Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Fordult a kocka :)... A …

#384917 Donoo

Fordult a kocka :)... A kocka el van vetve

Re: nincs cím

#384571 Rozsdáskilincs Előzmény: #384446

A kinti indexek amiket figyelek mind adósai a spekiknek. Mi megint buzgómócsing módjára előre szaladtunk. Nálunk a legtüzessebbek a spekik:D

Ma jön ki az orosz googl…

#384510 Tombolatom

Ma jön ki az orosz google YNDX részvénye elvileg 25 dollár körüli áron. Én szerintem veszek belőle egy gyors daytradere, ha nem nyit túl magasan a múlt heti LNKD őrület után.

#384446 lyonell Előzmény: #384334

vazzeg,kis felfelé,héten,meg jövő héten,asztán ráadunk :)De mondjuk az volna jó ha ma betöltenék a réseket kinnt,asztán mennének holnap a levesbe.

#384332 BudFox Előzmény: #384326

Ha jól látom akkor olyan 2 pontot jött eddig fel SP mióta bezártunk..szóval a reggeli futuresok döntenek, és Ázsia...

remélem Ázsia is zakózik, és akkor egész délelőtt az SP futures minuszban lesz, és akkor mehet tovább a short, Na :-))) ilyen egyszerű

#384326 BudFox Előzmény: #384310

nézzétek csak a Finviz -t. 65 részvény van csak új csúcson. viszont 140 új aljon.

régóta nem láttam ilyet hogy 140 részvény új aljon..ez elég nagy szám..ű

És nem is nagyon mennek felfelé..itt megpihennek, a hangulat nagyon elromlott..máskor már megvették volna ezt simán pozitívba, hiszen pénteken is elég nagy esés volt..

Ha holnap is minuszban kezd a futures, akkor megyünk még lejjebb..ellenkező esetben nem hiszem...akkor mepihenünk.

#384310 Donoo Előzmény: #384304

Már jönnek vissza gőzerővel... Gondolom szépen elmondták, hogy tessék részvényt venni, nincs semmi probléma...

#384055 Rozsdáskilincs Előzmény: #384053

OFF

Kurvajó árak! Lehet névreszóló indexünk van. Az én Daxom tele van résekkel Márciustól Májusig. Gontoltam egyébként hogy mindenkinek sajátja van ebben a virtulis kereskedésben. Mert mindig az ellentéte van mint amire az ember tesz:D Mintha pontosan tudnák:D

#384053 Ricsi Előzmény: #384047

Daxliban csak hétvégén, mert a futuressel is lehet kereskedni, hét közben csak pár percre zár be éjszaka. Azalatt nemigen történik olyan, ami miatt óriási gap lenne.

Itthon meg bezárunk 17-kor, és kinyitunk 9-kor. Azalatt annyi, de annyi minden történhet...

Jah, kötési díj: 8-9 között 1 eur, 9-22 között 0,5 Eur, 22-08 között 3 Eur. Máshogy fogalmazva, 8-9 között 1 pont, 9-22 között 0,5 pont, egyéb időben meg 3 pont.

#384047 Rozsdáskilincs Előzmény: #384043

OFF

Sajnálom hogy máshol találtad meg a számitásod. Sok sikert az ottani dolgokhoz. Idehaza nagy pofátlanság van az már biztos! De amig dőlnek a népek a piacra addig nem hinném hogy javulásra lehetne számitani. Bár önmagáhozképest sokat javult a cégek kinálata a magas költségek sajna maradtak. Bár merre nézek megy a kereskedés népszerüsités 1000-rel. A daxliba is tudnak ám gapok lenni. Sumák ez a pálya mindenhol!