Gyere át dumcsiba, felhozom...
Kösz ennek örülök. De lassan jön a NagyHerceg! Lesz nemulass:D
OFF
Kurvajó árak! Lehet névreszóló indexünk van. Az én Daxom tele van résekkel Márciustól Májusig. Gontoltam egyébként hogy mindenkinek sajátja van ebben a virtulis kereskedésben. Mert mindig az ellentéte van mint amire az ember tesz:D Mintha pontosan tudnák:D
Nem tisztem őket reklámozni, de itt megtalálod (föntről a 4. sor), a dax összes jellemzőjét, pl a nyitvatartási időt is.
Daxliban csak hétvégén, mert a futuressel is lehet kereskedni, hét közben csak pár percre zár be éjszaka. Azalatt nemigen történik olyan, ami miatt óriási gap lenne.
Itthon meg bezárunk 17-kor, és kinyitunk 9-kor. Azalatt annyi, de annyi minden történhet...
Jah, kötési díj: 8-9 között 1 eur, 9-22 között 0,5 Eur, 22-08 között 3 Eur. Máshogy fogalmazva, 8-9 között 1 pont, 9-22 között 0,5 pont, egyéb időben meg 3 pont.
OFF
Sajnálom hogy máshol találtad meg a számitásod. Sok sikert az ottani dolgokhoz. Idehaza nagy pofátlanság van az már biztos! De amig dőlnek a népek a piacra addig nem hinném hogy javulásra lehetne számitani. Bár önmagáhozképest sokat javult a cégek kinálata a magas költségek sajna maradtak. Bár merre nézek megy a kereskedés népszerüsités 1000-rel. A daxliba is tudnak ám gapok lenni. Sumák ez a pálya mindenhol!
Már nem csinálok semmit a magyar piacon, belefáradtam. Dax-al kereskedem egyedül és kizárólag. Az óriási GAP-ek, az illikvid piac, a drága kötési díj, szóval csak rosszat tudok elmondani a magyar piacról. Minek tárolja itthon mondjuk 1 konti bux-ban 33K huf-t, amikor az kb 120 Eur, azért 3 konti dax-ot tudok nyitni, és ott 1 pont elmozdulás akkor 3 Eur. az mondjuk 800 ft., itthon meg 30 HUF. (tudok számolni, de miután a bux kb 3* olyan drága mint a dax, ezért 3* akkora elmozdulást számoltam.) Szóval, osztottam-szoroztam, és így láttam jónak.
reméljük, de csak 1 ajtó legyen nyitva, úgy az izgi :D
Ami futik kocogtatnak a támaszon! Kinyilik az ajtó vajon?:)
Ricsi! Mostanában nemnagyon vagy?
Megint megkezdődtek a riogatások, akkor sztem tovább megyünk fel...
on
hétvégi termés:
Olasz leminősítés
tech lufi
Kínai lufi
off
megerdemlik en nem sajnalom oket,
az ingyen penzt nem kellett volna eltozsdezni, hanem belekellett volna pumpálni a realgazdasagba, munkahelyeket teremteni, felporgetni a belsofogyasztas (meg a gdp-t) tamogatni a kis es kozep vallalkozasokat, megszoritasok kiadascsokkentesek, megujjulo energiak stb
ehelyett a bankokat nyomtak....... feleslegesen, indexek a csucson orszag a csod szelen
bravo... ez igen
betegek ezek en mondom
azért a Szaúdi herceg átlátja a dolgokat, és talán ő meri meg egyenesen elmondani nekik, és a nyilvánosságnak hogy ennek nem lesz jó vége.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/idozitett_adossagbomban_ulnek_az_amerikaiak.149823.html
naponta 4 milliárd dollár kell USA fenntartásához...ennyivel emelkedik naponta az adósság...
nem normálisak
http://www.portfolio.hu/gazdasag/ijeszto_szamok_egyre_jobban_aggodnak_amerika_miatt.149822.html
ámen :DD, de az még kicsit arrébb van + még mindig van pár nagykutya, aki megveszi az esést