Az azért bebaxna! Piszkos bomba, vagy hagyományos atombomba? Nem örülnék egyiknek sem. Remélhetőleg nem Budapest a célpont.
Az azért bebaxna! Piszkos bomba, vagy hagyományos atombomba? Nem örülnék egyiknek sem. Remélhetőleg nem Budapest a célpont.
Hihetetlen milyen profik a Zamerikaiak! Bárkit képesek töbször is meggyilkolni:D Ha kell, újra és újra! De akkor is megmutatják:D
előkészítenek egy újabb 9/11-et? csak most valahol európában??
Erre meg eu esni fog?
Hihetetlen, hogy a média milyen hatással van a tőzsdékre....
Ha kiderül, hogy a hír kacsa, akkor mi lesz?
Az indexek emelkedésnek indultak, a hírre, a nyersanyagok, ezüst, arany, olaj, stb, esni kezdtek, mondván, kisebb lesz a befektetői kockázat......:)))
2 ember van, aki befolyással bír az árfolyamok fölött...
berni, és bin...))
"Éppen egy hete szivárgott ki a Wikileaksen, hog az al-Kaida terrorhálózat egyik vezetője Európában elrejtett atombombáról vallott, amely állítólag akkor robbanna, ha Oszama bin Ladent megölik."
"Osama bin Laden is dead, sources told CNN Sunday night. A senior U.S. official tells CNN that Osama bin Laden was killed by the U.S. forces in a mansion outside the Pakistani capital of Islamabad along with other family members."
a futik már 0,8-1,0 % közti pluszban... short elnapolva...
BREAKING
Obama to announce Osama bin Laden dead: reports
Rally lesz ma :DD (is)
Azt nem tudjuk mikor fog fordulni, mert hogy lesz fordulat az biztos....
attól félek hogy nem tudjuk elkapni a tetejét majd.
hétfőn ha tovább akarják húzni és zárom a shortokat, és megint csak megvárom hogy hova húzzák 25.000 fölé.
Nem tudtam hova illik jobban itt szvsz jó helyen, még az amik a nagyfőnökök ha már nem is sokáig.
Ismerősöm egyik neves gumigyárban dolgozgat (ez utóbbi szó szvsz erős túlzás:) inkább hivnám a cég emberének. Amit ma megtudtam tőle, megosztom veletek:) Az eu-ban 35 000 több a fuvar megrendelés mint amit ki tudnak elégiteni.A kihullot kis cégek kapacitása lehet szvsz. A másik figyelemre méltó tény. Nemtudják kielégiteni a fuvarozók gumi megrendeléseit. A cimbi cége baromi nagy cég jelen van az amiknál is. Valszin ott is hasonló a helyzet. Nekem ez azt mutatja mozog az áru ha meg mozog...ott pénz is van, ahol a pénz ott meg az igazság:-)
Van választási lehetőség:)
S&P-t shortolsz vagy USD/HUF-ot longolsz. Az utóbbi 170 alatt elképzelhető, akár 1:1ben középárfolyamon váltva is.
ezért nincs értelme tartani a buktás poziciót és még ráshortolni párat. Miért is kéne shortolni? Én eddig nem sok bearish jelet látok... de te tudod...
:D
Ütös mondat fel is irom a falra:D
Szóval a lényeg,tartom a lefelét.Asztán ahogy kitömnek mindenkit a jó kis ingyen dolláral a negyedév végéig addig jó shorots létemre,ott leszek minden kulcs szinten,és jó vevő létemre majd minden szinten veszek tőled :)
Rég esniük kéne,csak kilővik a qe-végét.Spórolt lőszer,az utolsó meghúzásra.Pl: ma már jöttek az optimista elemzések az euróra,az 1.6 meg 1.7,hát.Nem lehetetlensőt aszt gondolom így van rendjén,de ez melett mikor régen volt 1.62 az euró senki nem kiabált ,hogy szar a dollár.,szóval igen 1.62 lessz az biztos de mellette valószínű más párokkal szemben erősödni fog a dollár.pl:usd/jpy sokat esett,innen már mehetne hát elsőkörben 98-ig,asztán hosszú a trennd szóval 3-4 év alatt,154-fölé,elvileg meglesz.
Pedig még az 1hónapja tippelt 1.8%-os Gdp-előrejelzésem is tickre bejött.Áhh 14 felett az sok.,egyenlőre.Szerintem ez az utolsó szakasz.Igazából már rég kiszállt aki akart,de az ingyen lé még meghozta az utolsó kört a rallyban,ami innt tudjuk gyors,visszatesztnélküli,folyamatos és minden shortot kiráz.,13 ezer felett valószínűleg eluralkodik az optimizmus kinnt,é mindenhol.
Pl: az itthon buxban 28800,stb... tavaly augusztus óta csak rossz hírek,tőzsde egy darbig képes ellen irányba meni lassan kifullad.Nézzd az aranyat és az ezüstöt.Már sokan shortolnák,innen szokott még menni 10%-ot,általában,minden.Szóval akkor 1440-től számolva,lassan megvan a célár,ami elég gyors és folyamatos volt.csakúgy minnt az indexekben.Pl: Dji- 11500 10%-a az annyi mint.,12600,kábé,lassan itt a vége,kicsit gyorsan elértük nem,de ha az év végi árat számoljuk akkor megkapjuk a bűvös 13300-at,avagy 13500-og longos a kör,utána jöhetne
"ha nem jössz rá, hogy ki a hülye, akkor valószínűleg Te magad vagy az"
(idézet a Tőzsdepszichológia c. könyvből)
sajnos sztem ők tudják, hogy mit csinálnak :)
Ma is zöldbe zártak. Szegény balga amerikaiak, nem tudják hogy a vesztükbe rohannak:-)