Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #373441igen ez egy életbizositás és befektetés dumával kötött szerződés......ezt a tipusú megoldást a bneten kivűl rengetegen űzik.....a gengszerváltás óta....
itt csak azt nem tudtam,hogy az örökösnek ugyanúgy görgetni kell tovább a befizetéseket,ha jót akar....
azt hittem az örökös rögtön kap vmi nagy összeget,amit azonnal kivehet..........de erről a legtöbb esetben vsz szó sincs szerződés kötés előtt,hogy ez csak görgethető,és nem felvehető -ilyen tragikus eseteknél.
ilyenem már van egyébként jó néhány éve kötöttem,csak a Grawe nevezetű osztrák vminél.....de már dijmentesitettem,vagyis nem fizetem......jól összevesztem velük....ami befizetésre került,az majd a lejárati idő után-meg nem mondom ,milyen időtartamú szerződés,talán 20 év-kerül kifizetésre.......majd kiderül....
visszavásárlásnak nevezett ügylet,meg egyszerűen nem éri meg az ügyfél részéről,mert arányaiban az egész idő alatt pl.300.000ft befizetés ér 17.000ft-ot.........és ennyit kapna az ember,ha kilépne....
igy aztán ezzel kivárom a bekövetkező lejárati időt,az eddig befizetett összeggel....de fizetni már nem fizetem az tuti....