Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: keresek

Hathor Előzmény: #386431

Józsi!

Itt magára az ingatlanra gondolok. Banki jellegű ingatlan. Azokat milka körül bérlik a bankok.

Más a Garayn a ruha nagykerben egy üzlet, meg más a Károly körúton a zsidó negyedben, Zinagóga mellett, ez ráadásul sarki, az utcai portál kétszerese a Tiednek. Egyébként max a kicsire mondtam annyit szerintem, de nem is emlékszem erre, de ha Te emlékszel így volt biztos, tényleg nem rémlik. Elmondtam akkor is, most is, bérbeadás, üzleti ingatlan annyira nem az én pályám. A használt belvárosi lakóingatlanok a területem, abban vágtam az árkat, emeletre, utcára eladási áron.

Most én is alulértékeltnek találom a 80at, akkor még OTP is 1200Volt, más idők voltak :-)

tényleg nem vágom ezt a 80at!!

A lakás is másképpen megy a Garayn, meg a Zsinagóga mellett.

Írtam az eladó ingatlan topikba: Garay utcában tudok 135nm-es lakást 19MFT irányáron. Volt ott 106nm 13MFT-ért. Alsóerdősorban árulok 26nm-t 5.350MFT-ért, van 36nm-6.7ért, kutyának nem kell.

Nefeljcsben 45nm-es két utcai szobás lakásra 7milliós ajánlatokat tettek, ilyen a VIIker külső része. Mellette zsinagógánál 45nm-t 12ért is el lehet adni.