konkrét számot nm tudok, de az biztos, h nagyon megnézik a bankot, kit finanszíroznak. csak a korábban jól fizető adósoknak van esélyük, és még nekik sem könnyű. végtörlesztési arányt talán találni, abból lehetne következtetni.
konkrét számot nm tudok, de az biztos, h nagyon megnézik a bankot, kit finanszíroznak. csak a korábban jól fizető adósoknak van esélyük, és még nekik sem könnyű. végtörlesztési arányt talán találni, abból lehetne következtetni.
Nem vállalnám be én sem valószínűleg. Iszonyú bukó lenne most rajta.
Most , hogy ez szóba került elkezdett érdekelni, mert arról lehet mindig olvasni mennyit ütemeztek át, vagy mennyi a problémás, de bankok között mekkora mozgás lehet arról nem nagyon.
nehéz kérdés az árfolyamveszteség realizálása. én sem tenném most, de attól még van ilyen. statot nm tudok, talán mnb honlapján találni.
Érdekes téma ez, kíváncsi lennék egy statisztikára mennyi ilyen történik.
Mondjuk egy svájci alapút átváltani eur-ra, extrém próbálkozás lenne ilyen erős franknál, bár vannak 1:1-es jóslatok. .)
a Nyilasi topikban elhangzottakra reagálva:
van deviza alapú hitelkiváltás. a chf alapú mostanra szinte teljesen eltűnt, de tavaly még lehetett találni ilyen ajánlatokat. euró alapon van több banknál is.
Üdv!
Most nyitottam 2 lakáskasszát vonzónak tünik a 30% nem tudom ingatlanos urak mit szólnak hozzá???
Most nézem van ilyen díjnullázós csomag is... amikor nyitottam ez volt a legkedvezőbb, habár akkoriban 600körül alakult a szlavezetési díjuk. Elvileg összességében olcsóbb mint máshol, mert a 3alszla ingyenes...
http://www.raiffeisen.hu/raiportal/pdf/CBH_kondiciok/bankszamla.pdf
Öt forint alapú számlacsomaguk van, ebből számlavezetést tekintve 1 díjmentes, 1 bizonyos feltételek teljesülése esetén díjmentes, 3 díjas.
Kondíciók változásról nem szoktak amúgy értesíteni, kifüggesztik a bankfiókban, meg neten el lehet olvasni, aztán csókolom.
Érdekes, nekem nincs szlavezetési díj náluk. Soha nem is volt.
Ma vettem észre, hogy a Rafi emelt a számlavezetési díjon... és még ki sem értesítettek... ezt a semmire kellő bankokat, hogy pénzt spórolnak azon a kib....t értesítő levélen is... mire emelnek? a semmit szolgáltatják? idáig is vezették a számlát, vagy mariska túlóráját kell kifizetni, mert már mindenkit akit lehetett leépítettek, vagy mi a manó? pfúúú de pipa lettem
és csodálkozunk ha az esti híradóból az köszön vissza, hogy egy elégtelen ügyfél láncfűrésszel berontott a bankba és széjjelvágta az összes alkalmazottat...
http://szivatos.blog.hu/2011/04/15/700_ezer_forintjat_tuntette_el_az_otp
Ha már bank topik, akkor szerepeljen itt is ez a történet.
Nálam is a Rafi volt próbálkozott. Be vallom őszintén nem tudom mennyi lett volna a rendelkezésre tartási díj. mert elborult az agyam, hogy hitelt akarnak a nyakamba varrni, hogy még több pénzt gomboljanak le rólam...
Mennyi lett volna ennek a rendelkezésre tartási (?) díja? Amit megpróbáltak kivenni a zsebedből...
(egyszer a Rafi is bepróbálkozott egy ilyennel...)
Nincs hitel? Dehogy nincs, most emelte meg a bank a hitelkeretemet 270e-ről 600e-re. Amit természetesen vissza is utasítottam és mondtam az ügyintézőnek, hogy azonnal állítsa vissza, mert hanem irtó nagy balhé lesz... :)))
:D
olyan ez mint a tőzsdén az sc. Ha kell akkor nagyon kell...