Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#383247 Tombolatom Előzmény: #383243

Kb 5 perc alatt buktam is volna egy nagyot:) 99 dollár...7 dollár + 5 perc alatt. 8-9 milliárd dollárt ér a veszteséges LNDK cég amíg a profitáló Monster.com ami hasonló szegmensben utazik 1 milliárd körül:)

linkedin IPO LNDK 45 dol…

#383243 Tombolatom

linkedin IPO LNDK 45 dolláron volt meghirdetve...e helyett 85-ön nyitott és most 92-őn van. Egy kis részt én is megfogtam benne, de elég durva. Mint a dotcom időkben. Shortolnám most, ha lehetne.

#383210 Lovax Előzmény: #383192

SP futi sávtetőt + 200 órás mozgót úgy tűnik átvitte. Ha nem esik vissza alá nagyon gyorsan, akkor legkésőbb holnap meglehet a 1352 megint.

Ha behal a kitörés, akkor irány 1309.5 - 1311.5 közötti rés és március-áprilisi emelkedés 50%-os fibója 1307-en.

#383206 Donoo Előzmény: #383192

Jézusom milyen szakadék lett a FED-es adat... 3.9, 20.2 helyett :)

Indexeket elnézve csak én lepődtem meg ezen :))))

#382990 Lovax Előzmény: #382936

Nagyon feltapadt a 1342-re (20 napos MA), lehet hogy újabb zászlót rajzol (15m), cél a 1352 korábbi lokális csúcs.

Tegnap kisebb forgalommal emelkedett, ez azért túl sok jót nem jelent, bár korábban is képes volt félgőzzel emelkedni hetekig.

#382938 BudFox Előzmény: #382918

oda a tegnapi esés...:-(

4 ponttal zárnak magasabban mint amikor mi zártunk..ez még nem a világvége...ahhoz mindenesetre elég lesz hogy holnap 120 pontos fel gappal nyissunk mi :D

#382936 Lovax Előzmény: #382926

Egyelőre nem úgy néz ki. Estében elfogyott a forgalom, lehet csak visszateszteli a 1334-et.

Még az is lehet, hogy napi csúcson zár.

#382926 Donoo Előzmény: #382922

kiváncsi leszek a végére, hogy most fordítva lesznek e a dolgok... hogy most nem felhúzás lesz, hanem leöntés

#382925 Tombolatom Előzmény: #382857

Ebben igazad van....szerintem is kicsit magas.

Az új őrület. Az amcsik feltalálták a szódát. Nem semmi utat csinált ma ez a részvény SODA. Mi lesz, ha bekeverik egy kis vodkával és feltalálják a fényt:)) Esküszöm ez jó business lenne ott:)

SP futi sztem kitörés el…

#382900 Lovax

SP futi sztem kitörés előtt, zászló (15m) és kétszáz órás MA miatt célár 1338.

#382857 Donoo Előzmény: #382849

Igen, csak most az a kérdés, hogy a pénznyomdának milyen következményei lesznek majd a jövőre nézve, mert ahogy olvasgatom, Berniék is csak találgatnak. Persze mindig mondják, hogy közelről figyelik az eseményeket és ha kell beavatkoznak a dolgokba. Az is lehet, hogy tényleg van fellendülés ott, csak eközben Kína is simán bekavarhat vagy egy esetleges görög csőd, aminek a következményeit megint nehéz kiszámítani. Szóval nehézkes ügy, de amíg nyomtatnak, addig az irány felfelé vezet. Mindenesetre a jelenlegi indexek állása sztem magas, ahhoz képest, hogy ezen a szinten legutóbb (2006) milyen volt az USA gazdasági teljesítménye..

#382856 Donoo Előzmény: #382849

Igen, csak most az a kérdés, hogy a pénznyomdának milyen következményei lesznek majd a jövőre nézve, mert ahogy olvasgatom, Berniék is csak találgatnak. Persze mindig mondják, hogy közelről figyelik az eseményeket és ha kell beavatkoznak a dolgokba. Az is lehet, hogy tényleg van fellendülés ott, csak eközben Kína is simán bekavarhat vagy egy esetleges görög csőd, aminek a következményeit megint nehéz kiszámítani. Szóval nehézkes ügy, de amíg nyomtatnak, addig az irány felfelé vezet. Mindenesetre a jelenlegi indexek állása sztem magas, ahhoz képest, hogy ezen a szinten legutóbb (2006) milyen volt az USA gazdasági teljesítménye..

#382849 Tombolatom Előzmény: #382593

Donoo: Ebben nem értünk egyet. A kedvenced Bernie ugye a 29-es Depresszió nagy elemzője volt és az Ő következtetése alapján a likviditás és pénz hiánya miatt lett rosszabb mint lehetett volna a válság akkor. Amerikai kezd kifelé jönni a válságból és szvsz teljesen normális, ha évente 1 millióval több házat húztak fel, hogy az évekig fog eltartani amíg elfogy. Itthon én jobban látom a pénz hiányának a gondjait.

A nagy esésnek az biztos, hogy ellen mond, hogy a VXX tegnap is alig volt magasabban amikor a DOW-150-ben tolta is.

Viszont ma pl a Staples rossz jelentéssel jött elő csak mint az Office Depot korábban és ezek szerint kevés irodákban szükséges áru fogy ami ellentétes a növekvő business alap állítással.

Elkezdtem heti szinten megint folytatni a blogomat, ha valaki olvasta itt:

tombolatom.blogspot.com