Re: keresek
Hathor Előzmény: #384462Én ha nem lenne családom eladtam volna a házunkat. Felraktam a netre próbára mennyiért vinnék el. Elfért az adatbázisomban, jelentkezett egy csaj rá, aki már a telket meg akarta venni, amikor elkeztdetm építkezni.. teljesen oda van a telekért, házért.
105Millióra tettem fel, de 60-65körül lehet hasonló ingatlan reális ára, csak ugye a kerületben egy földszinti szinten nemigen van 5szoba, és sokan földszintes házban gondolkodnak, csak azt nem csinál senki, mi csináltunk.
A csaj rágerjedt, nem hagyott békén. Asszony azt mondta, ha eladom a házunkat, akkor kalap kabát, vehetek neki külön egy lakást belőle :))
így nem adtam el, de 100milkában eladva, 60ért kihozom újra, marad 40MFT, de egyébként is a piaci áresés miatt is eladtam volna, mert alkalmiba 40milka körül is kifogtam volna olyat, amit kis ráfordítással megcsinálok, meg a bankbetétben a 100milkára is kaptam volna 10misit, amiből, havi 200.000Ft-os bérleti díj mellett megmaradt volna éves szinten 7.6MFT, plusz nem esik az ingatlanom értéke. A család szent köteléke sokszor borítja az ember szabad életét, szabad mozgását.