Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#377344 Zotya32 Előzmény: #377342

http://gazdasagiradio.hu/cikk/63089/

Máris megvolt bin Laden temetése

MTI, Gazdasági Rádió, 2011. május 2. 10:12

Ismeretlen helyszínen hullámsírba helyezték Oszama bin Laden holttestét az amerikai hatóságok.

Megfigyelők szerint az amerikai különleges szolgálatok döntése mögött az a szándék húzódik, hogy a megölt terrorista vezér földi maradványainak ne legyen ismert a helyszíne, amely a későbbiekben egyfajta kegyhellyé válhat az iszlamisták számára.

Én úgy gondolom, hogy Os…

#377342 Bemala

Én úgy gondolom, hogy Oszama talán nem is létezett, esetleg egy kártyalapon, amit mindig aduként lehet előhúzni. Most jön biztosan a bosszúéhes "legidősebb fiú", vagy a feltámadás.:)

Ahogy a politikai és üzleti érdekek megkívánják.

#377341 Mancs Előzmény: #377331

Eddig tartott az öröm Oszama halálhírére? Szemét kis beetetős rali volt ez.

#377340 banyaiz Előzmény: #377331

Szent háborújukban nem tudom mennyire szempont, hogy meghalnak. Lehet igazad van. Spektrumon ment azt hiszem Hamburgi sejt című film 911-ről érdekes volt.

Hatikat jól felhúzták Oszama hírre, erre a napra kíváncsi vagyok mi lesz a vége. .)

#377331 Rozsdáskilincs Előzmény: #377325

Szvsz nem tennék meg. Az valószinü olyan összefogást eredményezne a világon amivel fölszámolnák még az irmagjukat is. Jóltudják ezt! Ijeszgetés jó mindenkinek, ez ki is elégiti az igényeket mindkét oldalon.

#377325 banyaiz Előzmény: #377304

Szerintem ha ezeknek a kezébe kerülne egy atombomba, nem bírnának egy napot várni, hogy felrobbantsák.

Viszont az reális veszély egyszer hozzáférnek valahogy. Az csúnya lesz.

#377304 Bendeguz Előzmény: #377274

Az azért bebaxna! Piszkos bomba, vagy hagyományos atombomba? Nem örülnék egyiknek sem. Remélhetőleg nem Budapest a célpont.

Hihetetlen milyen profik…

#377289 Rozsdáskilincs

Hihetetlen milyen profik a Zamerikaiak! Bárkit képesek töbször is meggyilkolni:D Ha kell, újra és újra! De akkor is megmutatják:D

#377281 hosszhuszár Előzmény: #377274

Erre meg eu esni fog?

Hihetetlen, hogy a média milyen hatással van a tőzsdékre....

Ha kiderül, hogy a hír kacsa, akkor mi lesz?

Az indexek emelkedésnek indultak, a hírre, a nyersanyagok, ezüst, arany, olaj, stb, esni kezdtek, mondván, kisebb lesz a befektetői kockázat......:)))

#377274 RemegoKez Előzmény: #377261

"Éppen egy hete szivárgott ki a Wikileaksen, hog az al-Kaida terrorhálózat egyik vezetője Európában elrejtett atombombáról vallott, amely állítólag akkor robbanna, ha Oszama bin Ladent megölik."

#377261 Csokigyáros Előzmény: #377259

"Osama bin Laden is dead, sources told CNN Sunday night. A senior U.S. official tells CNN that Osama bin Laden was killed by the U.S. forces in a mansion outside the Pakistani capital of Islamabad along with other family members."

a futik már 0,8-1,0 % közti pluszban... short elnapolva...

BREAKING Obama to annou…

#377259 Donoo

BREAKING

Obama to announce Osama bin Laden dead: reports

Rally lesz ma :DD (is)

#377133 BudFox Előzmény: #377084

Azt nem tudjuk mikor fog fordulni, mert hogy lesz fordulat az biztos....

attól félek hogy nem tudjuk elkapni a tetejét majd.

hétfőn ha tovább akarják húzni és zárom a shortokat, és megint csak megvárom hogy hova húzzák 25.000 fölé.

Guminfó:)

#377101 Rozsdáskilincs

Nem tudtam hova illik jobban itt szvsz jó helyen, még az amik a nagyfőnökök ha már nem is sokáig.

Ismerősöm egyik neves gumigyárban dolgozgat (ez utóbbi szó szvsz erős túlzás:) inkább hivnám a cég emberének. Amit ma megtudtam tőle, megosztom veletek:) Az eu-ban 35 000 több a fuvar megrendelés mint amit ki tudnak elégiteni.A kihullot kis cégek kapacitása lehet szvsz. A másik figyelemre méltó tény. Nemtudják kielégiteni a fuvarozók gumi megrendeléseit. A cimbi cége baromi nagy cég jelen van az amiknál is. Valszin ott is hasonló a helyzet. Nekem ez azt mutatja mozog az áru ha meg mozog...ott pénz is van, ahol a pénz ott meg az igazság:-)

#377087 pepe01 Előzmény: #377084

Van választási lehetőség:)

S&P-t shortolsz vagy USD/HUF-ot longolsz. Az utóbbi 170 alatt elképzelhető, akár 1:1ben középárfolyamon váltva is.

#377084 Donoo Előzmény: #377019

ezért nincs értelme tartani a buktás poziciót és még ráshortolni párat. Miért is kéne shortolni? Én eddig nem sok bearish jelet látok... de te tudod...