Re: nincs cím
matgab Előzmény: #383800Igen, a paksiak Ligakupa győzelme mellett a bajnoki 2. hely azt mutatja, hogy igencsak jó kiscsapatot gyúrtak össze csak magyar játékosokból, alacsony ktgvetés mellett.
És inkább induljon egy ilyen csapat az EL-ben, mint egy UTE vagy Kispest, vagy MTK, akiket még sohasem láttam nemzetközi meccsen harcolni, küzdeni. Ezek már meccs előtt megverték saját magukat, rosszabb esetben fogadtak is rá, hogy kikapnak.
Kicsit sajnálom a Debrecent, kár volt ezért a cseh edzőért!
És abban is biztos vagyok, hogy ezzel a portugállal évi 65 millióért a vidi nagyon rossz üzletet csinált és nagyon becstelen módon járt el Mezeyvel.
Nem is azért mert elküldték -annak ellenére, hogy minden célt teljesített, hanem azért mert még 1 héttel előtte is cáfolták, hogy tárgyalásban lennének akárkivel is. Pedig akkor már név szerint hozták a hírek Sousa-t.
Szerintem a Vidi nem jut be az EL-be sem, és jövő ősz végén nem lesz bent az első 5-ben!
Remélem, hogy a Paks sem fog kidurranni egy szezon után (és a Mainz sem, ha ott marad Szalai).
Dzsudzsák meg ha elmegy Dagesztánba, akkor meg is érdemli! Ezzel ki is fogja vonni magát az eu-i futball életből, és soha nem fog nagy csapathoz kerülni, de sok pénze lesz.
Mondjuk sztem akit a pénz jobban motivál a szakmánál az soha nem is viszi igazán sokra!
Én Dzsudzsi helyében inkább mennék egy Villareal-hoz, vagy Portohoz, vagy egy jó német csapathoz kevesebbért, mint ide. Angliában szerintem nem kerülne be a csapatba, mert túl sokat számt a marketing értéke a játékosoknak, az olaszoknál meg azért nem , mert ott a védekezést aki elhanyagolja, azt nem játszatják. Meg vhogy az olasz gondolkodásmód egy kicsit különbözik, nem értjük meg egymást...