döbbenetes ez a nap is :) FEDes pénz hibátlanul működik
döbbenetes ez a nap is :) FEDes pénz hibátlanul működik
+8,48
+ 69 ponton voltak mikor bezártunk...
innen szép esni :-)
fölfele azért nehezebben szoktunk elszállni..legyen az bármilyen jó hír...ilyen magasságokban..nem félek....lefele viszont ha beindul nagyon ijesztő tud lenni.
hát némely körülmények között meglehetősen merész azért:)de értem:)már a stop nem használata.....ugyan volt már példa eme tettre nálam is:)
én nem használok Stop ot..sosem .-) és ilyen Görögországra talán egyszer csak lesz egy nagyobb beszakadás...
Svájci frank is csúcson...kivárom a hasznot.
de este 10 óráig nagyon sok idő van még.....akár be is szakadhat addig éppen.....stop stop stop legyen,bármi is az irány...
ha lesz is ma nagy beszakadás, az pontosan 5 óra után fog megindulni..erre számítok én
az imént küldte egyik sorstársam eme vakmaki idézetet,ilyen kérdésre:)
mely a következő:
"Ennek a jojózó piacnak a legnagyobb támaszt valószínűleg az adja, hogy a hírek miatt sok a pesszimista esésváró."
most valaki magyarázza el hogy miért mennek felfelé ? mert itt már a józan ésszel ezt felfogni nem lehet..
simán be kellett volna szakadniuk most.
mondjuk ilyen adatokkal lehetne igazán a sok shortost megszopokáztatni.....:)
ha nagyon viccesek akarnának lenni....
ezt is megveszik pluszba :_)))
vége lehetne már ennek az őrületnek igazán....valami Soros félének meg Buffet -nak kéne ilyenkor megönteni a piacot...
bár ők meg úgy vannak vele hogy ha a sok marhának el lehet adni drágábban, hát tessék :D
viszont:)
ezzel adat vonalon vége is hétnek.....este 10-ig ebből majd összehoznak vmit....
durva... közel 10-szerese a vártnak...
no kellemes 7végét!!!
huhahua....-11.6%....lakás adat 16-kor
mit szolnak ehhez a mit szolnak......
3.55-ös adatok egy semleges egy zöld....
Hétfőn így lesz kereskedés:)
http://www.cmegroup.com/tools-information/holiday-calendar/files/2011-memorial-day.pdf
Elérték a csati tetőt ha innen lefordúlnak szét ütik a bétet
mert hülyék ezek, máshogy nem lehet megmagyarázni, jön a QE3 biztos
nem tudom ti mit néztek, de biztos kutya****a a kedvencemhez képest:
http://finviz.com/fut_chart.ashx?t=ER2&cot=23977A&p=m5
ma +1,8%, tegnap talán csak +1,7% volt