Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

"Hazai" bankok

Re: hitelkiváltás deviza alapon

#391356 banyaiz Előzmény: #391355

Nem vállalnám be én sem valószínűleg. Iszonyú bukó lenne most rajta.

Most , hogy ez szóba került elkezdett érdekelni, mert arról lehet mindig olvasni mennyit ütemeztek át, vagy mennyi a problémás, de bankok között mekkora mozgás lehet arról nem nagyon.

#391355 holnor Előzmény: #391353

nehéz kérdés az árfolyamveszteség realizálása. én sem tenném most, de attól még van ilyen. statot nm tudok, talán mnb honlapján találni.

#391353 banyaiz Előzmény: #391351

Érdekes téma ez, kíváncsi lennék egy statisztikára mennyi ilyen történik.

Mondjuk egy svájci alapút átváltani eur-ra, extrém próbálkozás lenne ilyen erős franknál, bár vannak 1:1-es jóslatok. .)

hitelkiváltás deviza alapon

#391351 holnor

a Nyilasi topikban elhangzottakra reagálva:

van deviza alapú hitelkiváltás. a chf alapú mostanra szinte teljesen eltűnt, de tavaly még lehetett találni ilyen ajánlatokat. euró alapon van több banknál is.

Re: Túl nagy hasznot tesznek zsebre a lakáskasszák

#383782 joco9 Előzmény: #383289

Üdv!

Most nyitottam 2 lakáskasszát vonzónak tünik a 30% nem tudom ingatlanos urak mit szólnak hozzá???

Re: nincs cím

#383755 Koffein Előzmény: #383372

Most nézem van ilyen díjnullázós csomag is... amikor nyitottam ez volt a legkedvezőbb, habár akkoriban 600körül alakult a szlavezetési díjuk. Elvileg összességében olcsóbb mint máshol, mert a 3alszla ingyenes...

Ma vettem észre, hogy a …

#383290 Koffein

Ma vettem észre, hogy a Rafi emelt a számlavezetési díjon... és még ki sem értesítettek... ezt a semmire kellő bankokat, hogy pénzt spórolnak azon a kib....t értesítő levélen is... mire emelnek? a semmit szolgáltatják? idáig is vezették a számlát, vagy mariska túlóráját kell kifizetni, mert már mindenkit akit lehetett leépítettek, vagy mi a manó? pfúúú de pipa lettem

#357202 Koffein Előzmény: #357197

Nálam is a Rafi volt próbálkozott. Be vallom őszintén nem tudom mennyi lett volna a rendelkezésre tartási díj. mert elborult az agyam, hogy hitelt akarnak a nyakamba varrni, hogy még több pénzt gomboljanak le rólam...

#357197 RemegoKez Előzmény: #357141

Mennyi lett volna ennek a rendelkezésre tartási (?) díja? Amit megpróbáltak kivenni a zsebedből...

(egyszer a Rafi is bepróbálkozott egy ilyennel...)

#357141 Koffein Előzmény: #356973

Nincs hitel? Dehogy nincs, most emelte meg a bank a hitelkeretemet 270e-ről 600e-re. Amit természetesen vissza is utasítottam és mondtam az ügyintézőnek, hogy azonnal állítsa vissza, mert hanem irtó nagy balhé lesz... :)))

#356973 Amatoregy Előzmény: #355865

finoman szólva is hülyeség.

a korábbi hitel/betét arány néhol 180 % felett is volt. Most már ez kezd beállni 120-130 %-ra

Nincs hitel, nem kell a betét se olyan drágán...