Regisztráció Elfelejtett jelszó

törölve

Pityke35 Előzmény: #380039

Bár írtad h a kúria sztori a múlté, én mondanék ezt-azt. :) (oly ritkán szólok hozzá)

Alapvetően jónásjozef véleményével értek egyet, és azt gondolom, aki ajánlotta azzal viszem végig a bizniszt. Persze tom és a Te kapcsolatod gondolom nem volt személyes csak stokis, ezért döntött a DH-os ügynök mellett.

Magyarországon egyébként alapvetően nem kiforrott (hú de finom vagyok) a nagyker-kisker-viszonteladó-partner....fogalma. Egy rövid sztori:

Kb. 3 évig forgalmaztam egy olasz gyártó tűztereit a magam mikrovállalkozós tempójában, de a vevőket ráirányítva a termékeikre, és törekedve a jó kapcsolat fenntartására.

De jött egy pillanat, amikor egy ügyfelem jött megrendelni a kandallót, és aszondta, h tűztér nélkül kéri mert nálam drága. Mondom rendben, de mégis mennnyiért sikerült beszerezni??

Erre egy olyan árat mondott, amennyiért én nem kaptam meg a forgalmazótól!!!! És kitől kapta??? A forgalmazótól, neten direktben. !!!

Kéredeztem, hogy is van ez....rizsa hegyek.....azóta nem forgalmazom a termékeiket.