:)Csak most majd mi vessszük át kis idővel a főnök szerpét.Megvesszük imf pénzből ausztriát,meg a bmw gyárat :)
:)Csak most majd mi vessszük át kis idővel a főnök szerpét.Megvesszük imf pénzből ausztriát,meg a bmw gyárat :)
Már miért lenne rossz? Az EU 3 tagállamból állna: Németo. , Ausztria, Magyarország.
Nem lenne ez rossz, mint a régi szép időkben...:-)
mondjuk ég jöhetne egy kör le 1298-ig,az biztositaná be a longot,mert ez igy hiányos.legalábbis számomra.
mostmár csak az kéne vége,hogy a görögök kilépjenek az eurozónából a ****ba,asztán mehetnénk fel,spanyolok meg olaszok még úgyis ellesznek egy idejig,de meddig max 1-2 évig,asztán kilépnek ők is,akkor ki marad? mi meg már jobb ha be sem lépünk.Euro meg kampó,megmarad a németeknek :)
6500 és meg is lessz,de előtte még júniusban gondoltam kimehetne minden full új csúcsra,még igy 3hét alatt,olyan őrült rally módban.Gondoltam majd onnan viszanyitom.addig meg longolgatok.
szépen felpattantak... pedig már éjszaka azt hittem, hogy 1300 alá megy az s&p, annyira beestek
gondolom a szar adatokat ma is megmagyarázták.
hova-hova???
SP futi csinált óráson egy zászlót, most kitört felfele belőle. Célár 1322, előző lokális csúcs.
akkor majd holnap..úgyis jó lesz az adat :D már előre látom.
nekem már megmondták előre.
na csak megtalálják a helyüket:)
Hmm, hmm 50% plusz felett:))
http://quotes.nasdaq.com/asp/SummaryQuote.asp?symbol=YNDX&selected=YNDX
ma nem is volt munkaerőpiaci adat :D lakásos adat volt
na mi van itt ? ilyen jó munkaerőpiaci adatokra sem tudnak emelkedni ? pffff :DDD
mert valami "nevenincs" index meg negatív lett ? PP
holnap nyitóban meglehet kivágom a longokat, aztán várunk hogy mi lesz... .-))
MOL -t megvárjuk míg kifutja magát, aztán mehetünk tovább lefele szerintem...
Vagy holnap MOL -t tépik.
OTP, Telekom, Richter esik. oszt' nullán megállapodunk _.))
miért zárod? hisz azt mondtad, hogy 8500as dow-ig tartod őket.. :DDD