Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

törölve

#381617 Ibiza Előzmény: #381580

:) mondtam sok itt a szóhuszár..te is egy vagy a sok közül.. nincs vele gond önigazolás..virtuális lét..ezekre jók a fórumok.. ismertem olyat akinek 6 neve volt 6 teljesen eltérő személyiséggel..

nézzük:

miért igaz amit beírtál?..mert beírtad és feltételezzük igazat írtál..

miért nem biztos,hogy igaz?

- mert nem akkor írod be amikor poziba kerülsz, csinálok neked egy mezike pozijai topikot ha akarod.. (én beírtam ezüst pozimat, forint longokat..zárásokat..)

- nagyon akarod a sikert..hatalmas benned az önigazolás.. már elsőre is ez jött le.. nagyon kaparsz az elismerésért... ez nem baj..ettől juthatsz előre.. fiatal vagy és azonnal kell minden.. na ez nem a meggazdagodás útja.. kellenek tervek és egy felépítmény..ami hozza a pénzt.

- ismerek embereket akik kemény pénzek felett rendelkeznek..elmondom, teljesen mások mint te..viszont eltérő egyéniségük ellenére is hasonlóan gondolkodnak.

Ne érezd bántásnak amiket beírnak neked.. ezért fórum..kiváltasz egy reakciót.. amire te reagálsz és az már téged minősít..

törölve

#381606 banyaiz Előzmény: #381604

Nekem elég ha egy üzletem nyereséges, és 9 veszteséges, ha abban az egyben benne van a tőkém 80%-a, és hoz 50%-ot, a másik 9-ben együttvéve 20% tőkén van 50% veszteség. :)

Persze ha az indikátorok abszolút biztosan jeleznek, akkor az más tészta. :)

törölve

#381602 banyaiz Előzmény: #381601

Nézd sok minden mutathat sok mindent, még akár indikátorok is. Csak a tények kb azok , hogy a tőzsdei szereplők 90%-a , nem éri el a befektetésein /év az állampapírhozamokat, sőt masszív veszteséges. Ezért mondom egy-egy üzlet, vagy indikátor mit mutatott stb, sokat nem jelent. Beletettél x összeget y év alatt z hozam. Z hozam nagyobb jelentősen mint y év állampapír hozama akkor kezdhetsz örülni, hogy egész kedvező a helyzet. De egy hét termése, vagy akár 1-2 év vsz sokat nem mond. Csak ennyi.

Ugyanez ingatlanoknál is, hogy ne offoljak teljesen. :)

törölve

#381601 pepe01 Előzmény: #381597

Tudom kicsit eltévedtünk, de miért nem egyszerűbb lekereskedni 220-180 közötti uSDHUF mozgást, amit az indikátorok nagyon szépen mutattak.

törölve

#381597 banyaiz Előzmény: #381580

Az jut erről eszembe amit egy horgász ismerősöm szokott mondani, "sikert és kudarcot is kellő alázattal kell fogadni" :)

Vsz a pénz összege amit egy pozíción keresel önmagában sokat nem mond. Írod kerestél 2 milliót. Ok jobb mint ha 2 millát buknál. De mekkora össz tőkével, mondjuk 100 milla a tőkéd akkor ez 2% pl akkor már nem egy akkora nagy sztori, stb.

Amúgy meg vsz mielőtt mérleget vonsz pár év termését azért rakd össze, és vetítsd befektetett tőkére az már mond valamit.

Minél nagyobb hozamra pályázol, annál nagyobb kockázatot kell vállalnod.

törölve

#381592 Tombolatom Előzmény: #381580

Mezike a stílusod egy kicsit arrogáns nem gondolod? Biztos feltaláltad a spanyol viaszt és te 100%-ban nyerően kereskedsz. Menjél már...vagy maradj ausztriában inkább. Szerintem max kezdők szerencséje áll fenn nálad:)

De ajánlok egy jobbat...nyissunk itt egy Mezike részt ahova beírod amikor bekötsz valamit és kilépsz. Én szivesen akár követlek téged miután látom milyen sikeres vagy. Akár 20%-át neked is dedikálom a sok profitnak:) De mi másnak olvassam itt a semmit se mondó ajnározásodat? Vagy írd meg mit csinálsz vagy tényleg feleslegesen irkálod minden héten, hogy többször be se nézel ide.

A múlt héten nem kommentáltam, de tudod, ha te fogtál 2 misit 200 pip chf.huf páron akkor 5 lottal léptél be...és gondolom a spread akkora volt ami a legtöbb embernél már stoppolt is volna ki. Persze lehet, hogy te óriási tőkével tolod, de biztos nem csak én nem tologatok 5 lotokat itt pedig nem 10 ezer $-al kereskedek.

Ezt elmondva csak így tovább, de válaszhatsz, hogy lehülyézed az embereket vagy esetleg segítőkészen írsz be valamit.

törölve

#381586 hosszhuszár Előzmény: #381578

Kolléga az előbb leírtam, minden elismerésem a rendszerért, a szerencse, ész osztásnál, előkelő helyen álltál a sorban, mert jutott mindkettőből bőven, grat.

Viszont amikor a szerénységet osztották, érdemes lett volna még egyszer sorba állni, mert ugye, nem jutott elég belőle...

Azt javasolnám, gyúrd össze az eddigi mentalitásod, egy kicsit nagyobb adag szerénységgel, és meglátod, sokkal jobban elfogadnak majd, mindenhol.

ismerek egy pár 9 számjegyes embert, de azok valahogy mások....

mindezt nem bántásból jó indulatból írtam....

törölve

#381582 hosszhuszár Előzmény: #381580

Nem rontod, miért rontanád?

Viszont ha beírnád a felvett pozijaidat, és és a zárásait, akkor biztos többen elfogadnák...szerintem..

Hidd el, örülünk, hogy rátaláltál egy működő rendszerre, ami pénzt hoz, ez ügyes!

mondhatom szerintem m9indenki nevében:grat!

törölve

#381580 Mezike Előzmény: #380995

http://www.delmagyar.hu/gazdasag/magyarorszagon_nem_eri_meg_dolgozni/2219018/

Tegnap volt egy kis összeröffenés nálam-két három hetente néhány tözsdézővel leültünk beszélgetni-megmutattam a stocklandyardot nekik......bár néha a sok szakszó kifogott rajtam...de csak összehoztuk.

Én nem akarok senkit sem meggyőzni-ez évi termésem 100%-max í türelmetlenségem miatt nem lett nyerő-de veszteséges pozim nem volt.Óráson megfelelő indikátorok használatával 100%-os pozikat lehet felépíteni-melyet 30 és 15-5 perces mozgások meg is erősítenek.

Tényleg nem rontom itt tovább a levegőt.

Amiket leírtam -teljesen tartalmazza a rendszerem-ami igenis müködik.

törölve

#381578 Mezike Előzmény: #380977

Hinni a templomban kell és nem itt-itt elvileg pénzkereset miatt vagytok-de tévedhetek.Azért , mert valakiknek a méz is keserű-azért más finomat ehet belőle.

törölve

#381065 Bendeguz Előzmény: #381037

Ez jó hír! Pár hete rákérdeztem náluk, de még csak olyan időtávot se mertek mondani, hogy év, fél év, vagy hónap, annyira nem tudták mikor lesz üzembiztos.

törölve

#380995 Hathor Előzmény: #380975

Szia, régen láttalak! Nagyon örülök, hogy megjelentél.

Írtam választ, de mégsem küldtem el, mert írtam a múlté az ügy.. de köszönöm.

Mezikére: arra is tudnék írni, de nem térek ki bővebben.

Annyit írok semlegesen, hogy mindenkinek lehet jó setupja, én elhiszem, viszont a megjegyzése nem volt jogos, bár én már belsőbb levelezést is folytattam vele, MSN-ztem vele sokat a témában, de meglepett engem is írása.

Gyakorlatilag nekem is szólt, hogy minek dolgozok, lehet pénzt keresni egy jó pozival, setup-pal. Valóban így van, ha elkapod. Mi javában BÉTen kereskedünk, semmi külföldi valós számlám nincs, KBC sem támogatja még a kinti kereskedést, így ilyen jó kis nyersanyag deviza shortokat nem tudtam volna elkapni élesben, csak demo számlán, az meg már le lett nullázva 160%os plsuzról.. egyszer nem voltam pár napig elutaztam, bent maradt pár nagy pozi, nem érdekelt, ellene ment, lenullázta,azóta nem is demozok, csak dax, sp chartot figyelem, na meg eur/huf, eur/usd árfolyamot, megfigyelésre.

Az az igazság a nagy tőkeáttétes kereskedés egyre kevésbé érdekel.

Megtanított az élet egysre másra, sőt sokat láttam a 10%os olaj esésben meg egyéb fiomságban, aminek örült éppen Mezike..

szóval ha benne vagy menő vagy, ha éppen ellened megy, akkor bukott ember..

ez így is volt mindig, pont erről szól a tőzsde. Elkapod, Te irányodba megy, akkor nyersz.

Hiába ment előtte két évig fel longba 2009től.. bejött egy nap, és minden király.

Természetes reakció.

Én örülök a sikerének.

törölve

#380975 Pityke35 Előzmény: #380039

Bár írtad h a kúria sztori a múlté, én mondanék ezt-azt. :) (oly ritkán szólok hozzá)

Alapvetően jónásjozef véleményével értek egyet, és azt gondolom, aki ajánlotta azzal viszem végig a bizniszt. Persze tom és a Te kapcsolatod gondolom nem volt személyes csak stokis, ezért döntött a DH-os ügynök mellett.

Magyarországon egyébként alapvetően nem kiforrott (hú de finom vagyok) a nagyker-kisker-viszonteladó-partner....fogalma. Egy rövid sztori:

Kb. 3 évig forgalmaztam egy olasz gyártó tűztereit a magam mikrovállalkozós tempójában, de a vevőket ráirányítva a termékeikre, és törekedve a jó kapcsolat fenntartására.

De jött egy pillanat, amikor egy ügyfelem jött megrendelni a kandallót, és aszondta, h tűztér nélkül kéri mert nálam drága. Mondom rendben, de mégis mennnyiért sikerült beszerezni??

Erre egy olyan árat mondott, amennyiért én nem kaptam meg a forgalmazótól!!!! És kitől kapta??? A forgalmazótól, neten direktben. !!!

Kéredeztem, hogy is van ez....rizsa hegyek.....azóta nem forgalmazom a termékeiket.