Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#385560 lyonell Előzmény: #385559

:)Csak most majd mi vessszük át kis idővel a főnök szerpét.Megvesszük imf pénzből ausztriát,meg a bmw gyárat :)

#385559 matgab Előzmény: #385551

Már miért lenne rossz? Az EU 3 tagállamból állna: Németo. , Ausztria, Magyarország.

Nem lenne ez rossz, mint a régi szép időkben...:-)

mo

#385552 lyonell

mondjuk ég jöhetne egy kör le 1298-ig,az biztositaná be a longot,mert ez igy hiányos.legalábbis számomra.

mostmár csak az kéne vég…

#385551 lyonell

mostmár csak az kéne vége,hogy a görögök kilépjenek az eurozónából a ****ba,asztán mehetnénk fel,spanyolok meg olaszok még úgyis ellesznek egy idejig,de meddig max 1-2 évig,asztán kilépnek ők is,akkor ki marad? mi meg már jobb ha be sem lépünk.Euro meg kampó,megmarad a németeknek :)

#385549 lyonell Előzmény: #385017

6500 és meg is lessz,de előtte még júniusban gondoltam kimehetne minden full új csúcsra,még igy 3hét alatt,olyan őrült rally módban.Gondoltam majd onnan viszanyitom.addig meg longolgatok.

#385545 Donoo Előzmény: #385543

szépen felpattantak... pedig már éjszaka azt hittem, hogy 1300 alá megy az s&p, annyira beestek

gondolom a szar adatokat ma is megmagyarázták.

SP futi csinált óráson e…

#385454 Lovax

SP futi csinált óráson egy zászlót, most kitört felfele belőle. Célár 1322, előző lokális csúcs.

#385110 BudFox Előzmény: #385043

akkor majd holnap..úgyis jó lesz az adat :D már előre látom.

nekem már megmondták előre.

#385027 BudFox Előzmény: #384960

na mi van itt ? ilyen jó munkaerőpiaci adatokra sem tudnak emelkedni ? pffff :DDD

mert valami "nevenincs" index meg negatív lett ? PP

holnap nyitóban meglehet kivágom a longokat, aztán várunk hogy mi lesz... .-))

MOL -t megvárjuk míg kifutja magát, aztán mehetünk tovább lefele szerintem...

Vagy holnap MOL -t tépik.

OTP, Telekom, Richter esik. oszt' nullán megállapodunk _.))