Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Brókernet

Re: Brokernet hitel-most találtam egy forumon-ez kemény:)

#378354 Ozzy_ Előzmény: #378353

Igaz.

Mint kisbüfi.

Nagyban már rá is beszélnek. Akár közvetlenül, akár utalva. Itt főleg cégvezetőkre gondolok, mielőtt félreértenétek =)

ld Gubán vs. Civin

Bár ekkor már nem arctalan az üzlet.

#378353 Csilla76 Előzmény: #378352

nem, mert nem beszélek rá senkit, hogy mit tegyen a pénzével. nem?

#378352 Ozzy_ Előzmény: #378147

"nem károsítok meg..közvetlenül"

Itt a tőzsde kulcsa. Valaki nyer, valaki veszít, de nem kell vele szembenézni.

#378147 Csilla76 Előzmény: #378142

ezt most komoly, kitálaltál nekik? szerintem kevés ember van, akik nekik ennyire komolyan ellentmond. mély víz? akkor nem ismerik a tengeri árkokat:-)

A tanulság, Mo országunkban szinte csak balekok vannak:-(

Milyen tanfolyamra mennél? ott azt tanulod meg, hogy verd át az ügyfelet...persze ha van hozzá gyomrod:-)

a gyerek helyébe otthagynám a főnöknőt és visszamennék hozzád tanácsért, hogy keressek úgy, hogy ezzel másokat nem károsítok meg..közvetlenül.

Re: nincs cím

#378145 Csilla76 Előzmény: #373355

kicsit megkésve. de szerintem még mindig megvan a részvényopciós belépős sztori. Addig fog élni, ameddig lehet. MEg hagyják...engem is megkerestek. De a párom nagyon ellen volt, így hagytam én is az egészet a fenébe.

#378142 Sumér harcos Előzmény: #378140

negyed óra alatt sakk-mattot kaptak.......becsukta a drága mappáját és lemondott rólam......

köszönhetem tőzsdei autodidakta módon szerzett ismereteimnek......

az itt elolvasott személyes történeteknek.....melyeket nagyon durván az orruk alá dörgöltem nekik....

a végén annyit mondottak,nem ilyen ügyfelekhez vannak szokva,úgy érzik mélyvizből meritettek:))

és ennek az egésznek a megoldása csak az lehetne,ha brokernetes lennék magam is már akár jövőhéten irány a tanfolyam....:)

mer auto,buli,karrier:)))mondtam viszlát:)

#378140 Csilla76 Előzmény: #378130

igen, és mi lett a sztori vége? Az asszonyka mennyivel tudott meggyőzni? vagy mivel. vagy mivel nem? ezek ám nagyon okosak:-)

#378130 Sumér harcos Előzmény: #378127

jött az ötös szintű(7szint van állitólagosan) nagyfőnök asszonyka....meg a tanfolyamot végzett ifju uriember:)

#373739 Sumér harcos Előzmény: #373724

szóval minden 2-3 évben van vmi új slágerük....

jelenleg valszeg Ametoregy által vázolt eset lehet....

mindenesetre jó nagy pofára esést fogok nekik okozni.....

eleve nem is értem a bátorságot......

ha nyerni vagy bukni szeretnék megoldom magam......

#373724 banyaiz Előzmény: #373680

2008 előtt volt nagy sláger náluk, hogy rádumálták az ügyfeleiket jelzáloghitelre, és a hitel befektetése kínai , és egyéb részvényekbe, hogy majd azon kaszálnak, és mennyire olcsó a hitel , hozam sokszorosan fedezi. Ezek a polgárok már lehet a bedőlt hiteleseket gyarapítják. Sokan beugrottak ebbe.

Lehet, hogy ez amit idéztél szintén hasonló. Azért ehhez kell két fél , ennek ellenére teljesen inkorrekt a részükről.

Mezei unit linkednél főleg ha van hozzá tőkegarancia nem hinném akkora őrültség kötni, van egy életbiztosítása család nem marad éhen ha meghal, erre azért van igény vsz piacon.

Persze az megint inkorrekt ha úgy adják el, hogy majd a havi 30.000 ,-Ft-os befizetéséből milliárdos lesz a polgár mert micsoda lehetőségek vannak. :) Persze ehhez is két fél kell.

#373695 Atesz11 Előzmény: #373680

Azt a leborult..........

Szépen ki van ez találva a cég részéről az biztos.

Az ügyfél meg szív,mint a torkos borz!

Brokernet hitel-most találtam egy forumon-ez kemény:)

#373680 Sumér harcos

"A Brokernet szakértő tanácsadásáról röviden, csak a tényeket:

Volt 9 millió hitelünk, emelyre kb. 25 MFt-ot kellett volna visszafizetnünk

A tanácsadás után, immár 26 MFt hitelünk van, amelyre 60 MFt-ot kell visszafizetnünk.

A Brokernet nekünk közvetlenül kb 10-15 MFt, közvetve pedig kb. 40 MFt kárt okozott.

Ítéld meg a tények alapján..."

#373543 Kriszti@n Előzmény: #373505

pont ugyanez a helyzet nálam is.. csak az összes bank és biztosító tűnne el a föld színéről, boldogabb lenne a világ:)szóval részemről eddig sem, és továbbra sem állok szóba senkivel ilyen ügyben. a brókerneten szerintem a többség bukott eddig..

#373521 Amatoregy Előzmény: #373515

ja....

ez a lelyman broders (lehet, hogy máskép irják angolul... :DDD ) az hány éves vót?