Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#383206 Donoo Előzmény: #383192

Jézusom milyen szakadék lett a FED-es adat... 3.9, 20.2 helyett :)

Indexeket elnézve csak én lepődtem meg ezen :))))

#382990 Lovax Előzmény: #382936

Nagyon feltapadt a 1342-re (20 napos MA), lehet hogy újabb zászlót rajzol (15m), cél a 1352 korábbi lokális csúcs.

Tegnap kisebb forgalommal emelkedett, ez azért túl sok jót nem jelent, bár korábban is képes volt félgőzzel emelkedni hetekig.

#382938 BudFox Előzmény: #382918

oda a tegnapi esés...:-(

4 ponttal zárnak magasabban mint amikor mi zártunk..ez még nem a világvége...ahhoz mindenesetre elég lesz hogy holnap 120 pontos fel gappal nyissunk mi :D

#382936 Lovax Előzmény: #382926

Egyelőre nem úgy néz ki. Estében elfogyott a forgalom, lehet csak visszateszteli a 1334-et.

Még az is lehet, hogy napi csúcson zár.

#382926 Donoo Előzmény: #382922

kiváncsi leszek a végére, hogy most fordítva lesznek e a dolgok... hogy most nem felhúzás lesz, hanem leöntés

#382925 Tombolatom Előzmény: #382857

Ebben igazad van....szerintem is kicsit magas.

Az új őrület. Az amcsik feltalálták a szódát. Nem semmi utat csinált ma ez a részvény SODA. Mi lesz, ha bekeverik egy kis vodkával és feltalálják a fényt:)) Esküszöm ez jó business lenne ott:)

SP futi sztem kitörés el…

#382900 Lovax

SP futi sztem kitörés előtt, zászló (15m) és kétszáz órás MA miatt célár 1338.

#382857 Donoo Előzmény: #382849

Igen, csak most az a kérdés, hogy a pénznyomdának milyen következményei lesznek majd a jövőre nézve, mert ahogy olvasgatom, Berniék is csak találgatnak. Persze mindig mondják, hogy közelről figyelik az eseményeket és ha kell beavatkoznak a dolgokba. Az is lehet, hogy tényleg van fellendülés ott, csak eközben Kína is simán bekavarhat vagy egy esetleges görög csőd, aminek a következményeit megint nehéz kiszámítani. Szóval nehézkes ügy, de amíg nyomtatnak, addig az irány felfelé vezet. Mindenesetre a jelenlegi indexek állása sztem magas, ahhoz képest, hogy ezen a szinten legutóbb (2006) milyen volt az USA gazdasági teljesítménye..

#382856 Donoo Előzmény: #382849

Igen, csak most az a kérdés, hogy a pénznyomdának milyen következményei lesznek majd a jövőre nézve, mert ahogy olvasgatom, Berniék is csak találgatnak. Persze mindig mondják, hogy közelről figyelik az eseményeket és ha kell beavatkoznak a dolgokba. Az is lehet, hogy tényleg van fellendülés ott, csak eközben Kína is simán bekavarhat vagy egy esetleges görög csőd, aminek a következményeit megint nehéz kiszámítani. Szóval nehézkes ügy, de amíg nyomtatnak, addig az irány felfelé vezet. Mindenesetre a jelenlegi indexek állása sztem magas, ahhoz képest, hogy ezen a szinten legutóbb (2006) milyen volt az USA gazdasági teljesítménye..

#382849 Tombolatom Előzmény: #382593

Donoo: Ebben nem értünk egyet. A kedvenced Bernie ugye a 29-es Depresszió nagy elemzője volt és az Ő következtetése alapján a likviditás és pénz hiánya miatt lett rosszabb mint lehetett volna a válság akkor. Amerikai kezd kifelé jönni a válságból és szvsz teljesen normális, ha évente 1 millióval több házat húztak fel, hogy az évekig fog eltartani amíg elfogy. Itthon én jobban látom a pénz hiányának a gondjait.

A nagy esésnek az biztos, hogy ellen mond, hogy a VXX tegnap is alig volt magasabban amikor a DOW-150-ben tolta is.

Viszont ma pl a Staples rossz jelentéssel jött elő csak mint az Office Depot korábban és ezek szerint kevés irodákban szükséges áru fogy ami ellentétes a növekvő business alap állítással.

Elkezdtem heti szinten megint folytatni a blogomat, ha valaki olvasta itt:

tombolatom.blogspot.com

#382820 BudFox Előzmény: #382499

ezt majdnem lehetetlen megjósolni..azért elég nehezen megy nekik az esés....-3 , -4 % os esést 1 éve nem láttunk, vagy két éve..szóval nem adják könnyen magukat.

hacsak nem lesz valami olyan hír ami óriási pánikot vált ki akkor szerintem nem lesz nagy esés. minimális korrekció lesz. sajnos...

#382813 Lovax Előzmény: #382805

SP futiban óráson lehet egy fordított fej-váll ha megfordul 1321-en.

Célár 1338, ahol a 200 órás MA is van.

#382601 Donoo Előzmény: #382595

Szerintem most túl sok para van(görög, USA adósság plafon, növekedés lassulás), így ha lesz is emelkedés, az nagyon nehézkes lesz, vagy pár perc alatt visszaadják... A nyersanyagpiac már tud valamit :)

#382595 Csilla76 Előzmény: #382593

-hát, ma nem sokat estek, csak fél százalékot. olyan gazdag ország Amérika, valamit adjanak el, privatizáljanak:-D