Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiadó ingatlanok, üzletek

Re: nincs cím

#386443 hosszhuszár

A telek, egészen biztos többet tudott volna, de rossz időben kellett eladni ez van....

kilábalás után, 30%-al többet is tudott volna gyorsba, ráérősen 50% szerintem.

Tudom, hogy Te ezzel foglalkozol, de valamennyire Én is képben vagyok...

Én kb tudom nekem mennyibe került, de ha csak, veszel egy átlag nm árat, és felszorzod az össz alapterülettel elcsodálkozol.

A busz akkor jó, ha kimész a kapun, lépsz 3-4-et, és a megállóban vagy, akkor nem jó, ha elmegy a házad előtt......:))

Mindegy, nem most akarom eladni, és igaz, még nem kerestek meg, hogy nem e adnám el, de mikorra eladóvá válik, vége lesz a válságnak, akkor helyére kerülnek a dolgok...

Ja, és nem beszélve, a rengeteg értékről, amit az udvarra építettem....)))

Re: nincs cím

#386442 hosszhuszár

A telek, egészen biztos többet tudott volna, de rossz időben kellett eladni ez van....

kilábalás után, 30%-al többet is tudott volna gyorsba, ráérősen 50% szerintem.

Tudom, hogy Te ezzel foglalkozol, de valamennyire Én is képben vagyok...

Én kb tudom nekem mennyibe került, de ha csak, veszel egy átlag nm árat, és felszorzod az össz alapterülettel elcsodálkozol.

A busz akkor jó, ha kimész a kapun, lépsz 3-4-et, és a megállóban vagy, akkor nem jó, ha elmegy a házad előtt......:))

Mindegy, nem most akarom eladni, és igaz, még nem kerestek meg, hogy nem e adnám el, de mikorra eladóvá válik, vége lesz a válságnak, akkor helyére kerülnek a dolgok...

Ja, és nem beszélve, a rengeteg értékről, amit az udvarra építettem....)))

Re: keresek

#386437 hosszhuszár Előzmény: #386435

ki van adva mind a két üzlet, bagatell pénzért nekem, a bérlőnek, nem annyira, de most 50e ft-al fizet kevesebbet a nagyért, mint Én fizettem érte,(250), húsz éve.... a kicsi meg 100, és tapsolok, hogy van két stabil bérlőm, kopp, kopp, kopp, csak így is maradjon...

#386435 Hathor Előzmény: #386431

Józsi!

Itt magára az ingatlanra gondolok. Banki jellegű ingatlan. Azokat milka körül bérlik a bankok.

Más a Garayn a ruha nagykerben egy üzlet, meg más a Károly körúton a zsidó negyedben, Zinagóga mellett, ez ráadásul sarki, az utcai portál kétszerese a Tiednek. Egyébként max a kicsire mondtam annyit szerintem, de nem is emlékszem erre, de ha Te emlékszel így volt biztos, tényleg nem rémlik. Elmondtam akkor is, most is, bérbeadás, üzleti ingatlan annyira nem az én pályám. A használt belvárosi lakóingatlanok a területem, abban vágtam az árkat, emeletre, utcára eladási áron.

Most én is alulértékeltnek találom a 80at, akkor még OTP is 1200Volt, más idők voltak :-)

tényleg nem vágom ezt a 80at!!

A lakás is másképpen megy a Garayn, meg a Zsinagóga mellett.

Írtam az eladó ingatlan topikba: Garay utcában tudok 135nm-es lakást 19MFT irányáron. Volt ott 106nm 13MFT-ért. Alsóerdősorban árulok 26nm-t 5.350MFT-ért, van 36nm-6.7ért, kutyának nem kell.

Nefeljcsben 45nm-es két utcai szobás lakásra 7milliós ajánlatokat tettek, ilyen a VIIker külső része. Mellette zsinagógánál 45nm-t 12ért is el lehet adni.

Re: BELVÁROS, ZSINAGÓGA, KÁROLY KRT, RUMBACH KÖRNYÉKÉN 130NMES, FDSZTI ÜZLET 250E/HÓ

#386244 joco9 Előzmény: #385665

Üdv!

Ha hozzászólhatok a témához kifejteném az albérlettel kapcsolatos tapasztalataim!

Szóval a lényeg nem vagyok agysebész egy egyszerű gyári melós vagyok de az én meglátásom amit végre is hajtottam az volt hogy lakásvétel gyereknek amit kiadunk és a hitelt egy részét abból fizetjük.Jelenlegi állás az hogy van vissza 4 év a 10-ből a frank szivat de kit nem végig ki volt adva a lakás talán 2 hónapot nem és szerintem megérte !Jelzem úgy számoltam ki a hitelt hogy ha nem tudom kiadni akkor is tudja fizetni!Miután megvettem az ingatlan ára emelkedett durván 35 %-ot de aztán jött a válság jelenleg ugyan azon a szinten van mint előtte!!

Én jó biznisznek itélem meg nyilván a lakók még nem vertek át nem lakják le normálisak ja és időbe fizetnek :)

Ezek tapasztalatok saját bőrön!

BELVÁROS, ZSINAGÓGA, KÁROLY KRT, RUMBACH KÖRNYÉKÉN 130NMES, FDSZTI ÜZLET 250E/HÓ

#385665 Hathor

Sziasztok!

Ismerősöm kiadna egy nagyon jó, volt OTP bankfiókot, amit utoljára bankokkal szerződött hitelirodának használtak!

A 130nm-es üzlethelység a Károly Körút, Astoria, Zsinagóga, Dob utca környékén van!

Hatalmas sarki utcai portál, reklám táblák hosszan kirakhatóak.

Hatalmas ablak felületek az utcán, fel lehet matricázni, kirakatnak használni.

Jelen állapotában irodai funkciót lát el, de lehet bármilyen üzleti, kereskedelmi tevékenységre használni, kivétel vendéglátás!

Van két tárgyaló, egy hatalmas 80-90nm-es üzlettér, pénztár, női-férfi mosdó, konyha!

szerintem egy jó kis forgalmas helyen sarki üzlet.

Akinek van üzlete, keres helyet, annak bátran ajánlom.

nagyon rugalmas a tulaj, rendes hölgy! Vállalja a 250.000Ft-os bérleti díjban a közösköltséget is, csak a fogyasztást kell fizetni, mint rezsit.

Az ingatlan cirkófűtéses.

#384524 Krumenaker Előzmény: #384515

Ez az egész számomra bizalmi kérdés. Nálad a lakások befektetések, amiket adni-venni lehet, nekem intim szféra, akár bérlem, akár kiadom, az életterem, amit gondozok, mert benne élek, és visszahat rám.

#384523 Hathor Előzmény: #384515

Ismerem a dolgot, én is szoktam kapni kedvezményt, mondjuk Újlipótvárosban nem ismeretlen, ezek szerint VI.-ben sem.

Most másfél éve áll a körúti lakásom, de nem tudom kisírni a csökkentést, most halmozom a tartozást, majd egyben megkérem őket a csökkentéssel.

#384515 Krumenaker Előzmény: #384506

Az alapdíjak jelenleg 1250 - 1500 forint között mozognak, ezt fizeted három felé... de tényleg nem ez a lényeg. Ha önálló házad van, akkor folyamatosan karbantartod, ha lakásod társasházban, akkor közös költséget fizetsz.

Ez annyira komoly, annyira húsbavágó embereknek, hogy több társasházat ismerek, ahol olyan tulajdonosok, akiknek használaton kívül, üresen áll a lakása, kérték, hogy csökkentett közös költséget fizethessenek. (Itt a Weiner Leóban meg is szavazta nekik a közgyűlés.)

#384506 Hathor Előzmény: #384492

Akkor tényleg örüljön a budai milkás tulaj, hogy mespórolja ,-)

na jó.. viccet félretéve van havi szinten 300Ft körüli alapdíj az Elműnél, talán gázműnél is.

kukát le lehet mondani, akkor nincs díja (szüneteltetés) csináltam az építkezés alatt két évig! Fűvet virágot valóban nem árt locsólni. Erre a célra havi 5.000ért megbízok szomszédot heti egy két locsolással, de ezt is meg lehet spórolni valóban.

Valamit biztos lehet spórolni, de esetleges lelakás elviszi bőven, akár egy tisztasági festés, vagy ha dzsuvába költöztetjük a bérlőt, akkor az nincs.

#384492 Krumenaker Előzmény: #384476

Közüzemi alapdíjak (nulla fogyasztás esetén is fizetned kell), szemétszállítás. Aztán ha nem akarod, hogy lepusztuljon az egész, akkor néha odamész, meglocsolod a kertet, kitakarítasz (a lezárt lakás is koszolódik, nem is gondolná az ember, hogy mennyire), füvet nyírsz stb. Van költsége.

#384486 _pda_ Előzmény: #384474

jól mutatja ez a hsz, h mennyire más a szemüveg

Te ebből élsz és bizniszelsz, mi pedig átlagos tulajdonosok vagyunk ;-)

#384485 _pda_ Előzmény: #384484

házról beszéltünk eddig

lakás esetén is, típustól függően vannak havi szinten kikerülhetetlen költségek

#384484 Hathor Előzmény: #384483

Volt pár lakásom befektetéseim között, egyik sem rohadt szét állásában, több év múlva is csak port kellett törölni. Amelyiknek esélye van szétrohadni, olyat meg nem veszek, üresen meg úgy sem tartják évtizedekig, mert akkor eladják ,-)

#384483 _pda_ Előzmény: #384476

ne bohóckodj már, szétrohad az egész ha nem gondozod

esetleg belakják, szétlopják ha ez jobb alternatíva

#384476 Hathor Előzmény: #384475

Milyen rezsi van egy üres házban?

Másik hsz-re.. pult alól lesz.

Kollegáim 80%-a nincs a comon, de tény, mindig el is mondom, hogy a keresésre könnyeben találtok ti az ország összes kereső oldalán, mint egy ingatlanos, akinek másnak kell megtalálni, illetve nincs is mindenre megbízása..

Inkább az eladást, kiadást preferáljuk.