törölve
Hathor Előzmény: #380975Szia, régen láttalak! Nagyon örülök, hogy megjelentél.
Írtam választ, de mégsem küldtem el, mert írtam a múlté az ügy.. de köszönöm.
Mezikére: arra is tudnék írni, de nem térek ki bővebben.
Annyit írok semlegesen, hogy mindenkinek lehet jó setupja, én elhiszem, viszont a megjegyzése nem volt jogos, bár én már belsőbb levelezést is folytattam vele, MSN-ztem vele sokat a témában, de meglepett engem is írása.
Gyakorlatilag nekem is szólt, hogy minek dolgozok, lehet pénzt keresni egy jó pozival, setup-pal. Valóban így van, ha elkapod. Mi javában BÉTen kereskedünk, semmi külföldi valós számlám nincs, KBC sem támogatja még a kinti kereskedést, így ilyen jó kis nyersanyag deviza shortokat nem tudtam volna elkapni élesben, csak demo számlán, az meg már le lett nullázva 160%os plsuzról.. egyszer nem voltam pár napig elutaztam, bent maradt pár nagy pozi, nem érdekelt, ellene ment, lenullázta,azóta nem is demozok, csak dax, sp chartot figyelem, na meg eur/huf, eur/usd árfolyamot, megfigyelésre.
Az az igazság a nagy tőkeáttétes kereskedés egyre kevésbé érdekel.
Megtanított az élet egysre másra, sőt sokat láttam a 10%os olaj esésben meg egyéb fiomságban, aminek örült éppen Mezike..
szóval ha benne vagy menő vagy, ha éppen ellened megy, akkor bukott ember..
ez így is volt mindig, pont erről szól a tőzsde. Elkapod, Te irányodba megy, akkor nyersz.
Hiába ment előtte két évig fel longba 2009től.. bejött egy nap, és minden király.
Természetes reakció.
Én örülök a sikerének.