rakd be a hűtőbe a pezsgőt:D
rakd be a hűtőbe a pezsgőt:D
340 alá menetel ugy kellett mint egy falat kenyér, jó lesz az:)
van ki a short nyitást igy értelmezi: Vettem shortot
hja ez már az vajon vagy még megondolják?:D
Ez elég értelmetlen, nem? ha eur/usd-t veszel az azt jelenti, hogy a piacot felfelé várod, akkor minek shortolod?
fenét,tegnap hajnalban vettem eur/usd mef eur/jpy.
Szerintem eur usd csak sávozni fog,és ősszel felfelé kitörni,most aszt próbálom.A maradék shortomon meg stop,újat nem nyitottam,ha megyünk fel majd záródik.
Iyonell megnyitotted a shortokat és szabit vettélki?:D
A kinti indexek amiket figyelek mind adósai a spekiknek. Mi megint buzgómócsing módjára előre szaladtunk. Nálunk a legtüzessebbek a spekik:D
Ma jön ki az orosz google YNDX részvénye elvileg 25 dollár körüli áron. Én szerintem veszek belőle egy gyors daytradere, ha nem nyit túl magasan a múlt heti LNKD őrület után.
szvsz elég lesz az kis felfele egykét nap aztán roty:)
vazzeg,kis felfelé,héten,meg jövő héten,asztán ráadunk :)De mondjuk az volna jó ha ma betöltenék a réseket kinnt,asztán mennének holnap a levesbe.
SP meg csak 0.3 % -on áll...tehát 70 pontos felgappal kalkulálok ma.
lehűlt az a gőz:D
Szia
Hát vártuk a Iyonellel a nagy rottyot de csak puty lett egyenlőre.
Ha jól látom akkor olyan 2 pontot jött eddig fel SP mióta bezártunk..szóval a reggeli futuresok döntenek, és Ázsia...
remélem Ázsia is zakózik, és akkor egész délelőtt az SP futures minuszban lesz, és akkor mehet tovább a short, Na :-))) ilyen egyszerű
nézzétek csak a Finviz -t. 65 részvény van csak új csúcson. viszont 140 új aljon.
régóta nem láttam ilyet hogy 140 részvény új aljon..ez elég nagy szám..ű
És nem is nagyon mennek felfelé..itt megpihennek, a hangulat nagyon elromlott..máskor már megvették volna ezt simán pozitívba, hiszen pénteken is elég nagy esés volt..
Ha holnap is minuszban kezd a futures, akkor megyünk még lejjebb..ellenkező esetben nem hiszem...akkor mepihenünk.
Már jönnek vissza gőzerővel... Gondolom szépen elmondták, hogy tessék részvényt venni, nincs semmi probléma...
ma fejen kólintották USA-t is nyitásban, aztán lent gilisztáznak az indexek - link:
http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1030&Itemid=1036
Itt pedig az ami részvények élő árfolyamdiagramjai egyben:
http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1031&Itemid=1037
Válaszoltak a kopogtatásra! Ki az? Gyere be!:D