi évek után játszottam egy évet alacsonyabb osztályban, majd a Getaféhoz igazoltam, ahol a második csapatban 54, az elsőben pedig 15 meccset kaptam. Bajnokikon és UEFA-találkozón is pályára léptem, többek közt játszottam a Bayern München ellen is. Megfordultam korosztályos válogatottakban. Tavalyelőtt az osztrákok kerestek meg és jó ajánlatot kaptam tőlük, most viszont lejárt a kontraktus. És az elmúlt szezonban nem is kaptam annyi lehetőséget náluk, mint azelőtt – mondta a spanyol futballista.
Manu Hervás úgy véli, nem vettek vele zsákbamacskát, és ő is tájékozódott a klub felől.
– A menedzserem ajánlotta, de semmit nem akartunk a véletlenre bízni. Megkerestem Ahmet Delicet, aki játszott Ausztriában és jó véleményt mondott a klubról. De beszéltünk Waltner Róberttel is, aki szintén pozitív dolgokat mondott a kék-fehérekről. A klub vezetői láttak játszani bajnoki mérkőzésen, aztán voltam itt néhány napot próbajátékon, így azt hiszem, nyugodt szívvel írhattuk alá a három évre szóló megállapodást.
A lap arról is faggatta a ZTE friss szerzeményét, Waltneren kívül ismer-e még más magyar futballistát.
– A maiak közül nem nagyon, de azt tudom, hogy az önök futballja a világ legjobbja volt az ötvenes években. A Spanyolországban játszó egykori labdarúgók szinte mind zsenik voltak. Ezt tudják a mai kisgyerekek és a szüleink is otthon. Puskás külön kategória, előtte ma is mindenki kalapot emel. A csapattal június közepén kezdem meg Egerszegen a felkészülést, szeretném, ha sikeres éveket tölthetnék a kék-fehéreknél – bizakodott a középpályás.
A kerettel kapcsolatos információk:
Az első csapatban várhatóan maradnak: Stevanovic, Sánta, Nacsa, Nagy Á., Takács, Babic, Fehér, Djordjevic, Stanisic, Szabó O., Tokody, Kiss M., Windecker, Ji-Paraná, Nicorec, Dudás, Koltai és Dinjar
Akik iránt érdeklődés van más klubok részéről: Völgyi, Pilibaitis, Ceolin, Ahjupera és Aleksidze
Várható a kölcsönadásuk: Zámbó, Ganugrava, Totadze, Radosavljevic, Trajkovic, Bouguerra, Copa, Supic és Cetkovic
Távozik: Eugene
Érkezők: Molnár P. és Ahjupera (kölcsönből vissza), Németh L., Miklós V., Molnár T., Kálmán és Kis Sz. (az NB II-es keretből feljutók), Lang Ádám (Veszprém, U18, belső védő)
NB II-es csapatban folytatja: Sharashenidze
Akikkel a tárgyalás zajlik: Guzmics (Haladás FC), Heffler (Lombard Pápa)
PORTRÉ: Kassai Viktor
Születési hely, idő: Tatabánya, 1975. szeptember 10.
Foglalkozása: kereskedelmi vezető
Játékvezetői vizsga helye, ideje: Bicske, 1990. június
Első mérkőzése partjelzőként: Szárliget-Óbarok, 1990. június
Első mérkőzése játékvezetőként: Kecskéd-Vértessomló ifjúsági, 1991. október
Első felnőtt mérkőzése: Ászár-Császár, 1993. április 11.
Országos kerettagság kezdete: 1997. július
Első NB I-es mérkőzése: Zalaegerszeg-BVSC, 1999. március 20.
NB I-es mérkőzéseinek száma: 153
FIFA kerettagság kezdete: 2003. január 1.
Első nemzetközi mérkőzése: Plovdiv - Kelet-Szlovákia, UEFA Regions Cup, 2000. október 24.
Nemzetközi tornák: U19-es Európa-bajnokság, Észak-Írország (2005), U20-as világbajnokság, Kanada (2007), Európa-bajnokság, Ausztria és Svájc (2008, tartalékként), olimpia, Peking (2008, ő volt a döntő játékvezetője), U17-es világbajnokság, Nigéria (2009), világbajnokság, Dél-afrikai Köztársaság (2010, csoportkörben a Brazília-Koreai NDK és az Uruguay-Mexikó találkozókat, a nyolcaddöntőben a Ghána-Egyesült Államok, az elődöntőben a Spanyolország-Németország mérkőzést vezette) MTI
Élete legfontosabb mérkőzése előtt áll Kassai Viktor, Magyarország legjegyzettebb játékvezetője. Az mlsz.hu beszámolója szerint ő vezeti ugyanis a Bajnokok Ligája szombati döntőjét, amelyet a Barcelona és a Manchester United vív egymással a londoni Wembleyben.
A magyar él-játékvezető munkáját Erős Gábor (40) és Ring György (30) asszisztensek, Fábián Mihály (31) és Bognár Tamás (33) a két kapunál elhelyezkedő játékvezető segítők, Vad II István (32) pedig mint tartalék játékvezető támogatja majd. Az UEFA a mérkőzésre még egy asszisztenst („biztonsági tartalékot”) jelölt Kispál Róbert (42) személyében, így ma reggel hét magyar játékvezető szállt fel a Londonba tartó gépre – írja a szövetség honlapja.
Kassai Viktor eddigi legnagyobb sikere talán a 2010-es olimpiai döntő volt, de a játékvezető a világbajnokságon is kapott egy elődöntőt. Legutóbb 1997-ben volt magyar bírája a BL-finálénak, akkor Puhl Sándor fújta a sípot.
A 36 éves magyar bíró ezzel a legfiatalabb játékvezető lesz a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában.
valahol valamikor biztos egy csapatban játszottak, bár szerintem vonal volt :))
Fradi: Schembrit olasz BL-csapat viheti - két héten belül dönt
Lengyel lapértesülés szerint többcsapatossá vált a verseny a ferencvárosi Andre Schembri kegyeiért. A sports.pl azt írja, amellett, hogy a Legia és a Polonia már javában megkezdte hadműveleteit, többek között a Maccabi Haifa, az Udinese és egy Bundesliga II-es együttes figyelmét is felkeltette a máltai, és még folytathatjuk a sort.
"Van lehetőség a csapatban, sok a fiatal tehetség, akikből sikeres együttest lehet építeni a jövőben. Az egyéni sorsom a következő hetekben dől majd el, komoly ütés ez a kiesés, meg kell fontolnom hogyan tovább."
Garami József, az NB I-ből kiesett MTK szakmai igazgatója a Paks elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón.
Egyetértek veled Matgab Dzsudzsákkal kapcsolatban.
Nem szabadna magát Roberto Carlosszal összehasonlítania. Carlos mindent vitt, elért, amit csak lehetett a nemzetközi futballban, a legnagyobb klubnál, a legnagyobb játékosok között is az egyik legnagyobb volt, de már a pályafutása végén jár, és csak a pénzért focizik.
Ugyanez a helyzet a másik sztárral, aki odamegy, Gattusoval. Ő is elért mindent.
Dzsudzsák még a pályája elején jár.
Szerintem is mattot fog adni saját magának.
Hát ja..
A willhill módosította a R.A. Kings Stand Stakes oddsait.
Overdose győzelme 21x es pénzt fizetne már.
http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/e/1982130/ap/Kings-Stand-Stakes.html
(A kings stand nyertese amugy is tippelhetetlen a rengeteg induló miatt...)