Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#386423 Donoo Előzmény: #386421

én jelenleg azért vok pipa, mert amikbe szeretnék betenni azok tegnap és ma mentek 20-30%ot legalább... pedig még vártam egy közepes esést... még egy -5%ot legalább

#386421 BudFox Előzmény: #386412

Már esegetnek..de ahhoz nincs elég bátorságuk hogy minuszba menjenek...kész röhej....ilyen makroadatokra sem...

1000 x -elmondtuk..a tankönyveket ki lehet dobni..az egész egy kaszinó..arra megy amerre a nagyok aakrják, húzzák...semmi köze nincs a közgazdaságtanhoz...pedig kapcsolódnia kéne. pff

#386417 Donoo Előzmény: #386415

én se értem, kifut a QE2, ingatlanpiac ma is szépen megmutatta magát, következő GDP adat elég siralmas, pedig 600 milliárdot beöntöttek a gazdaságba... és a további adóság gondok. Lassan rájövök, hogy aki reálisan gondolkozik az a hülye a piacon.

#386415 Csilla76 Előzmény: #386410

már nincsen para az amcsiknál, hogy kifut a Fedes pénz? utána is emelkedni fognak? és mindezt nyáron...jó az időzítés is.

#386371 BudFox Előzmény: #386369

fölfele azért nehezebben szoktunk elszállni..legyen az bármilyen jó hír...ilyen magasságokban..nem félek....lefele viszont ha beindul nagyon ijesztő tud lenni.

#386369 Sumér harcos Előzmény: #386368

hát némely körülmények között meglehetősen merész azért:)de értem:)már a stop nem használata.....ugyan volt már példa eme tettre nálam is:)

#386368 BudFox Előzmény: #386366

én nem használok Stop ot..sosem .-) és ilyen Görögországra talán egyszer csak lesz egy nagyobb beszakadás...

Svájci frank is csúcson...kivárom a hasznot.

#386366 Sumér harcos Előzmény: #386362

de este 10 óráig nagyon sok idő van még.....akár be is szakadhat addig éppen.....stop stop stop legyen,bármi is az irány...

#386365 BudFox Előzmény: #386364

ha lesz is ma nagy beszakadás, az pontosan 5 óra után fog megindulni..erre számítok én

#386364 Sumér harcos Előzmény: #386362

az imént küldte egyik sorstársam eme vakmaki idézetet,ilyen kérdésre:)

mely a következő:

"Ennek a jojózó piacnak a legnagyobb támaszt valószínűleg az adja, hogy a hírek miatt sok a pesszimista esésváró."

#386362 BudFox Előzmény: #386361

most valaki magyarázza el hogy miért mennek felfelé ? mert itt már a józan ésszel ezt felfogni nem lehet..

simán be kellett volna szakadniuk most.

#386360 Sumér harcos Előzmény: #386359

mondjuk ilyen adatokkal lehetne igazán a sok shortost megszopokáztatni.....:)

ha nagyon viccesek akarnának lenni....

#386359 BudFox Előzmény: #386352

ezt is megveszik pluszba :_)))

vége lehetne már ennek az őrületnek igazán....valami Soros félének meg Buffet -nak kéne ilyenkor megönteni a piacot...

bár ők meg úgy vannak vele hogy ha a sok marhának el lehet adni drágábban, hát tessék :D