Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#384043 Ricsi Előzmény: #384035

Már nem csinálok semmit a magyar piacon, belefáradtam. Dax-al kereskedem egyedül és kizárólag. Az óriási GAP-ek, az illikvid piac, a drága kötési díj, szóval csak rosszat tudok elmondani a magyar piacról. Minek tárolja itthon mondjuk 1 konti bux-ban 33K huf-t, amikor az kb 120 Eur, azért 3 konti dax-ot tudok nyitni, és ott 1 pont elmozdulás akkor 3 Eur. az mondjuk 800 ft., itthon meg 30 HUF. (tudok számolni, de miután a bux kb 3* olyan drága mint a dax, ezért 3* akkora elmozdulást számoltam.) Szóval, osztottam-szoroztam, és így láttam jónak.

Megint megkezdődtek a ri…

#383951 Donoo

Megint megkezdődtek a riogatások, akkor sztem tovább megyünk fel...

on

hétvégi termés:

Olasz leminősítés

tech lufi

Kínai lufi

off

#383712 blackmarket Előzmény: #383702

megerdemlik en nem sajnalom oket,

az ingyen penzt nem kellett volna eltozsdezni, hanem belekellett volna pumpálni a realgazdasagba, munkahelyeket teremteni, felporgetni a belsofogyasztas (meg a gdp-t) tamogatni a kis es kozep vallalkozasokat, megszoritasok kiadascsokkentesek, megujjulo energiak stb

ehelyett a bankokat nyomtak....... feleslegesen, indexek a csucson orszag a csod szelen

bravo... ez igen

betegek ezek en mondom

#383640 Donoo Előzmény: #383636

ámen :DD, de az még kicsit arrébb van + még mindig van pár nagykutya, aki megveszi az esést

Amiknak még 1 esélyük va…

#383636 lyonell

Amiknak még 1 esélyük van az ha fogja a dji-t a 12100 köürüli támasz ha nem akkor törnek a tavalyi aljak végre,és tádám ősszre remélem meglesz a varázs szám,tavalyi olaj elemzés,hogy 65-re várják,az nagy okosság lenne,.

#383247 Tombolatom Előzmény: #383243

Kb 5 perc alatt buktam is volna egy nagyot:) 99 dollár...7 dollár + 5 perc alatt. 8-9 milliárd dollárt ér a veszteséges LNDK cég amíg a profitáló Monster.com ami hasonló szegmensben utazik 1 milliárd körül:)

linkedin IPO LNDK 45 dol…

#383243 Tombolatom

linkedin IPO LNDK 45 dolláron volt meghirdetve...e helyett 85-ön nyitott és most 92-őn van. Egy kis részt én is megfogtam benne, de elég durva. Mint a dotcom időkben. Shortolnám most, ha lehetne.

#383210 Lovax Előzmény: #383192

SP futi sávtetőt + 200 órás mozgót úgy tűnik átvitte. Ha nem esik vissza alá nagyon gyorsan, akkor legkésőbb holnap meglehet a 1352 megint.

Ha behal a kitörés, akkor irány 1309.5 - 1311.5 közötti rés és március-áprilisi emelkedés 50%-os fibója 1307-en.